- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Sunrise123
-
Merhaba..
Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..
Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur
Şu alaka ben hiç yurt dışına çıkmadım İngilizce ile herhangi birisî ile anlaşabilir miyim bilmem ama o yurt dışında her ülkeden însan ile bir arada zatenNe alaka? Ha yurt disinda yasiyoruz ha türkiyede? Sonucta yine uzaklara gidecek aklim kalacak
bence de gıtmesine ızın verin, yası kucuk degil, hadı kız olsa anlarım endisenizi ama erkek sonucta kendi basının caresine her türlü bakar, benim de abim gitti ve dil acısından cok faydalı oldu..
Çekincesi nedir tam olarak, mesela başına üstesinden gelemeyeceği ne gelebilir?
Kardeşinizin 25 yaşında olduğunun pek farkında değilsiniz belki de.
Merhaba..
Erkek kardesim bu sene "Work and Travel" yapmak istiyor tek basina YeniZelanda yada Kanada da. Icim hic rahat degil ikna edemiyorum engel olamiyorum gitmesini istemiyorum. Tek basina yabanci ülkede yabanci insanlar..
Bu konuda tecrübesi olan varmi (baska bi ülkede de)? Önerirmisiniz? Nasil gecti neler yaptiniz? Icimi rahatlatin nolur
Çekincesi nedir tam olarak, mesela başına üstesinden gelemeyeceği ne gelebilir?
Kardeşinizin 25 yaşında olduğunun pek farkında değilsiniz belki de.
Canım merak etme heryer türk kaynıyo.ordada türkler bulur kardeşini:) ayrıca inan bana yabancı ülke insanları bizimkilerden daha güvenilir.zaten WAT ın amacı bu kendi başına mücadele etmek.giden bütün arkadaşlarım sağ salim döndüler merak etme.ya tehlikeli degilmidir? nebilim yabanci ülke tanimadigi insanlar bide tek basina. ya basina birsey gelirse nasil ulasicaz ne yapicaz endiseleniyorum düsündükce
Evhamli degilsiniz. Turkiye'den cikmamis insnalarin hisleri sizinle ayni olmaz. Kardesinizi taniyan bir aile, bir irtibat noktasi olmadan yalniz gitmesi bu devirde 25 yasindaki bir erkek icin bile tehlikeli. Dunyanin civizi o kadar cikmis vaziyette ki, bobrek saticindan tutun uyusturucu tuccarlarina, cemaat kolesi arayanlardan seks kolesi arayanlara binbirturlu insanimsilar her zaman yalniz insanlari gozler kollar ve takip ederler. Mutlaka, mutlaka bir irtibat/ tanidik guvenilir ailenin haberi olmali, dunyanin binbir turlu hali var.Belki de.. bilmiyorum sanirim cok evhamliyim..
Yurt disinda en son guvenecegim Turklerdir.Canım merak etme heryer türk kaynıyo.ordada türkler bulur kardeşini:) ayrıca inan bana yabancı ülke insanları bizimkilerden daha güvenilir.zaten WAT ın amacı bu kendi başına mücadele etmek.giden bütün arkadaşlarım sağ salim döndüler merak etme.
Evhamli degilsiniz. Turkiye'den cikmamis insnalarin hisleri sizinle ayni olmaz. Kardesinizi taniyan bir aile, bir irtibat noktasi olmadan yalniz gitmesi bu devirde 25 yasindaki bir erkek icin bile tehlikeli. Dunyanin civizi o kadar cikmis vaziyette ki, bobrek saticindan tutun uyusturucu tuccarlarina, cemaat kolesi arayanlardan seks kolesi arayanlara binbirturlu insanimsilar her zaman yalniz insanlari gozler kollar ve takip ederler. Mutlaka, mutlaka bir irtibat/ tanidik guvenilir ailenin haberi olmali, dunyanin binbir turlu hali var.
25 yasinda, cok bilgili ve ingilizcesi cok iyi
Evet Kanada guvenli ama o kadar emin olmayin. Toronto, Ottawa, Vancouver ve Montreal disinda Redneck kulturu hakim. Vancouver Cinlilerin elinde, Toronto cok paragoz insanlarin, uyusturucu ve seks ticaret i yapan elinde, Ottawa mukemmel bir memur sehri, tavsiy eederim, Montreal'in de kultur seviyesi ve eglenme faktoru yuksek. Yeni Zelanda'yi bilmiyorum anaca Kiwilerin cok caliskan, terbiyeli ve arkadasca oldugunu biliyorum. Australya'ya gore biraz daha medeni oldugu hissim var. En guzel yani surf sporu olsa gerek.Şu alaka ben hiç yurt dışına çıkmadım İngilizce ile herhangi birisî ile anlaşabilir miyim bilmem ama o yurt dışında her ülkeden însan ile bir arada zaten
Benim de İrlandalı filipininli tanıdıklarım oldu burada ama Avrupa yaşantısı farklı Kanada vs de zaten düzenli güvenli ülkeler
Sonuçta her şey kişide bitiyorEvet Kanada guvenli ama o kadar emin olmayin. Toronto, Ottawa, Vancouver ve Montreal disinda Redneck kulturu hakim. Vancouver Cinlilerin elinde, Toronto cok paragoz insanlarin, uyusturucu ve seks ticaret i yapan elinde, Ottawa mukemmel bir memur sehri, tavsiy eederim, Montreal'in de kultur seviyesi ve eglenme faktoru yuksek. Yeni Zelanda'yi bilmiyorum anaca Kiwilerin cok caliskan, terbiyeli ve arkadasca oldugunu biliyorum. Australya'ya gore biraz daha medeni oldugu hissim var. En guzel yani surf sporu olsa gerek.
Ben de bunu diyorum adam burada olsa da hani dünyayı bilmiyor dese anlayacağım da adam zaten yurt dışında o hayatı biliyor 25 yaşına gelmiş
Bulaşırsa bulaşırdı zaten adam sağlam demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?