- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
O yüzden bağırarak ya da kızarak düşüncelerimi dile getirmek yerine sakince konuşmam gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim güzel cevabınız içinKesinlikle...zaten tam inatlaşma cagindalar. Birde ben bilmiyormuyum sanki doğruyu yanlışı kafası eklenirse laf anlatması daha zor oluyor.
Ondan bende eminim, kızdan hiç hoşlanmamış ama aklı çelinebilir bir yaşta olduğu için tedirgin oldum biraz. Teşekkür ederim yorumun içinBence kardes de zaten hoslanmamis sacma sapan bir tip oldugunu fark etmis
Laf arasinda ... da geldi, numarasini da verdi ala ama gorusmek ister misin bilmem dersin ben kardesin gorusmek isteyecegini sanmiyorum
Yaşadığım deneyimlere dayanarak, mümkün olduğunca o gelen kızla iletişim kurmasını engelleyin..Tabi yöntemi siz belirleyin tatlı tatlı olsun.Asla sert tavırlarla veya öğüt verir gibi konuşarak değil.Öyle tabi
Annemde nereye kadar korumacı davranacaksın bırak düşe kalka öğrensin diyor
Kardeşime ve seçimlerine güveniyorum
Ama yine de zarar görmesinden korkuyorum
Evet deneyimleyen birinin ağzından duymam çok daha iyi oldu. Kardeşiniz için çok üzüldüm, umarım şuanda güzel bir hayatı vardır. Babacığınızında mekanı cennet olsun inşallah.Yaşadığım deneyimlere dayanarak, mümkün olduğunca o gelen kızla iletişim kurmasını engelleyin..Tabi yöntemi siz belirleyin tatlı tatlı olsun.Asla sert tavırlarla veya öğüt verir gibi konuşarak değil.
Aynı şekilde erkek kardeşim, kazandığı lisede ki arkadaş ortamı sayesinde davranışları 180 derece değişti.
Detaylandırmayacağım ama o hayat dolu kardeşim agresif,dik başlı birine dönmüştü ben o dönem Üniversitede olduğum için onu koruyamadım.
Rahmetli babam da bu duruma çok sert çıktığı için, resmen kardeşimi o ortama itti..
Aslında ne yapacağımı biliyorum ama farklı görüş almak ya da yapacağımın doğru olup olmadığını öğrenmek için açtım konuyu. Tabiki doğrusu arkadaşlıklarından rahatsız olduğumu dile getirmek ama bunu hangi yolla yapmalıyım diye düşündüm.
Haklısınız. En basit örnekle hayatta karşılaştıkları ve deneyimledikleri olaylar dahi farklı. Bu yüzdende doğru değil. Tavsiyenizr uyup düzgün bir dille kardeşimle konuşacağım.Yas farki soylenmesi gereken en dogru sey , benim oglum 12 yasinda , karsima 16 yasinda arkadas cikarsa izin vermem arkadaslik kurmasina cunku farkli dunyalarin insanlari
40 yas ile 44 yas arasinda bir fark yoktur ama otuzlu yaslara kadar 4 yas cok buyuk bir rakamdir gelisimsel anlamda
O kiz sizin aile yapiniza uygun bir kiz olsaydi bile arkadasliklarini tasvip etmemeniz gerekir
Nasil cozdu ben cok mersk ettim gerçekten ve siizin taktikleri de merak ettim .emin olun ayni hisleri hepimiz kucuklerimiz icin yasiyoruz.
oglum 6 yasinda,
gecen okulda birileri ile dalasmis,
babasiyla oturup konustuk, mudahale etsek mi diye, hani ogretmenle falan konusarak,
sonra dedik bunlari hep yasayacak, kendi basinin caresine bakmasini ogretmemiz lazim,
neyse evde bir kac taktik verdik haliyle gonderdik okula,
bir iki gun ses cikmadi,
sonraki gun verdigimiz taktigin meyvelerini gorduk,
kendi problemini kendisi cozdugu icin de ayrica gururluydu.
Evet bazen mudahale gerekebilir,
ama mumkun oldugunda onlara alan birakmamiz ve hislerimizi saklamamiz gerekiyor,
baska turlu yuvadan ucma vakitleri geldiginde nasil basedecekler, degil mi.
Yas farkindan soylersenz belki daha cok arkadas olmaya kalkabilir ben kucuk degilim büyüdüm diyerek. Bu tarz konusmalari cok tarafli dusunmek lazim. atiyorum 3 yasta neymis der bizim ergen hallerimize sorun yastan girince nasil davranir ne derdik diye. Bir cogumuz 18 olmak icin cabuk büyümek icin can atiyorduk.Haklısınız. En basit örnekle hayatta karşılaştıkları ve deneyimledikleri olaylar dahi farklı. Bu yüzdende doğru değil. Tavsiyenizr uyup düzgün bir dille kardeşimle konuşacağım.
Arkadaş gibi konuşmalıyın öyleyse, diğer negatif problemleri öne sürmeliyim. Bu akşam konuşacağım, anlatacağım artık birşeyler.Yas farkindan soylersenz belki daha cok arkadas olmaya kalkabilir ben kucuk degilim büyüdüm diyerek. Bu tarz konusmalari cok tarafli dusunmek lazim. atiyorum 3 yasta neymis der bizim ergen hallerimize sorun yastan girince nasil davranir ne derdik diye. Bir cogumuz 18 olmak icin cabuk büyümek icin can atiyorduk.
Bence soylenecek son sey olmali bir ergene
Bence kesinlikle boyle yapmalisiniz.Arkadaş gibi konuşmalıyın öyleyse, diğer negatif problemleri öne sürmeliyim. Bu akşam konuşacağım, anlatacağım artık birşeyler.
Ah ben de bunu diyecektim. O dönem için yaş farkı çok fazla ikisi de minnoş karakterlerde olsa bile arladaşlık zor olur. 14 yaşımdayken ağzım süt kokuyodu 17de şeytandım diyimYas farki soylenmesi gereken en dogru sey , benim oglum 12 yasinda , karsima 16 yasinda arkadas cikarsa izin vermem arkadaslik kurmasina cunku farkli dunyalarin insanlari
40 yas ile 44 yas arasinda bir fark yoktur ama otuzlu yaslara kadar 4 yas cok buyuk bir rakamdir gelisimsel anlamda
O kiz sizin aile yapiniza uygun bir kiz olsaydi bile arkadasliklarini tasvip etmemeniz gerekir
Nasil cozdu ben cok mersk ettim gerçekten ve siizin taktikleri de merak ettim .
Malesef, hedeflediğim kilo olan 48de değilim, 43 kiloyum.Konudan bağımsız olarak kilo-boy ikizimi buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?