Kardesim ve iliskisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3G__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız kardeşin senin 6 yıllık ilişkini bilmiyo muydu hiç tanışmadımı bana anlattıkların saçma geldi

Off en igrenc kismi bu zaten (
Resmen karnima agrilar giriyor dusundukce.

6 yıllık bir ilişki yaşamışsınız. Ailem tanır diyorsunuz ama kardeşinizle hiç tanıştırmadınız sanırım erkek arkadaşınızı?

Bunca zaman kardeşinizin erkek arkadaşının fotoğrafınıda görmemiş olmanız ilginç.

Ayrıca kardeşinizle aranızda 13 yaş var bu durumda Gürdal'la kardeşiniz arasında da ciddi bir yaş farkı olması lazım.

O Gürdal'ın sizin eski sevgiliniz Gürdal olduğunuzdan emin misiniz?

Son düzenleme:
Ben bu kısma çok takılmadım. Sonuçta ayrıldıklarında 10 yaşındaymış kardeşi, aile onaylamadığına göre kardeşiyle çok görüşmemiştir herhalde. 8-10 yaşındayken birkaç kere gördüğü bir adamı yıllar sonra hatırlamayabilir.

neden 4 ay görüşmelrine izin verdiniz keşke ilk duydugunuzda söleseydiniz
simdide an kısa zamanda smleyin bence iyice kapılmadan
sonuçları çok kötü olur yoksa

Annem tanir evet. Biz gurdalla cikmaya basladigimizda kardesim 5 yasindaydi. Ayrildigimizda da 11. Karsilastiklar cok anlar oldu ama kardesimin o yaslarda benim arkadaslarimi hatirlayacagini sanmiyorum. Kaldi ki hatirlasa yapmazdi. Siz ablaniza yapar miydiniz?
Gurdalin bende ne fotografi, ne mektubu, ne kiyafeti, ne kaydettigi kasedi hic bir seyi yok. Bazen, mesela simdi, bu kararimdan pismanlik duysam da en iyisi buydu.
Gurdalla aralarinda 12 yas var. kardesim 23 yasinda gurdal 35.

Kendimi mahkemeye cikmis gibi hissediyorum.
Kardesim 11 yasindaydi ayrildigimizda. Annem de kizinin pesine kardesini takan annelerden degildi. Zaten bir kizi yeterince kotu etkilenmisken digerini riske atmak istememis olabilir.

Bu arada dananin kuyrugu annem bu iliskiyi duyunca kopcak. Bitse de o zamana kadar, surse de kiyamet geliyorum diyor resmen.
Nasil bir salaklik yaptim ben ya

Kardeşim eski sevgilimle sevgili olacak ben de cenemi tutacağım; biraz zor.

Bir de bir ay iki ay değil 6 sene birlikte olmuşsunuz, kardeşiniz hic mi görmedi bu adamı.

Bana çok saçma geldi. Öz kardeşin 6 yıl çıktığın adamı hiç mi görmedi. Hiç mi bir resmini göstermedin ?

Kardeşinizin yaşı küçükmüş evet söylediğiniz gibi hatırlamayabilir.

Keşke size ilk söylediğinde söyleseydiniz. İhtimalde olsa dünya küçük herşey olabilir.

Yanlış anlamadıysam siz şuanda Gürdal'ı görmediniz. Kardeşinize sorsanız merak ediyorum bir fotoğrafını gösterebilir misin diye?

Eğer o ise o zaman söyleyebilirsiniz. En azından isim benzerliğidir diye düşünmüştüm ama değilmiş bu benim eski erkek arkadaşım

deseniz o zaman kız kardeşinizin tepkisi ne olur?

kesinlikle söylemniz lazımm o belki de bilinçli bir şekilde kardeşinin peşinde olabilir ve ciddi bir boyuta geçerse bu ilişki peki ya siz ne olucaksınız 6senedr beraber olduğunuz kişi sizin enişteniz mi olucak bence bu işi hemen bitirin içinizde tutup bu kadar zaman geçmesine izin verdiğinz için hatalısınız bence.

Canım, çok düşünme bence...Bazen en büyük hatayı fazla düşünerek yapıyoruz bir kadınlar, beyin en saçmasını, en kötüsünü kurguluyor...

Aç kardeşine konuş, ben senin ablanım, senin mutluluğuna benden çok kimse sevinemez, ama içimde bir endişe var de. Şimdi düşünüyorumda bu Gürdal benim eski erkek arkadaşım olabilir de. Bir kaç detay daha sorarsın. Sonra da geçmişte yaşadıklarını anlatırsın. Ailenin niye onay vermediğini açıklarsın. Onu hiç bişey için zorlayamazsın zaten, ama ablası olarak uyarmalısın, senin üzerine düşen bu sadece.

İyi de neden baştan tarif ettiği gibi söylemediniz ki ?
Kardeşiniz zaten aynı kişi mi diye size anlatmış siz baştan evet o deseydiniz hiç bu sorunlar olmazdı görüşmeye devam etmezlerdi.
Şimdi açıklamak isterseniz durum biraz değişir ama söylemelisiniz kardeşinizin bu ilişkisi bitmeli.

Bir arkadaşımız eski sevgilimizle görüştüğünde bile bozuluyoruz.
Kaldı ki kız kardeşiniz kardeş yani..
Nasıl müsade ediyorsunuz,ayrıca kardeşinizin size en ufak saygısı olduğunu düşünmüyorum.

bence hemen müdahale etmelisiniz anneniz tanışana kadar beklerseniz sizi ve kardeşinizi yaralayacak olaylar olabilir bu durum karşısında kardeşinizin sizden nefret etmesine bile sebep olabilirsiniz uyarmadığınız için.. ben olsam aynı gün şüphelerimi söylerdim ki kardeşim ona göre yaklaşsın o adama çok hatalısınız çokkk...

İlk defa çenemi tuttum dediğin baya saçma bir konuda çeneni tutmuşsun. O çocuğun eski sevgilin olduğu baştan belli, niye sustun ki sonradan ortaya çıkan bir şey değil? Biraz görüşür de sonra sıkılır diye düşünmüşsündür belki

Ayrıca senden 13 yaş küçükse kardeşin, o çocuğun da en az kardeşinden 13 yaş büyük olması lazım. Sırf bu nedenden bile hiçbirşey demedin mi ben bu işten hiçbirşey anlamadım ,bu ne rahatlık ya.

Bunu ilk duydugunda soylemen gerekirdi bence ama cocuk seni tanimiyo muydu 6 yil ne demek mutlaka kardesinden ona veya gurdal dan kardesine bahsetmissindir burda onlar da biraz suclu. Bir de kardesin 13 yas kucukmus e cocuk senle ayni diyelim hic sorun olmasa bile yas farki yok mu arada

İnsanın eski 6 yıllık sevgilisi olacak, anne babası bilecek ama kardeşi bu kişiyi tanımayacak, onu da geçtim adını duyduğunuz an tarifini tipini sorup hemen söylemeniz gerekirdi. Kafanıza silah mı dayadılar ne mecburiyetiniz vardı da söylemediniz.

Konu fake diyemiyorum çünkü fake konularda detaylar daha iyi kurgulanır, burada çok açık var.

Tanıyıp tanımama konusunu söylemiş zaten.

Ama tanıdığınızı belli etmek istemiyorsanız yaş farkından belki ikna edebilirsiniz. Ya da halanızla beraber yaşıyorsa halanıza söyleseniz o yaş farkının çok olduğunu falan söyleyip itiraz etse? Halanızı dinlemez mi? (Ha ben de yaş farkını umursamayan biriyim gerçi, düşündüm de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…