Kardeşim

kuyrukluyildiz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
686
1.182
113
37
Kızlar bir konuda fikirlerinizi istiyorum.

Kardeşim yaklaşık 1 aydır biriyle görüşüyor.
Kız şehir dışında oturuyor bulunduğumuz şehire 2 saatlik uzaklıkta. Daha tanışma aşamasında olmasına rağmen bütçesini zorlayan hediyeler alıyor. Kızı evinden arabayla alıp bulunduğumuz şehire getiriyor geziyorlar ediyorlar sonra tekrar evine bırakıyor. Evlerine gitmeleri gece yarısını geçiyor tabi. Haftanın bir kaç günü böyle oluyor..
Kardeşim kızı bizimkilere tanıştırmaya getirmiş hemen anneciğim babacığım demiş. Bilmiyorum bana tuhaf geldi kızlar hiç tanımadığınız birilerine anneciğim babacığım demek. Tesaduf bugün bizde karşılastik ayak üstü sohbet ettik. Annesi yarin sabah umreye gidecekmiş ama kız buralarda geziyor. Allah kavuştursun şimdiden dedim hiç birşey demedi.
Annem sen konuş bizi dinlemiyor hiç dedi. Dedim ne diyeyim desem bile dinler mi hic. Ailemin sorun ettiği şey ailesinin gece vakti hiç tanımadıkları adamla kızlarını arabayla şehir dışına çıkmalarına izin vermesi. Kardeşim kızın ailesiyle tanışmadı bu arada kız sadece erkek arkadaşım var demiş. Bu durumda ne yapılabilir ki karışmak istemiyorum ama üzülsün de istemiyorum.

Kız yağlı kapı bulduğunu düşündüğü için sonuna kadar etinden sütünden faydalanır. Sorsan “biz kötü bişiiy yapmıyoooz kiii” ama bi yandan gerçekten de öyle. Kötü görünen kısım bu başıboşluğu kardeşinin de umursamaması. Ailenin yapısı kızlarının gece (sevgili olsun olmasın) bi erkekle yolculuk etmesine (burayı genişeletiyorum bu kadar rahat davranmasına, yeni tanıştığı aileye hemen anne baba demesine vb) müsait değilse normalleştirmesinler.
Ha ister kardeşinle konuş ister kızla konuş kendisi anlamadan sen hep haksız, kötü abla olarak kalırsın. İyi bir tecrübe aklını başına getirir kardeşinin

Bence akşam çıkmak başka hiç tanımadıkları biriyle şehir dışına çıkmasına izin vermek çok başka bir sey

Ben esimle nisanliyken 2 saat mesafeli farklı şehirlerde yaşıyorduk yeri geliyor ben nişanlım da kalıyordum yeri geliyor nişanlım gelip bizde kalıyordu bence büyük bir sorun değil belkide kızlarına çok güveniyorlar

Yeni tanıştığım insan yaşça benden büyük olsada asla abla/abi diyemem.
Adıyla hitap etmeyi tercih ederim..
Yıldırım aşkıyla da tutulsam , ilk tanışmada annecim babacım diyemem.
Sahte geldi ne yalan söyleyeyim.
Ailesinin büyük ihtimal, bir adamla şehir dışına çıktığından haberi yoktur, hangi anne baba yollar ki ?
Klasik mervelerdeyim yalanı bence...
Kardeşiniz şuan olayların farkında değil, mukayyet olmanızda fayda var.

Canım bende nisanliyken birlikte şehir dışına çıkıp kalıyorduk gece veya gündüz farketmiyordu bizim içinde ama kızın ailesi çocuğu hiç tanımıyor bana garip gelen tarafı bu kızlarına guvenseler bile karşılarındaki çocuğu tanimiyorlar

Kızlar çoklu alıntı yapmayı beceremedim. Buradan yazayim. Kıza kötü gözle bakmadim tabi şehir dışına çıkıyor diye. Ama ailesi kardeşimi tanımıyor hiç ismen biliyorlar. Hiç demezler mi çocuk hırlı mı hırsız mı diye. 4 senelik evliyim daha anneciğim demedim kayınvalideme. Beni de görür görmez ablacığım nasılsın demeler. Ya kız çok sıcak kanlı biri yada birşey var kızda bilemedim

Çok sıkı bi aile bağları yok demekki yada kız laf dinlemiyor ama yinede çok büyütulecek bişey değil ailesini dinlemeyen kız sevgilisini dinleyip kendini kısmaz o ilişkide uzun surmez paniğe gerek yok :)

Aileniz zengin mi, varlikli mi? (afedersiniz boylece yazdim ama) Kardes genc anladigim kadariyla, arabasi var gezdiriyor ediyor, ekonomik durumu var yani

Valla panpa bir ornek vereyim, benim dayim varliklidir. Kuzenim de bir kizla tanisti, kiz 2.hafta aile ziyaretine geldi, ben de ordaydim. Kiz hemen el opmeler, anne baba demeler mutfakta bulasik yikama goze girme cabalari vb....sonra ne oldu derseniz kiz anasinin gözü cikti, zengin aileye kapak atma pesindeymis. Nişanda teyzemleri evden kovmuş, köprüyü geçtikten sonra da çaçaronlaştı :)

Sizin kiz da anasının gözü, ben bu izlenime kapildim.

Son düzenleme:
Aynen kastettiğim yağlı kapının canlı hali

Kardeşimin de aman aman bir maaşı yok valla. Ailemin durumu iyi 3 katlı evleri var kız hemen alt katta ben otururum sorun değil benim için demiş. Anneme hadi iyisin dedim :)

Kardeşimin de aman aman bir maaşı yok valla. Ailemin durumu iyi 3 katlı evleri var kız hemen alt katta ben otururum sorun değil benim için demiş. Anneme hadi iyisin dedim :)

Eee panpa yani kiz kira vermeden etmeden oturacagi evi de gozune kestirmis...dedim ya kiz uyanik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…