kardeşim yüzünden düşük yapıyordum. .

Aynen katılıyorum..
Bizde kardeşimle didişiriz, hani tabir yerindeyse it dalaşı olur buna bende dahil.. :)

Ama, doğmamış çocuğa laf etmek tipik kardeş didişmesi değildir.. Her şeyden önce didişme değildir.

O ne öyle ya düşman mı bu kardes ben olsam görüşmem hatasını anlayana kadar anne ne öyle konus oglum falan kardeşler arasında ayrım mı olur

Sigaradan nefret edıyorum. Depresyon sebebım oluyor. Eşimle evlenırken ilk sordugum soruydu. Icmıyorum demıstı ve dugun gecesı keyıf ıcın bı defa ıceyım dıyıp basladı. Suan hamıleyım ve evın ıcınde ıcıyor. Ne dersem dıyeyım susuyor ve ıcmeye devam edıyor. Suan öfke doluyym

cok kotu ya doguncadami icecekmis sizde onun oldugu yerde durmayi hic icilmeyen yerde oturun saatlerce hic yanina ugramayin anlar belki balkonda bahcede icsin

Yani şimdi ben bu tarz konularda anlatilanin bu kadar olmadığını düşünüyorum. Sizin çok kibar kardeşin aşırı kaba saygısız olmasi falan konunun carpitilarak anlatildigini düşündüm.

Neyse.. amin demesi çok yanlış ve salakca evet. Ama sizde cok misafirperver gelmediniz yani. Anlattiginiz kadar kibar misiniz bilemiyecegim. Yoksa o kadar düşman olsa neden evinize gelsin bu kisim muamma mesela.

Ayrıca hamile kadınların fazla duygusal abartili tepkileri var gerçekten. Bi arkadasta demis kavga etmekle çocuk düşmez kardeşim yüzünden düştü demek çok ağır bi itham.!

Anneniz ve kardeşiniz çok büyük ayıp etmişler eğer bana yapılsaydı böyle birşey ikisinede kapıyı gösterirdim suratlarınada kapıyı çarpardım.

benim annem bana çok düşkün olmasına rağmen yeri geliyor bir sürü laf ediyorum ki şimdi kendimden utandım.. sizdeki anne ben de olsa evimin sokağından geçemezdi.. kardeşi kaale almıyorum bile benim için o yokk hükmünde.

Kan bağının gorusme zorunlulugu getirdigine inanmiyorum. Senin icin iyi dilekte bulunmayan insanlari hayatından egale et. Ruhun aydinlancak emin ol.

Hayır ben annenizin yaptığına bir anlam veremedim
Tamam kayiriyorda sana sus ona konuş ta denmez yani ikinize de sus demesi gerekir
Sen evinde bak yedır içir yaptığı terbiyesizlik kardeşinin

Ben bir daha asla konusmazdim
Zaman içerisinde barissakta eskisi gibi olmazdi

Ortada bi kardes yokki bize gorusup gorusmuycegini soruyosun.
Allahim korusun ya kendi yigenine ölsun amin diyor.
Evlerden irak.
3 tane yigenim var ablamdan abimden toplamda. Hepside canim.

Kanamaya o sebep olsun olmasın, 27 yaşında koskoca adam nerde ne konuşacaģını bilsin bilmiyorsa sussun hadsiz! Ben olsam kovardım evimden, onu savunan annemede mesafe koyardım.

Evleneceği kadına acıdım, gelişimini tamamlamadan evlenmesin yoksa anne oğul zehir ederler geline hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…