Kardesime engel olamiyorum..

Birak gitsin bnm arkadasimda amerikaya gitmisto parttime calisma imkanlarida varmis bir ogrenci icin cokta iyi meblaglar aliyoruz demisti iyi imkanlar sunuldugunu biliyorum ogrenciler icin

Ben 24ten beri Almanya'da tek başıma yaşıyorum.
Düzgün,eğitimli insanlarla takılıyorum, düzgün bir hayat sürüyorum. Her şey insanın kendinde bitiyor.

Ailemin 1 gün gözü arkada kalmadı, hem kendimi kotaracak zekadayım allaha şükür hem de belaya bulaşmam.

Kazık kadar adam Harlem'deki uyuşturucu satıcılarıyla iş yapacak hali yok herhalde?

Arkadaşımın abisi gitmişti bu programla sonra baya bi genişletti kendini şimdi o kadar çok ülke gezdi ki. Eski erkek arkAdaşım da gezmişti baya bi. İmkanım olsa kesin yapardım. İnsanın kendi kendine yetmesini ve kültürel olarak çok gelişmesini sağlıyor

Yeni zelanda öğrenim görmek için biçilmiş kaftan hayat şartlarıda çok güzel temiz bir ülke doğası güzel fazla strese gireceğini zannetmiyorum her yerde kötü insanlar var ,yeni zelanda ılıman insan türüne sahip bir ülke :))) bırakın hayata açılsın siz kardeşinizin içine güzel şeyler ektiyseniz bunu gittiği yerlerde yeşertecektir. Kötü insanların olduğu mekanlarda takılmasın yeterki

Zaten bunu mesajımda bende yazdım canım.konu sahibesi yabancılık falan demiş ya bizim türkler heryerde yabancılık çektirmezler dedim.ama malesef kaçamıyosun...
hele o cemaatci takimi var ya. Onlar yurt disindaki yalniz Turkleri izleyip onlara yapisip istihbarata rapor veriyorlar . piyon gibi kullaniliyorlar, ve yuzleri kizarmiyor.

Ve ayrıca yeni zelanda dışardan gelen öğrencilerle dolu tek bir ülkede çok çeşitli milletlerden arkadaşlarıda olacak fena mı :)

Neden kardeşinizin geleceği ile oynuyosunuz,bahsettiğiniz ülkeler gelişmişlik,yaşam koşulları,eğitim ve insan hakları açısından iyi ülkeler bildiğin kadarıyla heleki ülkemizin içinde bulunduğu durumu düşünürsek bence oralara yerleşebiliyosa yerleşsin temelli,şu anda gitmesi kalmasından daha güvenli...

Mesleğine hiçbir katkısı olmaz. İngilizcesi biraz gelişir o kadar en az yirmi arkadaşım var giden. Boğaziçi üniversitesindenim. Restoranda falan çalışıyorlardı çoğu ağlayarak döndü çok bir şey beklemeyin

Erkegin basina ne gelebilirki konuyu degerlendirirsek?
Bu guzel basariya balta vurmak niye??
Aklima birisi geldi cok zaman once konu acmisti. " ablam universiteyi kazanirsa baska sehire gidicek ev isi bana kalicak haksizlik bu" diye yakiniyordu ergenimiz.
Ona benzemis biraz.

Neden engel olmak istiyorsunuz ki bırakın gitsin. Hayatının en güzel tecrübelerinden birini yaşayacak, engel olmaya çalışmak yerine destek olun.

bu takılacak bi konu değil dünyaya tek geliyoruz tek gidiyoruz onu koruma kollama ihtiyacınız olabilir fakat bir bireyin hayatına müdahale etme şansınız yok bırakın herkes doğru ve yanlışlaryla öğrensin hayatı

ayrıca onun hayatına müdahale ettiğiniz için çok büyük yanlış yapıyorsun herkesin bi yaşam stili var o öyle mutluysa öyledir . kimse hayatına karışılsın istemez. hem edemişbüyükler iyi olur Hak tan kötü olur sunrise123 den

gitmeli tabiki!
o bir çocuk değil gitsin gezsin görsün tanısın:) yaşayarak öğrenilir bazı şeyler
oldu olacak eve bağlayın çocuğu

sirf siz istemiyorsunuz diye gitmezse her defasinda hakli olarak basiniza kakacaktir. Lutfen rahat birakin. Yanlisiyla dogrusuyla kendisi tecrube edinsin.

Ben 16 yasımda ingiltereye gittim 1 ay kaldim 18 yasimda da irlandaya gittim 1 ay kaldim iyi ki de gitmisim bir daha boyle firsatlar bulamam kardesinize engel olmayin guzel seyler bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…