Ben hiç bu kafada olmadım bu kadar oğluna tapıyorsa oğlu baksın kızı da baksın ama adam daha 2 gün olmamışken bir de annesini başından atmaya çalışıyorAnnemi ne geline nede kız kardesime bırakmam bakarim ,isterse geline bütün parasini versin hatta isterse böbregini versin bırakmam bakarim. Ama kaynanama ASLA ASLA bakmam ,kızları oğlu baksın.
Ben hiç bu kafada olmadım bu kadar oğluna tapıyorsa oğlu baksın kızı da baksın ama adam daha 2 gün olmamışken bir de annesini başından atmaya çalışıyor
Çok geçmiş olsun haklısınız vicdansız bir insanmışBen gecen sene beynimle ilgili bir rahatsizliktan 3 sefer operasyon gecirdim . 1 ay hastanede yattim. Saglikliyken evimden çikmayan kaynanam hastanede 1 günde ben refakatçı kalayim yada torunuma bakayim demedi. Köye tatile gitti. 1 ay hastanede 1 ay evde annem bakti 1 gün yanima gelmedi . Annem evine gittikten sonra 2 ayda ben yattim evde. Oğlumla (5 yasinda) ,eşim bana bakti . Kaynanam 1 tencere çorba yapip göndermedi. İnleye inleye ayaga kalkip corba yapip, ayni corbayi 5 gün yiyorduk. Oyüzden hastaliktan geberdigini görsem 1 kaşık su vermem.
Evet vıcdansızmış çok geçmiş olsun bende olsam belkı gıder görürdüm ama bakmazdım benı gelip görmeyen kişiye ama burda tam tersı durum var ne yazık kı eğer kaynananız her gun evınıze ınıp akşama kadar çocuğunuza baksa evınızı temızlese yemeğinizi koysa sız sadece çalışıyor olsanız be eşinizle çalıştığınız parayı bırıkım yapsanız fatura mutfaga kadar bu ınsanlar odese bır şekılde de olsa iş çıkısı bı saat bakın bır saat gıdıp görmez mıydınız bır ıhtıcanız var mı dıye aramaz mıydınız bır kere bıle aramamış. Hanı denılıyor ya bakmak zorunda değil bunda herkes hem fıkır zaten ancak burda çalışan kadınlar yemek temızlığı yapıyır ya da eşiyle tabı ama koca kadın bunların pisliklerını temızlıyor her seyınden kullanıp faydalanıp bır gun bıle bakmayıp aramayıp ustune konu sahıbı hastanede annesının yanındayken utanmadan arayıp evı temızlemesı için çağrılıyor ben bu kafayı çözemiyorum bu kadın nıye gelının pisliğini temızlıyır bır kadın neden kendı yemeğini yapmaz hasta kadına çocuk baktırıp temızlık yemek yaptırır ben çalışıyorum olur başkaları ınsan değil sankiBen gecen sene beynimle ilgili bir rahatsizliktan 3 sefer operasyon gecirdim . 1 ay hastanede yattim. Saglikliyken evimden çikmayan kaynanam hastanede 1 günde ben refakatçı kalayim yada torunuma bakayim demedi. Köye tatile gitti. 1 ay hastanede 1 ay evde annem bakti 1 gün yanima gelmedi . Annem evine gittikten sonra 2 ayda ben yattim evde. Oğlumla (5 yasinda) ,eşim bana bakti . Kaynanam 1 tencere çorba yapip göndermedi. İnleye inleye ayaga kalkip corba yapip, ayni corbayi 5 gün yiyorduk. Oyüzden hastaliktan geberdigini görsem 1 kaşık su vermem.
Sizinki cok uzucu bir durun olmus. Gecmis olsun. Ama konu sahibinin annesi boyle bir kvLide degil. Aksine geline yemek dahi yaptirilmiyor. Cocuguna bakiliyor. Maddi manevi destek olunuyor. Ama bir kap yemek kendisine cok goruluyor hastayken. Bu vefasizliktir.Ben gecen sene beynimle ilgili bir rahatsizliktan 3 sefer operasyon gecirdim . 1 ay hastanede yattim. Saglikliyken evimden çikmayan kaynanam hastanede 1 günde ben refakatçı kalayim yada torunuma bakayim demedi. Köye tatile gitti. 1 ay hastanede 1 ay evde annem bakti 1 gün yanima gelmedi . Annem evine gittikten sonra 2 ayda ben yattim evde. Oğlumla (5 yasinda) ,eşim bana bakti . Kaynanam 1 tencere çorba yapip göndermedi. İnleye inleye ayaga kalkip corba yapip, ayni corbayi 5 gün yiyorduk. Oyüzden hastaliktan geberdigini görsem 1 kaşık su vermem.
Evet vıcdansızmış çok geçmiş olsun bende olsam belkı gıder görürdüm ama bakmazdım benı gelip görmeyen kişiye ama burda tam tersı durum var ne yazık kı eğer kaynananız her gun evınıze ınıp akşama kadar çocuğunuza baksa evınızı temızlese yemeğinizi koysa sız sadece çalışıyor olsanız be eşinizle çalıştığınız parayı bırıkım yapsanız fatura mutfaga kadar bu ınsanlar odese bır şekılde de olsa iş çıkısı bı saat bakın bır saat gıdıp görmez mıydınız bır ıhtıcanız var mı dıye aramaz mıydınız bır kere bıle aramamış. Hanı denılıyor ya bakmak zorunda değil bunda herkes hem fıkır zaten ancak burda çalışan kadınlar yemek temızlığı yapıyır ya da eşiyle tabı ama koca kadın bunların pisliklerını temızlıyor her seyınden kullanıp faydalanıp bır gun bıle bakmayıp aramayıp ustune konu sahıbı hastanede annesının yanındayken utanmadan arayıp evı temızlemesı için çağrılıyor ben bu kafayı çözemiyorum bu kadın nıye gelının pisliğini temızlıyır bır kadın neden kendı yemeğini yapmaz hasta kadına çocuk baktırıp temızlık yemek yaptırır ben çalışıyorum olur başkaları ınsan değil sankiİşine gelince gelin hanım kullanıyor elden düşünce el kızıyım banane keşke evlenırken bu kadar modern olunsa o zaman işte kadın mesafelı bakma gıbı bır zorunluluğu yok derız kı bunda bıle ınsan yıne arar komşusunu ınsan gıdıp goruyor
Haklısınız ama aslında burda suçlu ılk anne baba sonra oğul ılk anne baba bu kadar rahat vermıcektı kendı keyfınıze bakın yaşınızı başınızı almışsınız çocuklarınızı büyütmüşsünüz kendı yemeğinizi yapın yıyın gezın tozun yav tekrar sorumluluklar almışlar totolarıda kaldırmışlar ee alışmışlar rahatlığa konu sahıbı anne banasının yaşadığı katı satıp yanına getırtse ev alsa ışte o zaman sorumluluklarını paşa paşa alırlar ınşallah yapar konu sahıbı kadıncağızda rahat eder hızmetcı olmuş resmen koyamadıkları paralara artık bakıcı tutarlar ev işlerınede belkı koyamayıp paraya kendılerı yaparlarVicdan her insanda olmuyor malesef. Bakmak bakmamak karsindaki insanin vicdaniyla alakali. Mesela ben k.v hasta olsa bakmam ama karşı komsum hasta olsa bakarim. cünku ben hastanedeyken ziyarete geldi ,2 günde bir aradı ,bende kalabilirim refakatci dedi,evime gelince ara ara ugrayip evinde isin varsa yapayim dedi. Bu konudaki anne hasta. Konu sahibi ne yapsada o insanlari degistiremicek ,sürekli bu tip tartismalar en çok o hasta kadincagiza zarar verir.
Sizinki cok uzucu bir durun olmus. Gecmis olsun. Ama konu sahibinin annesi boyle bir kvLide degil. Aksine geline yemek dahi yaptirilmiyor. Cocuguna bakiliyor. Maddi manevi destek olunuyor. Ama bir kap yemek kendisine cok goruluyor hastayken. Bu vefasizliktir.
Cok iyi etmissiniz direk soyleyerek. Hak edene hak ettigi muameleyi yapmak lazim. Amaburdaki kv sizinko gibi degil. Sirf adi kayinvalide diye sirt cevirmek ne kadar vicdani?Valla benim k.v 3 ay sonra ufak bir ameliyat olucak. Bana bakarsin dedi.kusura bakma bakamam kızlarin baksin diye suratina söyledim. Esimde bu konuda bana hak veriyor. Cok zor günler gecirdim. Oğlum anne aciktım diyordu yerimden kalkip çocuguma 1 tabak çorba pişirecek halim yoktu. Lokantadan siparis veriyorduk coğu zaman kapıyı açıp yemegi alamiyordum çünkü bacaklarim tutmuyordu. İcimde gram merhamet kalmadi.
Haklısınız ama aslında burda suçlu ılk anne baba sonra oğul ılk anne baba bu kadar rahat vermıcektı kendı keyfınıze bakın yaşınızı başınızı almışsınız çocuklarınızı büyütmüşsünüz kendı yemeğinizi yapın yıyın gezın tozun yav tekrar sorumluluklar almışlar totolarıda kaldırmışlar ee alışmışlar rahatlığa konu sahıbı anne banasının yaşadığı katı satıp yanına getırtse ev alsa ışte o zaman sorumluluklarını paşa paşa alırlar ınşallah yapar konu sahıbı kadıncağızda rahat eder hızmetcı olmuş resmen koyamadıkları paralara artık bakıcı tutarlar ev işlerınede belkı koyamayıp paraya kendılerı yaparlar
Cok iyi etmissiniz direk soyleyerek. Hak edene hak ettigi muameleyi yapmak lazim. Amaburdaki kv sizinko gibi degil. Sirf adi kayinvalide diye sirt cevirmek ne kadar vicdani?
İşte sız ınsan değilsiniz sızın ben çalışıyorum dıyıp ınsanları kullanıp eve gelıp işi eksık yapıldığı ıcın yaygara koparıp fırça çekmenız gerek sonra onunuze konsn yemeği yıyıp kumandayı alıp tv ızleyıp gezıp tozmamız lazım işte burda kı kadın böyle bırı onca ınsan bu yuzden kızıyor konu sahıbı yorumlarda bır suru bılgı verdı ağzım açık kaldı ama kadında da suç yok alıştırılmış kendı oğlu düşünmüyor banane yapsın işi der el kızıymış yaValla yillardir çalisiyorum kendi evimi kendim çekip cevirdim ,kendi çocugumu isyerimde büyüttüm .daha 40 ı cıkmadan benimle isyerinde yasadi. Gece yemegimi yapar camasirimi bulasigimi yikardim.
Siz haklısınız, bakmayın zaten.Ben gecen sene beynimle ilgili bir rahatsizliktan 3 sefer operasyon gecirdim . 1 ay hastanede yattim. Saglikliyken evimden çikmayan kaynanam hastanede 1 günde ben refakatçı kalayim yada torunuma bakayim demedi. Köye tatile gitti. 1 ay hastanede 1 ay evde annem bakti 1 gün yanima gelmedi . Annem evine gittikten sonra 2 ayda ben yattim evde. Oğlumla (5 yasinda) ,eşim bana bakti . Kaynanam 1 tencere çorba yapip göndermedi. İnleye inleye ayaga kalkip corba yapip, ayni corbayi 5 gün yiyorduk. Oyüzden hastaliktan geberdigini görsem 1 kaşık su vermem.
Tabi ki ben elimden maddi manevi ne gelirse yapacağım..Annenizin lösemi hastası olduğunu lütfen unutmayın anne hakkı ödenmez toprağını öptüğünüz zaman keşke demeyeceğiniz şekilde hareket edin boşverin onu bunu siz evlat olarak üzerinize düşeni yapın annenize bir şey olursa Allah gecinden versin vicdanınız rahat olur
Ay lutfen sizin de bir aileniz oldugunu hatirlayin. Evet anneniz hasta, cok uzucu. Siz Zaten elinizden geleni yapiyorsunuz. Artik bir zahmet kardesiniz de gelininiz de ellerini tasin altinakoyacaklar. Ne demek yemek yapmaya firsat bulamiyormus? Calisan hicbir kadin yemegini kendisi yapmiyor mu? Gelin hanimin isi cok mu agir madende filan mi calisiyor? Boyle alistigi icin simdi bu is ona kalsin istemiyor cok bariz. Anneniz yatalak olsa diyecegim ki kadin tutun tum kardesler masrafi bolussun ama oyle bir durum da yok. Evin temizligi hijyenine dikkat edilmesi gerekiyordur o konuda destek verirsiniz tamam ama ben hcbsye elimi surmeyeyim tavri cok kirici gelinin.
sağolun.Yapsın ayrım ben pişman olmak istemiyorum.keşke demek istemiyorum.Öncelikle geçmiş olsun ne diyeyim ki hatayı başta anneniz yapmış ama şimdi hasta Allah şifasını versin siz gene de Rabbim'den deyip bakımına, refakatına elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışın. Böyle iyi gününde evlat ayırımı yapıp özellikle erkek evlat diye taparlar hala da toz kondurmazlar. Aynı durumları yaşadım ama hep ben baktım gelinden beklemek yanlış oğlu gelsin, babanız gelsin. Sabır, kolaylıklar diliyorum.
Ben gecen sene beynimle ilgili bir rahatsizliktan 3 sefer operasyon gecirdim . 1 ay hastanede yattim. Saglikliyken evimden çikmayan kaynanam hastanede 1 günde ben refakatçı kalayim yada torunuma bakayim demedi. Köye tatile gitti. 1 ay hastanede 1 ay evde annem bakti 1 gün yanima gelmedi . Annem evine gittikten sonra 2 ayda ben yattim evde. Oğlumla (5 yasinda) ,eşim bana bakti . Kaynanam 1 tencere çorba yapip göndermedi. İnleye inleye ayaga kalkip corba yapip, ayni corbayi 5 gün yiyorduk. Oyüzden hastaliktan geberdigini görsem 1 kaşık su vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?