Kardeşime kız arıyoruz fikir verin lütfen!!!

kırmısım netten alışveriş yapa yapa olcağı buydu :mymeka:
sahi bunlar göz farı değil demi, önce bi tanışmak falan gerekiyo :roflol:
delifişekçim evliyse gözüm görmesin, evli adamın ne işi var bekar erkeklerle bakim klava:

far deyil olm adami alip orana burana sürme lmaz::hulya:bunlar morartan cinstendelikafadulden

mor farım da yoktu zati zemuszemus abla şu herif milletini az anlatırmısın
ben şimdi tutki buldum bitane onla napılcağını da bilmem

nasi bilmiyon:1shok: daha gecende yeni topik acmadinmi `sürtünmeden hamile kalinabilirmi diye:sinifsinif:delikafadulden
böylemi ögrettim la ben sana, verdigim emeklere yazikkk:gitme:

Anam askerde o daha 114 gün yok :icecream:

yok yok sendende bi nane olmaz okadar dil töktük burda iki saniyede ele verdin kendini, sonuna kadar inkar edecen demedimmi sana :1ninca:
hicmi bise ögrenmedin kocam aldatti topiginden, benim degil arkadasimin dicen demedimmi kac kere:mymeka:gamyoncuiremsu

nasi bilmiyon:1shok: daha gecende yeni topik acmadinmi `sürtünmeden hamile kalinabilirmi diye:sinifsinif:delikafadulden
böylemi ögrettim la ben sana, verdigim emeklere yazikkk:gitme:

:1shok: anaaaa... o mu yapılıyomuş... ben de onu kibriti yakmak için yapıyoz sanmıştım :1shok:
öyle kandırmıştı ama beni, bir genç kızın saf duygularıyla oynanamış demek :gitme:

114 gün sonra ne yapacak kardeşcağazım..
olmaz..
çenebaz seni alalım biz...

hee bu arorayı boşver sen, aldınmı çeneli birini alıcan
114 günlüğüne değil ömürlüğüne alırız biz aldıkmı zemuszemus
alınca napıldığını bilmiyos o ayrı :hulya:

kardeşimi kirli emellerinize alet etmeyin kızlar...yedirtmem bebemi sizlere.. evet bebeyi gördünüz.. kimler talip dest-i izdivacına... ona göre satıcam...

senağlama
Oldu bi kere artık :çok üzgünüm:
Dul mu kaldım ben şincik :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…