kardeşim yüzünden düşük yapıyordum. .

annen ve kardesinin senin evine gelip sana böyle davranma hakları yok ki. ne kardesinle ne de annenle görus bence.. annen vermis gazı kardesin de yurumus. ne kadar acımasızca

Kardeşinizin yaşı büyümüş ama akıl yaşı büyümemis bununda nedeni büyük bir ihtimalle anneniz annenizle mutlaka ciddi bir konuşma yapmalısınız bence

Öncelikle geçmiş olsun İnşallah saglıkla bebegini kucagına alırsın. Ben senin yerinde olsam Allah korusun ne annemle nede kardeşimle görüşürüm

Cidden merak ettim yaşını kardeşinin aklıselim insanın kullanacağı kelimeler değil bunlar

O ne biçim davranış öyle. Kardeşiniz birde. Annenize de pes. İkisiyle de bir süre görüşmeyin.

yuh 27 yaşındaymış
konuşmalara tavırlara bakınca ergen 13 yaşında kafası üç karış havada biri zannettim
bildiğin kocaman adam bu
izansız
ben olsam hiç evime sokmam bir daha

kardeşin annenin kayirmalariyla simarmis.seni ezmeye hor gormeye alışmış.
Bnce kardesinle olan görüşmelerinizi azaltmaya bakin
Siz daha cok yipranirsiniz
ben konu sahibinin de anlattıklarından yemek yapmasından ağırlamasından kardeşin el üstünde tutulmaya alıştığını düşünüyorum
27 yaşında ki adam minik bebeği kıskanmış olabilir yani

Ortada buyuk bir kavga yok.her kardes arasinda olacak ufak atismalar beddua kismi haric.
Kanamanin o ana tesaduf denk geldigini dusunuyorum.
Eger anneniz ve ya kardesiniz sizi mutsuz ediyorsa gorusme sikligini azaltabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…