hadi gecmis olsun:gitme: git abdest al bari cenebet cenebet gezme
buda sana ders olsun:mymeka:
hadi cenem iyisin yinezemuszemus
ne kibriti la okadar güccükmüki:1ninca:delikafadulden:roflol::1shok: anaaaa... o mu yapılıyomuş... ben de onu kibriti yakmak için yapıyoz sanmıştım :1shok:
öyle kandırmıştı ama beni, bir genç kızın saf duygularıyla oynanamış demek :gitme:
hee bu arorayı boşver sen, aldınmı çeneli birini alıcan
114 günlüğüne değil ömürlüğüne alırız biz aldıkmı zemuszemus
alınca napıldığını bilmiyos o ayrı :hulya:
:1shok: anaaaa... o mu yapılıyomuş... ben de onu kibriti yakmak için yapıyoz sanmıştım :1shok:
öyle kandırmıştı ama beni, bir genç kızın saf duygularıyla oynanamış demek :gitme:
hee bu arorayı boşver sen, aldınmı çeneli birini alıcan
114 günlüğüne değil ömürlüğüne alırız biz aldıkmı zemuszemus
alınca napıldığını bilmiyos o ayrı :hulya:
kardeşimi kirli emellerinize alet etmeyin kızlar...yedirtmem bebemi sizlere.. evet bebeyi gördünüz.. kimler talip dest-i izdivacına... ona göre satıcam...
bu aroraya inat ben talibim
ama kriterlerim var, 4ten fazla doğurmam :CüvCüv:
bu aroraya inat ben talibim
ama kriterlerim var, 4ten fazla doğurmam :CüvCüv:
noldu şimdi ihale bana mı kaldı kaydirigubbakcemile2
gittigidiveriyodaki gibi bişimi bu şindi, en büyük teklifi benmi yaptım, nolmuş mor far mı kazandım delikafadulden
çeneli kızları severim.. sessiz, sakin duranlardan hoşlanmam...
sevdim seni çenebaz.. babanıda severdim zaten..
bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp...
ben sana yardım ederim..
bildiğim hiç birşey bilmediğim herşeysin diye bir maille örteriz tüm hataları...
benden iyi görümce olur...sevdim kendimi..
Ben aldıktan sonra napılcağını biliyom ama :icecream:
nerden biliyon..:mymeka: demekki daha önce yaptın...sevmedim seni Arora...:umursamaz:
ben de seni sevdim görümcemcim oldu bu iş, hadi hayrlı olsun kaydirigubbakcemile5
ama ben har vurur harman savurrum, püsküllü belaya çattınız ha diyim
tamam..diri vücudu bozulmasın tabi güzel gelinimizin... ama onunda şartı var hemen çocuk istiyor... bayılıyor çocuklara.. bir taneyi hemen doğur...
hem bu kadar mal, mülk kime kalcak de mi?
hemide zengin delikafaduldenbaska kardesin yokmuydu onuda aroraya sat yazik:gitme:
baga bak cene evlenince bi unut bahsisimi:mymeka:
Nası yapcanı bilmiyon daha Çene kafa.. Nasıl doğurcan
tamam..diri vücudu bozulmasın tabi güzel gelinimizin... ama onunda şartı var hemen çocuk istiyor... bayılıyor çocuklara.. bir taneyi hemen doğur...
hem bu kadar mal, mülk kime kalcak de mi?
mor deyil la gökkusagi gibi yanarli dönerli istedigin renge giriyo:kedi::jeyyar:
Ohoooo her gece her gece.. Aman sabahlar olmasın :roflol:
hemide zengin delikafaduldenbaska kardesin yokmuydu onuda aroraya sat yazik:gitme:
evlenene kadar ev kizi takilacan dedik kime dedik huuuuyasakkelime
sen bütün kirli camasirlari döktün ortaya sonrada kendimi kakaliyamiyom diye zirliyon :dilcikar:
zaten kardeşim de har vurup harman savurur...beraber satıp savurursunuz... ee bir evin bir oğlu olcak o kadar...
ne diycem düğünde ne takçan çocuğa... :icecream:
Ben gene kocasız kaldım yaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?