kardeşim yüzünden düşük yapıyordum. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Oldum. Olası annem erkek kardeşimi kayirir durur.. lafa geldi mi de ikiniz birsiniz der ama bunun böyle olmadığını hep belli eder.. bugunde bana gelmişlerdi. Annem yemek yapmış. Bende keşke yorulmasaydin ben dışardan gelince etli daha değişik bişey yapacaktım dedim.. erkek kardeşim oradan atladı kimse annemden güzel yemek yapamaz diye. . Bende askolsun sana defalarca yemek yaptım beğenmedinmi dedim.. asla annemin tırnaği olamaz senin yaptığın yemekler dedi.. sustum kaldım. . Neyse o bekar diye çok ağırladım evimde o yüzden. . Neyse sonra bu kalktı sigara içecek bende balkonda içer misin dedim. Korkma yemedim evini dedi. Bense saçmalama ne alakası var hamileyim o yuzden disarda ic dedim dedim..
Oradan kavga başladı annem sürekli bana sus dedi ona konuş oğlum dedi.. anladım ki ne yapsam bu kadın beni sevmeyecek.. neyse bi anda bi sıcaklık hissettim banyoya kostum.. kanama gördüm. . Bu çocuğa bişey olursa sen görürsün dedim.. AMİN AMİN DEDİ. .
gittim hastaneye yatırdı Dr çok şükür bişey yok şimdilik .. kanama alanı gördü sadece. . İğne ve fitil verdi..
Siz olsaydınız bu kardeşle bi daha görüşür muydunuz.. o amin lafını unutamiyorum...

Ben olsam o kardesle degil anneyle konusmazdim...boyle anneler yuzunden degilmi bu kadinlarin kizlarin cektigi

Cok cok ayıp yaptığı bunu 5 yasindaki cocuk bile soylemez. Bariz şımarık kardeş simdi bebek gelince tahti sarsilacak diye korkuyordur. Acik açık konusun bence bu sozleri insana dusmaninin soylemeyecegini ve bir sure gorusmemenin daha hayirli oldugunu belirtin. Annenize gelecek geline de Allah sabır versin.

İnsan ablasina oyle davranirmi bide yegenine zarar gelmesinden bile korkmamis hep mi boyle agrasif kardesiniz bide kac yasinda merak ettim

Böyle şeylerden çocuk düşmez. Tesadüf olmuş. Başınıza gelen her şeyde karşınızdakini suçlamayın. Karşı taraf için ciddi sinir bozucu bir durum. Basit bir tartışma bu. Konu başlığına bakınca fiziksel şiddet filan okuyacağım sandım. Her tartışmada çocuk düşseydi dünyada doğuran kalmazdı.
Yanınızda sigara içilmesini istemiyorsanız içirmeyin. Bunda haklısınız. Karşı taraf da mırın kırın ederse kendi sorunu artık.

Adam senden resmen nefret ediyor ama yine de evine geliyor, evlenmişsin barklanmışsın yetişkin insanlarsınız artık, hiç görüşmesende bayağı bi azalt görüşmeyi bayramdan bayrama hatta,
evin içinde sigara içenmi kaldı artık ya, bi de çocuk düşsün diye amin diyor

insallah yegeni dogunca onun tatli yuzunu gorunce utanir da dedigi icin vicdani sizlar.anneniz sus ne bicim konusuyorsun diye demi kizmadi..benim erkek kardesim benim bebegime gozu gibi bakiyor hatta benden daha dikkatli bazen abla niye dikkat etmiyon vs.gibi ders veriyor birde..insallah utanir dogunca..

Kardesin kac yasinda bilmiyorum ama sayet cocuk degilse dedigi lafin affedilir yani yok ama burda suc annenizin hamile halinizle kardesinizin bu derece saygisizca davranmasina nasil ses etmiyor hayret amin amin nedir ya resmen kardesinin cocugu olsun muu istiyor nasil bir hayin kardesmis o oyle. Ben ergen falandir diye dusundum ama ergenliginde bir siniri var haddini bilmeyecekse sizde almayin evinize bundan sonra. Ayrica bu tartismadan hemen nasil cocuk dusuyor onuda anlamadim cok mu hassas bir yapiniz var ?

Kardeşin yeterli olgunluğa erişememiş daha. Yaşı büyükse annen düzgün çocuk yetiştirememiş. İkisiylede mesafeli ol bence. Düşman gibi birde amin demiş

İnsanlar genelde çoluk çocuğa karısınca görüşmezler ozamana kadar çok şey yaşanmıştır . Siz bence basta görüşmeyin tam bir bencil ve hödük. Annesini övsün neden sizi yeriyor demeli kıymet bilmiyor. Amin demesi ayrı bir densizlik . Annenize birşey bile demiyorum yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…