kardeşim yüzünden düşük yapıyordum. .

Zaten o gerizekalı kardeşi evden kovdum.
Bidaha görüşmem artık.
Herşeyde pohpohlanacak Herşeyde aman sen iyisin aman sen mukemmelsin . Sen agasin sen paşasin . Böyle bir insan. Önüne gelen kızla düşer kalkar çocuk aldırır bilmem ne.. lafa geldi mi ondan iyisi yok..
İnsan kardeşini sevmez mi ya ben sevmiyorum.

Küslük olmasın ama koy mesafeni otur evibde. Ne benden rüku artık ne senden kıyam selamun aleyküm, aleyküm selam Rabbim evladını bağışlasın

Kardeşiniz ergen sanırım,ama anneniz kaç yaşına gelmiş hala oğlumda oğlum modunda,dolayısıyla anneniz bu duruma zemin hazirlamış gayet.
Mümkünse annenizlede görüşmeyin. Aranızda köprü olacağına yangına körükle giden anneniz.
Bebeğinizin ve sizin iyi olmanıza sevindim,Rabbim beterinden saklasın.

Evet bende aynı fikirdeyim.
Çok sağolun.
Bidaha o kardes musvettesi ile gorusmeyecegim kesinlikle..

Amin amin ne demek!? Önce kafasini gözünü bu güzel yarar sonra gorusmezdim ne gormemis bir oglu olmus anneyle nede ogluyla

kan su olmaz derler di inanmazdim. kesinlikle erkek kardesinle kotu olma asla allah ailemizin yokluguyla sinamasin. erkekler asidir v.s biraz yapici olmayi dene o senin evine gelmis. onun soyledikleri seylerde kesinlikle bilincli degil kalbini kotuye asla yorma benim soyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…