Birini ariycam diye almış telefonunu arkadaşı önce mesajları yollamış diğerlerine sonra da silmisKardeşinizin telefonunu izinsiz alıp oradan başkalarına mesaj mı yazmışlar ..yoksa kardeşinizin ses kaydını alıp başkalarına mı yollamışlar?
Yazıklar olsun artık sildik seni yüzümüze bakma gibi şeyler yazmışlar bana burda huzur vermezler diyor kardeşimHayır tabiki de işten çıkmasın.
Keşke daha tedbirli olsaydı.
Ama dünyanın sonu değil unutulur geçer gider.
Yani herkes birbirinin arkasından uğraşıyor diye aynısını neden yapıyor. Bugün onların arkasından konuşan yerin kardeşinizin de arkasından konuşur. dedikodu yapmış insanların tabi ki tavır alacaklar. Herkes konuşuyor diye bir bahane çok komik geldi banaKızlar kardeşim adına soruyorum .. kardeşim hemşire ağlayarak beni aradı hastanede bi iki arkadaşıyla diğerlerinin arkasından konuşmuşlar kardeşim de güvenmiş bunlara tabi laf çıkmaz diye bunlardan bunlar kardeşimin telefonunu alıp bütün mesajları kardeşim kimin arkasından ne dediyse yaymışlar herkese .. hepsi mesaj atmış kardeşime bizimle artık muhatap olma yazıklar olsun gibisinden ağır mesajlar halbu ki diyor kardeşim herkes birbirinin arkasından konuşuyor ama kanıtlayamiyorm kardeşim çok kötü şuan işten cikayim mi diyor ne yapacagimi şaşırdım siz ne dersiniz..
Aynı fikirdeyimYani herkes birbirinin arkasından uğraşıyor diye aynısını neden yapıyor. Bugün onların arkasından konuşan yerin kardeşinizin de arkasından konuşur. dedikodu yapmış insanların tabi ki tavır alacaklar. Herkes konuşuyor diye bir bahane çok komik geldi bana
eğer bir ortamda dedikodu çoksa kendini geri çekmesi ve dikkatli olması gerekirdi onlara katılması değil. Üzgünüm kardeşiniz haksız
Evet yazıklar olsun kardeşinize. İnsanların dedikodusunu yapmış çünkü. Ben de olsam benimle uğraşana huzur vermezdimYazıklar olsun artık sildik seni yüzümüze bakma gibi şeyler yazmışlar bana burda huzur vermezler diyor kardeşim
Tabi ki kardesim haksiz ama digerleri de birbirlerinin arkalarından konusuyolarmis bir olmuşlar sonra kardeşime patlamış olayPardon ama başkaları konuşuyor bende konuşayım veya yapayım mantığını anlamıyorum neden ağlıyor pişmanlığından değil hatasını yüzüne vurdukları için ,özür dilesin yani kimselere sırrını vermesin..Ama sevgili kardeşinizin ordaki kimseden farkı yok altını çiziyorum
Duygusal davranmayın bence
Kardesim tek başına yapmamış bunu değil mi herkes orda birbirnin arkasından atıp tutuyomus ama sonra bunlar bir olmuşlar olay kardeşime patlamışEvet yazıklar olsun kardeşinize. İnsanların dedikodusunu yapmış çünkü. Ben de olsam benimle uğraşana huzur vermezdim
Ve bunu söyleyenler de birbirlerinin arkasından konuşan insanlar yanlız ama kardeşim kimsenin dedigini kimseye yetistirmemis bunlar gibi gidipEvet yazıklar olsun kardeşinize. İnsanların dedikodusunu yapmış çünkü. Ben de olsam benimle uğraşana huzur vermezdim
İşte kardeşiniz onlara uymayacaktı. Olayın patlayacağı belli zaten. herkes herkesle samimi ama kıyı köşede dedikodular gırla. Uymayacaktı kardeşiniz onlara. Tek ya da başkasıyla yaptığı yanlışKardesim tek başına yapmamış bunu değil mi herkes orda birbirnin arkasından atıp tutuyomus ama sonra bunlar bir olmuşlar olay kardeşime patlamış
Tek başına yazmıyor onları değil mi yani ama iş kardeşimin başına patlamış diğerleri de birbirlerinin arkalarından konusmuslarAy kıyamam mesajlarını ifşa mı etmişler. E o mesajları yazarken düşünseymiş keşke.
Whatsaap ise eğer silip tekrar yüklesin gelir silinen mesajlar. O da onları ifşa etsin. Şahane leş ortam
O ortamda bulunmuş ve konuşmuş dimi? Kardeşinizin aklanacak bir tarafı yokVe bunu söyleyenler de birbirlerinin arkasından konuşan insanlar yanlız ama kardeşim kimsenin dedigini kimseye yetistirmemis bunlar gibi gidip
Herkes kendinden sorumludur. Bir anne ata sözü der ki “arkadaşları uçurumdan atlasa o da mı atlayacaktı?”Tek başına yazmıyor onları değil mi yani ama iş kardeşimin başına patlamış diğerleri de birbirlerinin arkalarından konusmuslar
Ben tekstil firmasındayım ve burada dedikodu acayip var. İdarede olduğum için hepsini duyuyorum ama inan duymamazlıktan geliyorum. Elime ne geçecek başkasının hakkında konuşarak. sadece kendi egomu tatmin edeceğim günahını alacağım. Onlar yapıyor diye benim yapmam çok komik bir savunmaAy kıyamam mesajlarını ifşa mı etmişler. E o mesajları yazarken düşünseymiş keşke.
Whatsaap ise eğer silip tekrar yüklesin gelir silinen mesajlar. O da onları ifşa etsin. Şahane leş ortam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?