- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
- Konu Sahibi kuyrukluyildiz
-
Bence akşam çıkmak başka hiç tanımadıkları biriyle şehir dışına çıkmasına izin vermek çok başka bir seyIlle her kız aile baskısı altında akşam 8 den sonra dışarı cikmamali mi akşam dışarı çıkan kızlara ne gözüyle bakıyorsunuz merak ettim ne var bunda
Bence akşam çıkmak başka hiç tanımadıkları biriyle şehir dışına çıkmasına izin vermek çok başka bir sey
Canım bende nisanliyken birlikte şehir dışına çıkıp kalıyorduk gece veya gündüz farketmiyordu bizim içinde ama kızın ailesi çocuğu hiç tanımıyor bana garip gelen tarafı bu kızlarına guvenseler bile karşılarındaki çocuğu tanimiyorlarBen esimle nisanliyken 2 saat mesafeli farklı şehirlerde yaşıyorduk yeri geliyor ben nişanlım da kalıyordum yeri geliyor nişanlım gelip bizde kalıyordu bence büyük bir sorun değil belkide kızlarına çok güveniyorlar
Canım bende nisanliyken birlikte şehir dışına çıkıp kalıyorduk gece veya gündüz farketmiyordu bizim içinde ama kızın ailesi çocuğu hiç tanımıyor bana garip gelen tarafı bu kızlarına guvenseler bile karşılarındaki çocuğu tanimiyorlar
Aynen kastettiğim yağlı kapının canlı haliAileniz zengin mi, varlikli mi? (afedersiniz boylece yazdim ama) Kardes genc anladigim kadariyla, arabasi var gezdiriyor ediyor, ekonomik durumu var yani
Valla panpa bir ornek vereyim, benim dayim varliklidir. Kuzenim de bir kizla tanisti, kiz 2.hafta aile ziyaretine geldi, ben de ordaydim. Kiz hemen el opmeler, anne baba demeler mutfakta bulasik yikama goze girme cabalari vb....sonra ne oldu derseniz kiz anasinin gözü cikti, zengin aileye kapak atma pesindeymis.
Sizin kiz da anasının gözü, ben bu izlenime kapildim.
Aileniz zengin mi, varlikli mi? (afedersiniz boylece yazdim ama) Kardes genc anladigim kadariyla, arabasi var gezdiriyor ediyor, ekonomik durumu var yani
Valla panpa bir ornek vereyim, benim dayim varliklidir. Kuzenim de bir kizla tanisti, kiz 2.hafta aile ziyaretine geldi, ben de ordaydim. Kiz hemen el opmeler, anne baba demeler mutfakta bulasik yikama goze girme cabalari vb....sonra ne oldu derseniz kiz anasinin gözü cikti, zengin aileye kapak atma pesindeymis.
Sizin kiz da anasının gözü, ben bu izlenime kapildim.
Yani ailen çok haklı kaç yaşları canim
Kardeşimin de aman aman bir maaşı yok valla. Ailemin durumu iyi 3 katlı evleri var kız hemen alt katta ben otururum sorun değil benim için demiş. Anneme hadi iyisin dedim :)
kiz basitlikte çığır açmış. insallah ayrilirlar demek geldi icimdenKardeşimin de aman aman bir maaşı yok valla. Ailemin durumu iyi 3 katlı evleri var kız hemen alt katta ben otururum sorun değil benim için demiş. Anneme hadi iyisin dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?