- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Sunrise123
-
Zaten bunu mesajımda bende yazdım canım.konu sahibesi yabancılık falan demiş ya bizim türkler heryerde yabancılık çektirmezler dedim.ama malesef kaçamıyosun...Yurt disinda en son guvenecegim Turklerdir.
Arkadaşımın abisi gitmişti bu programla sonra baya bi genişletti kendini şimdi o kadar çok ülke gezdi ki. Eski erkek arkAdaşım da gezmişti baya bi. İmkanım olsa kesin yapardım. İnsanın kendi kendine yetmesini ve kültürel olarak çok gelişmesini sağlıyorMerhaba..
Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..
Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur
hele o cemaatci takimi var ya. Onlar yurt disindaki yalniz Turkleri izleyip onlara yapisip istihbarata rapor veriyorlar . piyon gibi kullaniliyorlar, ve yuzleri kizarmiyor.Zaten bunu mesajımda bende yazdım canım.konu sahibesi yabancılık falan demiş ya bizim türkler heryerde yabancılık çektirmezler dedim.ama malesef kaçamıyosun...
abd ye gitti, bir dondurmacıydı sanırım calıstıgı yerNereye gitti abin ve ne is yapti? Memnunmuydu yani?
ingilizcesine cok katkısı oldu, genel olarak bir problem yasamadı hatırladıgım kadarıylaabd ye gitti, bir dondurmacıydı sanırım calıstıgı yer
Neden engel olmak istiyorsunuz ki bırakın gitsin. Hayatının en güzel tecrübelerinden birini yaşayacak, engel olmaya çalışmak yerine destek olun.Merhaba..
Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..
Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur
bu takılacak bi konu değil dünyaya tek geliyoruz tek gidiyoruz onu koruma kollama ihtiyacınız olabilir fakat bir bireyin hayatına müdahale etme şansınız yok bırakın herkes doğru ve yanlışlaryla öğrensin hayatıMerhaba..
Merhaba..
Merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?