Kardeşim ve karısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılmıyor gelin hanım.Onun evi bemim umrumda değil.Benim annemin evi var.teyzelerim biz temizleriz gelin olmazsa diyorlar.Kadın rahatlıktan vazgeçmşyor.
 
İhtiyaç olursa gidersiniz ama.Bunu drmeniz bile yeter.Başka ildeyim.kardeşim trombosit ve kan ihtiyacı oluyor diye dışarıda kalmak istiyor.Onca hakkı geçmiş.Elimden geleni yaparım dese ölür mü!!!
Siz canınızı çok sıkmısınız. Hasta bakmak hiç ama.hic kolay değil hak veriyorum. İçinizde de o kişiye sinirlilik dolduruyorsunuz ama anne benim annem deyin gonlunuzu yormayın inanın değmez. Size yazık. Kendinizi uzdugunuzle kalırsınız. Belki bu vesileyle annenizde kime daha çok kiymek vermesi gerektiğini görmüş olur. Canınızı sıkmayın. Bol bol dua edin. Allah gönlünüze ferahlık versin. Gelini de Allah'a havale edin.
 

Sağolun.Zaten havale ettim.Neyse bu konuya cevap yazdıkça daha çok doluyorum.Değerli yorumlarınıza teşekkür ederim.Annem iyileşti başlığı ile yeni konu açmak dikeğiyle hoşçakalın....
 
Ayrılmıyor gelin hanım.Onun evi bemim umrumda değil.Benim annemin evi var.teyzelerim biz temizleriz gelin olmazsa diyorlar.Kadın rahatlıktan vazgeçmşyor.
Kesinlikle bir yolunu bulun annenizi ayirin. Bu sizleri de daha huzurlu yapar bence.

Herkes de hesabını kendi kendine görsün. Benim çocuğum 6 yaşında. Bu zamana kadar işimi kendi başıma göremem diye çocuk düşünmedim hiç. O kadar dedi ki kayınvalidem kizim ben bakarım bak daha gencim düşün cocuk diye. Asla böyle birşeyi düşünmedim bile. Yazık ona da. Kimseye yuklenilmez o kadar. Şimdi artık ikinci çocuk olabilir diye düşündük Allah ikiz nasip etti. Kayınvalidem de annem bakarız bakarız diyorular. Ama ben yine kimseye güvenmiyorum kendi hesabımı kendim yapıp haftafa bir ya da iki gün temizlik için yardımcı tutmayı düşünüyorum yemekleri de eşim yapacak diye ayarlama yaptık.

Herkes kendi hesabını yapsın kimse de kimseye hesap sormasın. Siz de kendi gönlünüzü de gelini de rahat bırakın ki daha iyi hissedin kendinizi... Belli ki ya imkanı yok gelmeye ya da gerçekten gönlü yok. İkisi içinde kendinizi uzmenize değmez. Çok geçmiş olsun.
 
Konunun başı itibariyle konusahibine hak veriyordum yani görümceye ama konu ilerledikçe görümcenin haset içinde kaynadığını gördüm, gelinin çalıştığı yerdeki 20 tane adama bile dil uzatmış, aba altından ahlaksız olduğunu bile vurgulamaya çalışıyor. Valla sizin gibisine iyi yapıyor demek geldi içimden enerjiniz o kadar kışkırtıcı ki ben bile rahatsız oldum. Gelinin gördüğü kıymeti görmemişsiniz heralde çekememezliğiniz bundan sanırım. Bu arada ısrarla gelinin çalışmaya ihtiyacı yok diyorsunuz kardeşiniz ceo filan zaar iki kadın tutsun o çok parasıyla da maaile rahatlayın bari
 

Sen yinede görevini yap gerisini bosver. Herkes kalbinin ekmegini yer
 
siz var ya çok fesatsınız gerçekten. 20 adamla çalışıyor demek ne demek neyle itham ediyorsunuz kadını?

işinize gelmiyorsa siz de bakmayın annenizi hayret bişey. daha fena şeyler de yazardım da banlamama değmezsiniz gerçekten.
 

Bazi konularda olan haklılığınızı kullandiğiniz bazi cümlelerle ćöpe atiyorsunuz. 20 adamla calisıyor cümlesi çok çirkin bir ima. Bende 300kisilik bir fabrikada çaliştım. 290 civarı erkek üretimde calısıyordu. Biz idari islerde 10 bayandik ırzıma geçen olmadı namusumla 12 yıl çalıştım.
 
Rahatsız olduğunuz konuda haklı olduğunuzu savundum şimdiye kadar ama bence gelininze karşı haddinizi aşmaya başladınız. Annenizle ilgili durum ayrı gelininizin özel hayatı bambaşka bir konu.

Ayrıca insanın görümcesi bile çalıştığı yerden dolayı ahlaksızlık imasında bulunursa başkaları neler yapar? Kaldı ki kadın pavyonda çalışmıyor. ( öyle bile olsa size ne?) Gerçi genelde bu tarz ithamlar yakınlardan geliyor. Ne çirkin valla. Çok ayıp. Hiç yakıştıramadım.

Gelininize genel yaklaşımınız da böyle art niyetliyse belki o yüzden size yardıma yanaşmıyordur.
 
Katılıyor şok oldum 20 erkekle çalışıyor demek ne demek rahat batıyır ne demek kendısıde çalışıyor kendıde mı keyfınden çalışıyor Başta en savunan kişilerdık ama son yazdıklarından sonra fıkrım değişti
 
Suç annenizde bende gelin olsam bende bakmam banane yani
 
Yamıcaktım ama kışkırttınız.Hasetlikk mi gram doğruluk payı yok.Ben ihtiyacı olmadığı halde ısrarla evde sıkılıyom deyip böyle bi ortamı tercih etmesine serzenişte bulundum.Ahlaksız değildir,dürüst bi insandır.Hiç bi zaman namusuna dil uzatmam.O açıdan sağlamdır.Siz görümce görmemişsiniz.Ben ona öteye git demedim.Emin olun keşke senin gibi olsam cümlesini defahatle söylemiştir.Değere gelince haddinden fazlasını görüyorum şükür.Nesini çekemiycem,benn sadece kendine yapılanlara vefa göstersin isteğindeydim.Buradaki bayanların dediği gibi vicdanlı gelin nasip etsin.Onunda yolu açık olsun.Bizim tek ortak noktamız annemler.Kardeşim demiyorum sadece a

Aslında yazmıyacaktım.20 erkekle çalışıor derken ahlaksız demedim.O konuda asla laf edemem dürüstlüğüne ve namusuna laf etmek haddim değil.Sadece evden kaçabilmek için seçtiği iş yeri ortamına vurgu yaptım.İkincisi siz hakaret edecek cüreti nerden buluyorsunuz.Hoşunuza gitmediyse yorumlamazsınız.Neye değip değmeyeceğimden size ne.
 
hala evden kaçmak için girdiği ortamı belirttim diyosunuz nesi var ortamının?

siz o gelinin yaptığı ve yapacağı her şeyi hakediyorsunuz kusura bakmayın. derdiniz varsa kardeşinizle çözün.
 
Kadına namussuz falan mı dedim.Ne iması herkes aynı şeui yazmış.Yahu evden kaçmak için seçtiği ortama vurgu yaptım.Bakın bu konuda laf etmek bana mı kalmış.Gelin hanım düzgündür.Namusuna asla laf etmem.
 
hala evden kaçmak için girdiği ortamı belirttim diyosunuz nesi var ortamının?

siz o gelinin yaptığı ve yapacağı her şeyi hakediyorsunuz kusura bakmayın. derdiniz varsa kardeşinizle çözün.
Tamam siz yorumunuzu kendinize saklayın.Benim bişey hakettiğim yok.Umrumda da değil zaten.evi satıp yanıma gelicekler.sabahtan beri bi kardrşim bi karısı arıyor.sorun çözüldü yani.artık özgürdür.beklentimiz yoktur.
 
Suç annenizde bende gelin olsam bende bakmam banane yani
Gerek kalmadı.İki gözü iki çeşme ağlıyor. Abla bizim büyüklerimiz.Onlar giderse naparız falan filan.artık bakmasın.ölmedik evelallah.Artık dibimdeki apt daire alınıyor.Sorun çözüldü.Gelin hanımdan beklentimiz yok.Mutlulıklar kendisine
 

Anneniz iyileştiğinde sizin yemeğinizi yapar evinizi temizler biraz da etinden sütünden siz faydalanır sakinleşirsiniz artık. Ha bir de maaşı vardı pardon.

Söylediğiniz lafların nereye gittiğine dikkat edin ben 8000 tane erkeğin olduğu bi kurumda çalışıyorum ondan önce de erkek cezaevindeydim kimse de abuk sabuk davranmadı. Çalışmaya gidiyoruz sizin fantazi dünyanızdaki yapmaya değil. Bu arada dikkat edin kaldığınız hastanede kadınlar hamamı değil mutlaka karşı cins vardır.
 
Özel hayat mı...İş hayatını söyledim.Ev ile ilgisini kesebilmek adına seçtiği iş yerini söyledim.Kocası ordan memnun olmadığını çıkmasını istediğinde ben sen karına güven gerisi boş ver demişimdir.Dürüstlüğüne ve namısuna laf etmedim etmem de.Karı koca arasındaki mevzulara hiç dalmam.Beni zerre ilgilendirmez.Sadece evde bunalıyorum diye ilk bulduğu yere girmeyi seçti.Şu saatten sonra orda burda nerde olıesa olsun beni ilgilendirmez.Artık anne babam yanımda olacak.yardımına da gerek kalmadı.
 
Bilip bilmeden fütüsuzca konuşmayın.Ben annemden nir çöp dahi kaldırmasını beklemiyorum.Geçen kış 2 ay bende kaldılar.Elini sıcak sudan soğuk suya vurdurmam.Siz kendinizi ne zannediyorsunuz haddinizi bilin.Bende fantazi yapıyor demedim.Kendi iç dünyanızı gelip bana empoze etmeyin .yaranız var belli ki.
 
Gören de sizin şahsınıza dedim sanar.Anemin maaşı yok bu arada.Babama çatı için kredi çektirmişler.Maaşı ona gidiyor çok merak ettiniz diue yazdım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…