Kardeşime kız arıyoruz fikir verin lütfen!!!

bak konu sahibi bakta örnek al iste bu bravokaydirigubbakcemile5:lepi:
sayacan böyle otomatikli gibi bak nasi buluyon 2 dakkada gelini

bi ben göremedim ya resmi tühh kaçırdık kıss arora sen herkesten hızlı çıktın anlayalım yanekaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Heralde yani, adam aylardır askerde anam ne yapiyim evde kendimin turşusunu mu kurayım zemuszemus

Ayy yazıyorum böyle ne güzel de okur mokur Allah muhafaza mirmirmirmir

biliyoruz çeneli gelin... evlendim evliliğimiz otursun sonra çocuk deme diye dedim... bekleme süresine diyeceğimiz yok herhalde...baba olmak istiyor çocukçağız...

bak konu sahibi bakta örnek al iste bu bravokaydirigubbakcemile5:lepi:
sayacan böyle otomatikli gibi bak nasi buluyon 2 dakkada gelini

evet... ne o öyle... hem kız arayıp hem de ay söylemeyeyim özelliklerini kaparlar demeler... sanki soran var kardeşiniz mi var diye... işte hendek işte deve...

nasi doguruyosan öylede bakarsin asabimi bozma, bozarim bu isi ona görelmaz::1ninca:

biliyoruz çeneli gelin... evlendim evliliğimiz otursun sonra çocuk deme diye dedim... bekleme süresine diyeceğimiz yok herhalde...baba olmak istiyor çocukçağız...

yok ben evliliğe falan alışmam, bodozlama başlarım çalışmalara
çalışırken alışılır da bi yandan :roflol:

Bekleye bekleye evde kaldım zati.. Önce okul bitsin dedi, sonra iş bulayım dedi, şimdi de askerlik çıktı başımıza Çok üzgünüm çoook

sen onu boşver o zaman kız, bak burda hazırları var... zemuszemus

Bekleye bekleye evde kaldım zati.. Önce okul bitsin dedi, sonra iş bulayım dedi, şimdi de askerlik çıktı başımıza Çok üzgünüm çoook

kendini adarsan bir erkeğe çok vurursun başını taşlara...
bekle bekle... 114 gün daha bekle...hazır kısmeti kaçır sen...

evet... ne o öyle... hem kız arayıp hem de ay söylemeyeyim özelliklerini kaparlar demeler... sanki soran var kardeşiniz mi var diye... işte hendek işte deve...

kk ahalisiyle dalga gecilmeyecegini ögrenecek daha ablasi:gitme:böyle geyiklere kadar düsürürler iste:sinifsinif:

Heralde yani, adam aylardır askerde anam ne yapiyim evde kendimin turşusunu mu kurayım zemuszemus

Ayy yazıyorum böyle ne güzel de okur mokur Allah muhafaza mirmirmirmir

arora kızz çenebazz kapıyo çocugu say maharetlerini görsünlerr:dance:sengözlerimebaksanab

piki piki aman diyim bozma, ayda yılda bi koca bulmuşum
ne istiyosun, verdikleri başlık parasının %80ini verim, olurmu
kalanı zaten bana ömür boyu yeter sositososito

biliyodum :gitme:sana verdigim mafoldumbenemeklerin karsiligini :gitme:alacagimi cok duygulandimmafoldumben
% 80 makajima yetmez de ama idare ederim artikinhihoyyytzemuszemus

piki piki aman diyim bozma, ayda yılda bi koca bulmuşum
ne istiyosun, verdikleri başlık parasının %80ini verim, olurmu
kalanı zaten bana ömür boyu yeter sositososito

başlık parası vermiyoz biz... gelinimize paha biçemeyiz... bizim ailemize girmenin ilk kuralı budur.. öğren gelin bunları...

başlık parası vermiyoz biz... gelinimize paha biçemeyiz... bizim ailemize girmenin ilk kuralı budur.. öğren gelin bunları...

:1shok::1shok:
cene bu damat tarafi cimri cikti la:1ninca::hulya:
gel vazgec sen bu isten olmaz, sütümü helal etmem bak lafimi dinlemessen:roflol:-tatlicadiarzu-

görümcemcim biz de almayız zati... kırmısıma kendimden verip başlıktan diye yutturcaktım :asigim:
kırmısım ipliğim pazara çıktığına göre söyleyim, ömürlük don ihtiyacın benden, hem de en kırmızısından opuyorumnanaktan

sevgili görümcem ve çöpçatım ve çok sevgili şahitler...
hepinize iyi geceler olsun... ben güzellik uykuma yatayım, sonra uykusuz kalırsam kimse beni beğenmez zemuszemus
öpüyorum şekerciklerim opuyorumnanaktan

esteyi simasboxu da unutma sonracima mac i, 197 yi
gelinimin ayağını mı kaydırcan bakayım...benneyaptımki
arka planda ne hain planlar dönüyor acaba...

dur iki dakka anlasiyoz ecele etme, bulmusuz agir damati kacirmayiz öyle kolay kolay:hulya::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…