- 4 Şubat 2016
- 8
- 6
- 1
- Konu Sahibi Sunrise123
-
Merhaba..
Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..
Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur
25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyikardesinizin yasi kac, egitim durumu ve lisan bilgi seviyesi nedir?
25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi
Bırakın gitsin.döndüğünde mesleğine 1-0 önde başlar.bölümü nedir25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi
tam meslegi yok elinde, aslinda yani part time calisiyor burda (genclik bakimi gibi birsey birsey, yurt disinda yasiyoruz). gidecegi yerdede organisazyonun ayarlayacagi her hangi bi is yaparim diyor ve gezmek görmek istiyorum diyor tecrübeyi yapmak istiyorum diyor:/Bırakın gitsin.döndüğünde mesleğine 1-0 önde başlar.bölümü nedir
ya tehlikeli degilmidir? nebilim yabanci ülke tanimadigi insanlar bide tek basina. ya basina birsey gelirse nasil ulasicaz ne yapicaz endiseleniyorum düsündükceNeden engel olmaya calıstıgınızı anlamadım biçok arkadaşım gitti gayette memnunlardı
Merhaba..
Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..
Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur
Şaka mı yapıyorsunuz bizetam meslegi yok elinde, aslinda yani part time calisiyor burda (genclik bakimi gibi birsey birsey, yurt disinda yasiyoruz). gidecegi yerdede organisazyonun ayarlayacagi her hangi bi is yaparim diyor ve gezmek görmek istiyorum diyor tecrübeyi yapmak istiyorum diyor:/
Şaka mı yapıyorsunuz bize
Zaten yurt dışında imişsiniz orada yabancı ülke mi kaldı
Biz de türkiye kültürümüz ile cevap veriyoruz adam zaten başka ülkede yaşıyor
Ne alaka? Ha yurt disinda yasiyoruz ha türkiyede? Sonucta yine uzaklara gidecek aklim kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?