Off en igrenc kismi bu zatenbence kardeşinize durumu izah edin sonuçta bir ilişkileri var yani deginmek istemem ama eski sevgiliniz önce sizinle birlikte sonra kızkardeşinizle igrenç bir durummmm .hadi kimsenin kimseden haberi yok ama sizin haberiniz var bile bile de susmanız yanlış
Ben bu kısma çok takılmadım. Sonuçta ayrıldıklarında 10 yaşındaymış kardeşi, aile onaylamadığına göre kardeşiyle çok görüşmemiştir herhalde. 8-10 yaşındayken birkaç kere gördüğü bir adamı yıllar sonra hatırlamayabilir.6 yıllık bir ilişki yaşamışsınız. Ailem tanır diyorsunuz ama kardeşinizle hiç tanıştırmadınız sanırım erkek arkadaşınızı?
Bunca zaman kardeşinizin erkek arkadaşının fotoğrafınıda görmemiş olmanız ilginç.
neden 4 ay görüşmelrine izin verdiniz keşke ilk duydugunuzda söleseydinizkizlar, benim cok sacma bir sorunum var.
Benden 13 yas kucuk bir kizkardesim var. Kendisi ile yakin zamana kadar hic sorunumuz olmamisti. Aramizda buyuk yas farki olmasi nedeni ile klasik abla kardes kavgalarini hic yasamadik. Herzaman bana buyuk bir hayranlik duydugunu, benimle gurur duydugunu bilirim, ben de onunla, basarilari ile her zaman gurur duydum, duyuyorum da.
Kardesim, universiteyi bitirince, ızmirde is buldu ve ızmire, halamlarin yanina yerlesti. Yillik iznini gecirmek icin geldiginde, bizim evin yakinindaki cafede bir cocukla tanismis. Cocugun adi, benim evlenmeden once 6 sene birlikte oldugum erkek arkadasim ile ayni oldugu icin ilgisini cekmis ve biraz muhabbet etmisler. Heyecanla bana gelip abla bugun gurdal diye biri ile tanistim, telefonumu istedi dedi. ıcimden yok artik sansa bak derken, tipini tarif etti, bir de baktim ki ayni insan. Kardesim o kadar heyecanli ve hevesliydi ki bir sey soyleyemedim. Yok canim o degildir dedim ama yasi, tipi hatta dovmeleri bile tutuyor.
Ayni aksam gurdal kardesime mesaj cekti, bulusalim diye, kardesim gecirecegimiz vakit kisitli diye reddetti. Bir kac kere daha mesajlastilar ama cok burnumu sokmak istemedigim icin ustune dusmedim, ne yazistilar sormadim.
Kardesim istanbulda oldugu surece gurdalla hic gorusmedi.
Gurdal, zaten hep huyu da boyleydi, kardesimin pesini birakmamis, kardesim ızmire dondugunde de aramaya devam etmis, kardesim hic bir seyden haberi olmadigi icin bulusmayi kabul etmis. Simdi gorusuyorlar, yaklasik 4 ay oldu ve benim icim icime sigmiyor. 6 yil boyunca birlikte oldugum adamin kardesimle birlikte oldugunu dusunmek beni cok rahatsiz ediyor. Aklimda binbir felaket senaryosu var, ya evlenirlerse, ya kardesim tanistirmaya getirirse, ailem onu gorunce ne der, once ablasi simdi kardesi mi diyecek etrafimiz, benim yuzumden iliskileri mi bitecek, ben ayni ortamda olamam gurdalla cunku kendisi benim icin cok ozel. Ablasi ya da erkek arkadasi arasinda secim mi yapacak kardesim?
Kardesim bu kadar etkilenmisken, aradan gecen bunca zamandan sonra ya o gurdal aslinda o gurdaldi demek de istemiyorum. Kardesimin bana olan guveni cok fena sarsilir.
Napcam????
ılk defa cenemi tuttum, basima bu geldi
Annem tanir evet. Biz gurdalla cikmaya basladigimizda kardesim 5 yasindaydi. Ayrildigimizda da 11. Karsilastiklar cok anlar oldu ama kardesimin o yaslarda benim arkadaslarimi hatirlayacagini sanmiyorum. Kaldi ki hatirlasa yapmazdi. Siz ablaniza yapar miydiniz?6 yıllık bir ilişki yaşamışsınız. Ailem tanır diyorsunuz ama kardeşinizle hiç tanıştırmadınız sanırım erkek arkadaşınızı?
Bunca zaman kardeşinizin erkek arkadaşının fotoğrafınıda görmemiş olmanız ilginç.
Ayrıca kardeşinizle aranızda 13 yaş var bu durumda Gürdal'la kardeşiniz arasında da ciddi bir yaş farkı olması lazım.
O Gürdal'ın sizin eski sevgiliniz Gürdal olduğunuzdan emin misiniz?
Kendimi mahkemeye cikmis gibi hissediyorum.Ben bu kısma çok takılmadım. Sonuçta ayrıldıklarında 10 yaşındaymış kardeşi, aile onaylamadığına göre kardeşiyle çok görüşmemiştir herhalde. 8-10 yaşındayken birkaç kere gördüğü bir adamı yıllar sonra hatırlamayabilir.
Kizlar, benim cok sacma bir sorunum var.
Benden 13 yas kucuk bir kizkardesim var. Kendisi ile yakin zamana kadar hic sorunumuz olmamisti. Aramizda buyuk yas farki olmasi nedeni ile klasik abla kardes kavgalarini hic yasamadik. Herzaman bana buyuk bir hayranlik duydugunu, benimle gurur duydugunu bilirim, ben de onunla, basarilari ile her zaman gurur duydum, duyuyorum da.
Kardesim, universiteyi bitirince, Izmirde is buldu ve Izmire, halamlarin yanina yerlesti. Yillik iznini gecirmek icin geldiginde, bizim evin yakinindaki cafede bir cocukla tanismis. Cocugun adi, benim evlenmeden once 6 sene birlikte oldugum erkek arkadasim ile ayni oldugu icin ilgisini cekmis ve biraz muhabbet etmisler. Heyecanla bana gelip abla bugun Gurdal diye biri ile tanistim, telefonumu istedi dedi. Icimden yok artik sansa bak derken, tipini tarif etti, bir de baktim ki ayni insan. Kardesim o kadar heyecanli ve hevesliydi ki bir sey soyleyemedim. Yok canim o degildir dedim ama yasi, tipi hatta dovmeleri bile tutuyor.
Ayni aksam Gurdal kardesime mesaj cekti, bulusalim diye, kardesim gecirecegimiz vakit kisitli diye reddetti. Bir kac kere daha mesajlastilar ama cok burnumu sokmak istemedigim icin ustune dusmedim, ne yazistilar sormadim.
Kardesim istanbulda oldugu surece Gurdalla hic gorusmedi.
Gurdal, zaten hep huyu da boyleydi, kardesimin pesini birakmamis, kardesim Izmire dondugunde de aramaya devam etmis, kardesim hic bir seyden haberi olmadigi icin bulusmayi kabul etmis. Simdi gorusuyorlar, yaklasik 4 ay oldu ve benim icim icime sigmiyor. 6 yil boyunca birlikte oldugum adamin kardesimle birlikte oldugunu dusunmek beni cok rahatsiz ediyor. Aklimda binbir felaket senaryosu var, ya evlenirlerse, ya kardesim tanistirmaya getirirse, ailem onu gorunce ne der, once ablasi simdi kardesi mi diyecek etrafimiz, benim yuzumden iliskileri mi bitecek, ben ayni ortamda olamam Gurdalla cunku kendisi benim icin cok ozel. Ablasi ya da erkek arkadasi arasinda secim mi yapacak kardesim?
Kardesim bu kadar etkilenmisken, aradan gecen bunca zamandan sonra ya o Gurdal aslinda o Gurdaldi demek de istemiyorum. Kardesimin bana olan guveni cok fena sarsilir.
Napcam????
Ilk defa cenemi tuttum, basima bu geldi
Annem tanir evet. Biz gurdalla cikmaya basladigimizda kardesim 5 yasindaydi. Ayrildigimizda da 11. Karsilastiklar cok anlar oldu ama kardesimin o yaslarda benim arkadaslarimi hatirlayacagini sanmiyorum. Kaldi ki hatirlasa yapmazdi. Siz ablaniza yapar miydiniz?
Gurdalin bende ne fotografi, ne mektubu, ne kiyafeti, ne kaydettigi kasedi hic bir seyi yok. Bazen, mesela simdi, bu kararimdan pismanlik duysam da en iyisi buydu.
Gurdalla aralarinda 12 yas var. kardesim 23 yasinda gurdal 35.
Annem tanir evet. Biz gurdalla cikmaya basladigimizda kardesim 5 yasindaydi. Ayrildigimizda da 11. Karsilastiklar cok anlar oldu ama kardesimin o yaslarda benim arkadaslarimi hatirlayacagini sanmiyorum. Kaldi ki hatirlasa yapmazdi. Siz ablaniza yapar miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?