- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.371
- 158
Sadece iş ortamında değil her ortamda dedikodu var. Kişilik meselesi buna dahil olup olmamak. Zaten konuda pişmanlık yok, ortaya döküldüğü için sinirlenmiş sadece.Ben tekstil firmasındayım ve burada dedikodu acayip var. İdarede olduğum için hepsini duyuyorum ama inan duymamazlıktan geliyorum. Elime ne geçecek başkasının hakkında konuşarak. sadece kendi egomu tatmin edeceğim günahını alacağım. Onlar yapıyor diye benim yapmam çok komik bir savunma
Hani ortamı bahane ediyor ya ona istinaden örnekledim. Artık başkası hakkında konuşurken iki kere değil on kere düşünür. Ona büyük bir ders olmuşturSadece iş ortamında değil her ortamda dedikodu var. Kişilik meselesi buna dahil olup olmamak. Zaten konuda pişmanlık yok, ortaya döküldüğü için sinirlenmiş sadece.
Umarım ders olmuştur. Genelde böyle olaylardan sonra başkalarıyla o kişilerin dedikodusu yapılıyor. Soğuk savaş resmenHani ortamı bahane ediyor ya ona istinaden örnekledim. Artık başkası hakkında konuşurken iki kere değil on kere düşünür. Ona büyük bir ders olmuştur
Ben masum demiyorum ki hatali ama ordaki herkes yapmış bunu olayın kardeşimin başına kalmasını yediremiyorume kardeşiniz hak etmiş ki , masum değil
Akıllı olaydı azcıkBen masum demiyorum ki hatali ama ordaki herkes yapmış bunu olayın kardeşimin başına kalmasını yediremiyorum
Hanımefendi bu olaylarda diğerleri kaka tü tamam ama kardeşiniz sütten çıkmış ak kaşık değil ,benim düzgünce 2 arkadaşım var onlarda bana yetiyor, masa dolusu insanlarla karşılaşırsın ama herbiriyle dedikodu yapılır diye bir kural yok,eminim ona fırça atan kişilerin hepsi o masada oturmadı,düzgün biri çıkar bi yerden cvp verir , ya işte hayat dersi hangi kabak kime patlar o hiç belli olmuyor ,tutacaksın dilini zor olacak ama tutacaksın yaniTabi ki kardesim haksiz ama digerleri de birbirlerinin arkalarından konusuyolarmis bir olmuşlar sonra kardeşime patlamış olay
Uymasaydı onlara. yapılanın yanlış olduğunu bilecek yaşta.Ben masum demiyorum ki hatali ama ordaki herkes yapmış bunu olayın kardeşimin başına kalmasını yediremiyorum
Aynısını sana da yapmamış mıydı? Senin telefonundaki mesajları kendisine aktarıp annene göstermemiş miydi?Birini ariycam diye almış telefonunu arkadaşı önce mesajları yollamış diğerlerine sonra da silmis
Akıllı olsaymış. Dedikodu uğruna mikserlik yapmasaymış. Bizim başımıza niye böyle olaylar gelmiyo?Ben masum demiyorum ki hatali ama ordaki herkes yapmış bunu olayın kardeşimin başına kalmasını yediremiyorum
Ahahah ohaAynısını sana da yapmamış mıydı? Senin telefonundaki mesajları kendisine aktarıp annene göstermemiş miydi?
İyi olmuş kardeşine. Haketmiş. Herkesin hayatına burnunu sokarsan gün gelir seninde hayatına burnunu sokarlar.
Evet yapmıştı ama yine de böyle bir şey yaşasin istemezdimAynısını sana da yapmamış mıydı? Senin telefonundaki mesajları kendisine aktarıp annene göstermemiş miydi?
İyi olmuş kardeşine. Haketmiş. Herkesin hayatına burnunu sokarsan gün gelir seninde hayatına burnunu sokarlar.
Yo yaşasın.Evet yapmıştı ama yine de böyle bir şey yaşasin istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?