- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ya hu efide adam amin demiş. Düşse sevinecek maşallah. Tamam onun yüzünden olmadı belki ama hiçbir insan evladı doğmamış bebeğe beddua etmez. Üstelik 27 yaşında adam bu.Bence bu konuya duygusal hamileler yazmasın.
Kardes gicikligi bu bana öyle geldi .Ben hiç ciddiye alamadım bu muhabbeti. Umursamaz bir tip işte. Ama karşı taraf çok duygusal bi dönemde tabi onun için ağır gelmiş.Ya hu efide adam amin demiş. Düşse sevinecek maşallah. Tamam onun yüzünden olmadı belki ama hiçbir insan evladı doğmamış bebeğe beddua etmez. Üstelik 27 yaşında adam bu.
Kardeş gıcıklığını her gün tecrübe eden biri olarak söyleyeyim ki birinin veya birbirimizin canı konusunda gıcıklık etmeyiz. Hiç normal değil bu. Aynen erkek kardeşim var, çok didişiriz ama ben hamile olsam düşük riskim olsa, karşıma geçip gevrek gevrek düşer inşallah dese ömür boyu silerim onu ben.Kardes gicikligi bu bana öyle geldi .Ben hiç ciddiye alamadım bu muhabbeti. Umursamaz bir tip işte. Ama karşı taraf çok duygusal bi dönemde tabi onun için ağır gelmiş.
bence deYa hu efide adam amin demiş. Düşse sevinecek maşallah. Tamam onun yüzünden olmadı belki ama hiçbir insan evladı doğmamış bebeğe beddua etmez. Üstelik 27 yaşında adam bu.
Bence bu konuya duygusal hamileler yazmasın.
Her şeyin bir sınırı var. Benim ergen kardeşim bile edemez şu lafları. 30'una merdiven dayamış adam bir zahmet laf konuşmayı öğrensin yani. Öğrenemiyorsa da ya ağzını açmasın ya da benim bulunduğum ortamda bulunmasın.bence de
kardeş kavgası her evde olabilir ama bunun ki tam eldivenle dövülmelik cinsinden laflar etmiş
gelip özür dileyene kadar ne evime gelebilir ne o düşsün dediği yeğeninin yüzünü görebilirdi
Ama her aile ilişkileri hassasiyetleri farklıdır. Bak diyor annem hep onu tutar falan.Yani bu kültürel bi mesele aile kültürü ben öyle bakıyorum. Yorum lar çok abartılı görüşme falan bidaha ne demek. Ama zaten hep sisirilmis burda yorumlar. Neyse.Tartismiyciim.Kardeş gıcıklığını her gün tecrübe eden biri olarak söyleyeyim ki birinin veya birbirimizin canı konusunda gıcıklık etmeyiz. Hiç normal değil bu. Aynen erkek kardeşim var, çok didişiriz ama ben hamile olsam düşük riskim olsa, karşıma geçip gevrek gevrek düşer inşallah dese ömür boyu silerim onu ben.
Karnımdaki benim bebeğim tamam ama onun da yeğeni. İnsan biraz haddini bilecek.
Tabi canım bazı aile kültürlerinde doğmamış bebeğe inşallah düşer demek normal karşılanır. Ben de tartışmayacağım.Ama her aile ilişkileri hassasiyetleri farklıdır. Bak diyor annem hep onu tutar falan.Yani bu kültürel bi mesele aile kültürü ben öyle bakıyorum. Yorum lar çok abartılı görüşme falan bidaha ne demek. Ama zaten hep sisirilmis burda yorumlar. Neyse.Tartismiyciim.
Uzun bir sürü görüşmeyin bencede en azından hamileliğiniz süresinceOldum. Olası annem erkek kardeşimi kayirir durur.. lafa geldi mi de ikiniz birsiniz der ama bunun böyle olmadığını hep belli eder.. bugunde bana gelmişlerdi. Annem yemek yapmış. Bende keşke yorulmasaydin ben dışardan gelince etli daha değişik bişey yapacaktım dedim.. erkek kardeşim oradan atladı kimse annemden güzel yemek yapamaz diye. . Bende askolsun sana defalarca yemek yaptım beğenmedinmi dedim.. asla annemin tırnaği olamaz senin yaptığın yemekler dedi.. sustum kaldım. . Neyse o bekar diye çok ağırladım evimde o yüzden. . Neyse sonra bu kalktı sigara içecek bende balkonda içer misin dedim. Korkma yemedim evini dedi. Bense saçmalama ne alakası var hamileyim o yuzden disarda ic dedim dedim..
Oradan kavga başladı annem sürekli bana sus dedi ona konuş oğlum dedi.. anladım ki ne yapsam bu kadın beni sevmeyecek.. neyse bi anda bi sıcaklık hissettim banyoya kostum.. kanama gördüm. . Bu çocuğa bişey olursa sen görürsün dedim.. AMİN AMİN DEDİ. .
gittim hastaneye yatırdı Dr çok şükür bişey yok şimdilik .. kanama alanı gördü sadece. . İğne ve fitil verdi..
Siz olsaydınız bu kardeşle bi daha görüşür muydunuz.. o amin lafını unutamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?