- 17 Ağustos 2011
- 25.636
- 163.203
- 798
- Konu Sahibi Sunrise123
-
Daha ne olsun. Gitsin tabiki.25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi
Hotel 1 ve 2. Filmini izlet hemen vazgeçerMerhaba..
Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..
Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur
Bence sen fazla meraklanıyorsun, bırak gitsin görsün yaşasın böyle bir imkan birdaha gelmez.25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi
Koskoca adam artık o, neden içiniz rahat değil. Önünü kesmeyin lütfen, ufku genişleyecek, ve daha pek çok fayda sağlayacak.25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi
Çok da iyi diyormuş. Dar görüşlü, kısıtlı bir zekaya sahip, ne denirse boyun eğen, hayatı olduğu gibi kabul eden ve kendi adına hiç bir hayal kuramayan bir kardeşiniz olmadığınız için şükredin bence, onu teşvik edin lütfen. Edineceği tecrübelerle hayatı çok daha güzel olabilir, hem bırakın hayallerinin peşinden gitsin. Kimi insan hayal kurmaya bile cesaret edemiyor, edebilenlere ise köstek olunmamalı. Kadın erkek fark etmez de, o yaştaki insan koskoca bir bireydir, ne istediğini biliyordur, isterse dünyanın diğer ucuna kadar gidebilir. Evham yapmayın, özgürlüğünü kısıtlamayın lütfentam meslegi yok elinde, aslinda yani part time calisiyor burda (genclik bakimi gibi birsey birsey, yurt disinda yasiyoruz). gidecegi yerdede organisazyonun ayarlayacagi her hangi bi is yaparim diyor ve gezmek görmek istiyorum diyor tecrübeyi yapmak istiyorum diyor:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?