Kardesime engel olamiyorum..

25 yasındaymış kendini idare edecek İngilizcesi de varsa gitsin tabiki deneyim olur ama oyle cok güllük gülistanlık olmaz şartları söyleyim . Ama bir hayat deneyimi olur gitsin ne olacak

Böyle bi fırsatı varken tabiki gitsin. Keşke benimde fırsatım olsaydı böyle bişeye.

Koskoca adam olmuş kararlarına saygı duyun.

Ne alaka? Ha yurt disinda yasiyoruz ha türkiyede? Sonucta yine uzaklara gidecek aklim kalacak
Şu alaka ben hiç yurt dışına çıkmadım İngilizce ile herhangi birisî ile anlaşabilir miyim bilmem ama o yurt dışında her ülkeden însan ile bir arada zaten

Benim de İrlandalı filipininli tanıdıklarım oldu burada ama Avrupa yaşantısı farklı Kanada vs de zaten düzenli güvenli ülkeler

benim kardeşimde gitti, 4 ay kaldı. cokta memnundu.. gerçi bizimki work&travel değildi, dil okuluna gitmişti ama farketmez hem dilini geliştirir hem para kazanır. bi arkadasım da amerikada bi otelde calışmıştı, şartlar zordu ama baya bi para biriktirip dönmüştü:)

Ben ABD'ye gittim bu programla. Ingilizcem degil, Turkcem gelisti. O kadar cok Turkiyeli vardi ki... Guya dilimi gelistirecektim. Peh!

Bir daha ABD'ye gider miyim? HAYIR.

Yapmayın allah aşkına 25 yasinda koca adamdan bahsediyorsunuz çocuktan değil.

Ben zamanında gemide mico olmak için başvuru yapmıştım da sonradan korkup gitmemistim, o geldi aklıma. Engel olmayın...

Gitsin ya hayallerine engel olmayın.
25 yaşında insanlar dünyayı kurtarıyor.
Şu korumacı tavrınızdan vazgeçseniz artık ebeveynler olarak ne güzel olur.
Zarar veriyorsunuz insanlara.

ya tehlikeli degilmidir? nebilim yabanci ülke tanimadigi insanlar bide tek basina. ya basina birsey gelirse nasil ulasicaz ne yapicaz endiseleniyorum düsündükce
Canım merak etme heryer türk kaynıyo.ordada türkler bulur kardeşini:) ayrıca inan bana yabancı ülke insanları bizimkilerden daha güvenilir.zaten WAT ın amacı bu kendi başına mücadele etmek.giden bütün arkadaşlarım sağ salim döndüler merak etme.

Belki de.. bilmiyorum sanirim cok evhamliyim..
Evhamli degilsiniz. Turkiye'den cikmamis insnalarin hisleri sizinle ayni olmaz. Kardesinizi taniyan bir aile, bir irtibat noktasi olmadan yalniz gitmesi bu devirde 25 yasindaki bir erkek icin bile tehlikeli. Dunyanin civizi o kadar cikmis vaziyette ki, bobrek saticindan tutun uyusturucu tuccarlarina, cemaat kolesi arayanlardan seks kolesi arayanlara binbirturlu insanimsilar her zaman yalniz insanlari gozler kollar ve takip ederler. Mutlaka, mutlaka bir irtibat/ tanidik guvenilir ailenin haberi olmali, dunyanin binbir turlu hali var.

Yurt disinda en son guvenecegim Turklerdir.

Bence sizin dünya görüşünüz hatalı. Bu dünyada en önemli şey kendiayakları üzerinde durabilecek öz güven.

Aç kalacaksa kalsın, Yorulacaksa yorulsun. Ne herzaman genç kalacak. Ne de her zaman yanında olabileceksiniz.

Ben de bunu diyorum adam burada olsa da hani dünyayı bilmiyor dese anlayacağım da adam zaten yurt dışında o hayatı biliyor 25 yaşına gelmiş

Bulaşırsa bulaşırdı zaten adam sağlam demek ki

25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi

Şaka bu heralde? Kazık kadar dil bilen bir yetişkinin birey olmasına anca bu ülkede izin verilmez zaten..

19 yasında dil ögrencisi olarak , yok denecek kadar az dille ingiltereye gittim

24 yasında 4 ay yalnız amerikada yaşadım

Şuanda da almanyada yalnız yaşayıp 3.dil olarak almanca öğrenmeye çalışıyorum ki öğrenmesi zaman alacak zor bir dil, ingilizceye benzemez..kadınım, ölmedim

Erkek kardeşinizde bir saflık ya da genetik hastalık yoksa bu konuyu açmanız korkunç komik olmuş

Evet Kanada guvenli ama o kadar emin olmayin. Toronto, Ottawa, Vancouver ve Montreal disinda Redneck kulturu hakim. Vancouver Cinlilerin elinde, Toronto cok paragoz insanlarin, uyusturucu ve seks ticaret i yapan elinde, Ottawa mukemmel bir memur sehri, tavsiy eederim, Montreal'in de kultur seviyesi ve eglenme faktoru yuksek. Yeni Zelanda'yi bilmiyorum anaca Kiwilerin cok caliskan, terbiyeli ve arkadasca oldugunu biliyorum. Australya'ya gore biraz daha medeni oldugu hissim var. En guzel yani surf sporu olsa gerek.

Sonuçta her şey kişide bitiyor

Kızılay da güvenli idi bir kaç hafta önceye kadar mesela

Ben de bunu diyorum adam burada olsa da hani dünyayı bilmiyor dese anlayacağım da adam zaten yurt dışında o hayatı biliyor 25 yaşına gelmiş

Bulaşırsa bulaşırdı zaten adam sağlam demek ki

Kanada , Y Zelanda AB ulkelerinden cooook farkli ulkeler yalniz. Cok daha vahsi yerler, insanlari farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…