Kardesime engel olamiyorum..

Sunrise123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
8
6
1
Merhaba..

Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..

Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur

kardesinizin yasi kac, egitim durumu ve lisan bilgi seviyesi nedir?

Bende üniversite okuyorum work and travel yapmadım ama hocalarımızın anlattığına göre bu imkan elimize geçmezmiş ve anlatılan hikayelere göre onların çalışma şartları bizden çok daha iyi hayata daha geniş bir açıdan bakabilir oradaki bir fikri Türkiye'ye getirip uygulayabilen bir girimci olabilir bence engellemeniz doğru bir davranış olmayacaktır. Bir örnek vermek gerekirse ordaki 18 yaşından küçük stajerlerin bıçak kullanması merdivene çıkması yasak bizim gibi 8 saat çalışmadıklarını da duydum. Önünü kesmeyin.

25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi

Eee Kocamanmış ben de yeni 18 oldu sandım

Millet köyden çıkıp Almanya ya gitmiş 18 20 yaşında daha şehre gitmemişken

ne var yani gider gelir

Klasik laf vardır bir de Fatih istanbul u fethettiğinde 21 yaşındaydı diye

Bu kadar dertlenmeniz gereksiz bence

Bırakın gitsin.döndüğünde mesleğine 1-0 önde başlar.bölümü nedir
tam meslegi yok elinde, aslinda yani part time calisiyor burda (genclik bakimi gibi birsey birsey, yurt disinda yasiyoruz). gidecegi yerdede organisazyonun ayarlayacagi her hangi bi is yaparim diyor ve gezmek görmek istiyorum diyor tecrübeyi yapmak istiyorum diyor:/

bence de gıtmesine ızın verin, yası kucuk degil, hadı kız olsa anlarım endisenizi ama erkek sonucta kendi basının caresine her türlü bakar, benim de abim gitti ve dil acısından cok faydalı oldu..

Kendisi isteyip karar verdiyse siz neden engel olmaya çalışıyorsunuz anlamadım.

Sonuçta o yetişkin bir birey ve eğer onu seviyorsanız kararlarına saygı duymalısınız.

Tamam gitmesini istemiyorum demişsiniz de engel olamıyorum, ikna edemiyorum da nedir pes yani

Koskoca yetişkin.

Şaka mı yapıyorsunuz bize

Zaten yurt dışında imişsiniz orada yabancı ülke mi kaldı

Biz de türkiye kültürümüz ile cevap veriyoruz adam zaten başka ülkede yaşıyor

Neden endişeleniyorsunuz ki başına bir şey gelecekse kendi memleketinde sokağa çıktığında da gelir. Hayır biz burda oturduğumuz yerde çok mu güvendeyiz sanki.
Bırakın gezsin,tozsun,dünyayı tanısın.
Üniversite de ben de düşünmüştüm erasmus,work and travel falan ama kısmet olmadı.
Gençken fırsatı varken değerlendirsin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…