- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Eh ergen falan demişler de yani ne ergeni? Kocaman herif bu!27 yaşında
onun yasinda olupda iki cocuk babasi olan tanidigim insanlar var kardesin akli buyumemis kusura bakma.27 yaşında
Oldum. Olası annem erkek kardeşimi kayirir durur.. lafa geldi mi de ikiniz birsiniz der ama bunun böyle olmadığını hep belli eder.. bugunde bana gelmişlerdi. Annem yemek yapmış. Bende keşke yorulmasaydin ben dışardan gelince etli daha değişik bişey yapacaktım dedim.. erkek kardeşim oradan atladı kimse annemden güzel yemek yapamaz diye. . Bende askolsun sana defalarca yemek yaptım beğenmedinmi dedim.. asla annemin tırnaği olamaz senin yaptığın yemekler dedi.. sustum kaldım. . Neyse o bekar diye çok ağırladım evimde o yüzden. . Neyse sonra bu kalktı sigara içecek bende balkonda içer misin dedim. Korkma yemedim evini dedi. Bense saçmalama ne alakası var hamileyim o yuzden disarda ic dedim dedim..
Oradan kavga başladı annem sürekli bana sus dedi ona konuş oğlum dedi.. anladım ki ne yapsam bu kadın beni sevmeyecek.. neyse bi anda bi sıcaklık hissettim banyoya kostum.. kanama gördüm. . Bu çocuğa bişey olursa sen görürsün dedim.. AMİN AMİN DEDİ. .
gittim hastaneye yatırdı Dr çok şükür bişey yok şimdilik .. kanama alanı gördü sadece. . İğne ve fitil verdi..
Siz olsaydınız bu kardeşle bi daha görüşür muydunuz.. o amin lafını unutamiyorum...
ben konu sahibinin de anlattıklarından yemek yapmasından ağırlamasından kardeşin el üstünde tutulmaya alıştığını düşünüyorumkardeşin annenin kayirmalariyla simarmis.seni ezmeye hor gormeye alışmış.
Bnce kardesinle olan görüşmelerinizi azaltmaya bakin
Siz daha cok yipranirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?