zengin tabi... iki dükkan, altı daire, bir yazlık, memlekette iki ev.. arazilerimizde var sölemesi ayıp... arabası da var... işi de iyi.. şefte oldu... başka kardeşim yok.. bir kendim bir ben... 25 yaşında... yakışıklı da...
bi ben göremedim ya resmi tühh kaçırdık kıss arora sen herkesten hızlı çıktın anlayalım yanekaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kadın kısmısı herşeyi bilmez bikere laelaelaelaelae
tamam ama en az 9 ay bekleniyomuş abla olur mu
ben elimden geldiği kadar erken yapmaya çalışırım, 7 ayda falan da doğuran var ne bilim
leyleklerin keyfine kalmış sanırım :sm_confused:
daha iyi ya :jeyyar:
ağlama nen... 114 gün sonra benmi gelicem, kır dizini bekle :dilcikar:
bak konu sahibi bakta örnek al iste bu bravokaydirigubbakcemile5:lepi:
sayacan böyle otomatikli gibi bak nasi buluyon 2 dakkada gelini
hımm düşünim... bi nazar boncuğu takarım
benim gibi hatunu bulmuş, nazar değmesin şansına diye zemuszemus
kırmısım ne bahşişi evlenince her çocuktan %50 hisse vercem sana
12 saat ben bakcem, 12 saat sen hihoyyyt
ağlama nen... 114 gün sonra benmi gelicem, kır dizini bekle :dilcikar:
biliyoruz çeneli gelin... evlendim evliliğimiz otursun sonra çocuk deme diye dedim... bekleme süresine diyeceğimiz yok herhalde...baba olmak istiyor çocukçağız...
Bekleye bekleye evde kaldım zati.. Önce okul bitsin dedi, sonra iş bulayım dedi, şimdi de askerlik çıktı başımıza Çok üzgünüm çoook
Bekleye bekleye evde kaldım zati.. Önce okul bitsin dedi, sonra iş bulayım dedi, şimdi de askerlik çıktı başımıza Çok üzgünüm çoook
evet... ne o öyle... hem kız arayıp hem de ay söylemeyeyim özelliklerini kaparlar demeler... sanki soran var kardeşiniz mi var diye... işte hendek işte deve...
nasi doguruyosan öylede bakarsin asabimi bozma, bozarim bu isi ona görelmaz::1ninca:
kendini adarsan bir erkeğe çok vurursun başını taşlara...
bekle bekle... 114 gün daha bekle...hazır kısmeti kaçır sen...
Heralde yani, adam aylardır askerde anam ne yapiyim evde kendimin turşusunu mu kurayım zemuszemus
Ayy yazıyorum böyle ne güzel de okur mokur Allah muhafaza mirmirmirmir
piki piki aman diyim bozma, ayda yılda bi koca bulmuşum
ne istiyosun, verdikleri başlık parasının %80ini verim, olurmu
kalanı zaten bana ömür boyu yeter sositososito
piki piki aman diyim bozma, ayda yılda bi koca bulmuşum
ne istiyosun, verdikleri başlık parasının %80ini verim, olurmu
kalanı zaten bana ömür boyu yeter sositososito
başlık parası vermiyoz biz... gelinimize paha biçemeyiz... bizim ailemize girmenin ilk kuralı budur.. öğren gelin bunları...
:1shok::1shok:
cene bu damat tarafi cimri cikti la:1ninca::hulya:
gel vazgec sen bu isten olmaz, sütümü helal etmem bak lafimi dinlemessen:roflol:-tatlicadiarzu-
esteyi simasboxu da unutma sonracima mac i, 197 yigörümcemcim biz de almayız zati... kırmısıma kendimden verip başlıktan diye yutturcaktım :asigim:
kırmısım ipliğim pazara çıktığına göre söyleyim, ömürlük don ihtiyacın benden, hem de en kırmızısından opuyorumnanaktan
gelinimin ayağını mı kaydırcan bakayım...benneyaptımki
arka planda ne hain planlar dönüyor acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?