Kardeşime kız arıyoruz fikir verin lütfen!!!

ne kibriti la okadar güccükmüki:1ninca:delikafadulden:roflol:
yok la kandirmamis seni alip sürtüyon herbiryerlerine kivilcim cikana kadar

çeneli kızları severim.. sessiz, sakin duranlardan hoşlanmam...
sevdim seni çenebaz.. babanıda severdim zaten..
bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp...
ben sana yardım ederim..
bildiğim hiç birşey bilmediğim herşeysin diye bir maille örteriz tüm hataları...
benden iyi görümce olur...sevdim kendimi..

bu aroraya inat ben talibim
ama kriterlerim var, 4ten fazla doğurmam :CüvCüv:

tamam..diri vücudu bozulmasın tabi güzel gelinimizin... ama onunda şartı var hemen çocuk istiyor... bayılıyor çocuklara.. bir taneyi hemen doğur...
hem bu kadar mal, mülk kime kalcak de mi?

ben de seni sevdim görümcemcim oldu bu iş, hadi hayrlı olsun kaydirigubbakcemile5
ama ben har vurur harman savurrum, püsküllü belaya çattınız ha diyim

ben de seni sevdim görümcemcim oldu bu iş, hadi hayrlı olsun kaydirigubbakcemile5
ama ben har vurur harman savurrum, püsküllü belaya çattınız ha diyim

zaten kardeşim de har vurup harman savurur...beraber satıp savurursunuz... ee bir evin bir oğlu olcak o kadar...
ne diycem düğünde ne takçan çocuğa... :icecream:

tamam..diri vücudu bozulmasın tabi güzel gelinimizin... ama onunda şartı var hemen çocuk istiyor... bayılıyor çocuklara.. bir taneyi hemen doğur...

hemide zengin delikafaduldenbaska kardesin yokmuydu onuda aroraya sat yazik:gitme:
baga bak cene evlenince bi unut bahsisimi:mymeka:

Nası yapcanı bilmiyon daha Çene kafa.. Nasıl doğurcan

kadın kısmısı herşeyi bilmez bikere laelaelaelaelae

tamam ama en az 9 ay bekleniyomuş abla olur mu
ben elimden geldiği kadar erken yapmaya çalışırım, 7 ayda falan da doğuran var ne bilim
leyleklerin keyfine kalmış sanırım :sm_confused:

mor deyil la gökkusagi gibi yanarli dönerli istedigin renge giriyo:kedi::jeyyar:

daha iyi ya :jeyyar:

bi ben göremedim ya resmi tühh kaçırdık kıss arora sen herkesten hızlı çıktın anlayalım yanekaydirigubbakcemile3:jeyyar:

hemide zengin delikafaduldenbaska kardesin yokmuydu onuda aroraya sat yazik:gitme:

zengin tabi... iki dükkan, altı daire, bir yazlık, memlekette iki ev.. arazilerimizde var sölemesi ayıp... arabası da var... işi de iyi.. şefte oldu... başka kardeşim yok.. bir kendim bir ben... 25 yaşında... yakışıklı da...

zaten kardeşim de har vurup harman savurur...beraber satıp savurursunuz... ee bir evin bir oğlu olcak o kadar...
ne diycem düğünde ne takçan çocuğa... :icecream:

hımm düşünim... bi nazar boncuğu takarım
benim gibi hatunu bulmuş, nazar değmesin şansına diye zemuszemus

kırmısım ne bahşişi evlenince her çocuktan %50 hisse vercem sana
12 saat ben bakcem, 12 saat sen hihoyyyt

Ben gene kocasız kaldım yaa mafoldumben

ağlama nen... 114 gün sonra benmi gelicem, kır dizini bekle :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…