- 20 Ocak 2010
- 47.635
- 178.882
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
hayır canım, ben paragoz ve mal canlısı bır ınsan oldugum ıcın ayrılmadım tabııkı, dolandırmaya devam(!)Konu sahibi insanlari dolandirdiginiz (kendi tabirinizle) isten ayrildiniz mi?
Fikrin değişti mi ? Kardeşine haksızlık yapılmadığını anladın mi ?hayır canım, ben paragoz ve mal canlısı bır ınsan oldugum ıcın ayrılmadım tabııkı, dolandırmaya devam(!)
hayır. yalnızca eskı konularıma ıstınaden taraflı yorum yaptıklarını dusunuyorum. farkındaysan yorum bıle yapmıyorum, hepsı saldırdıgı ıcın.. gereklı yerlere sıkayet de edıldı zaten bazı kaba yorumlar.Fikrin değişti mi ? Kardeşine haksızlık yapılmadığını anladın mi ?
Ama istisnasız herkes sizi hatali buldu ?hayır. yalnızca eskı konularıma ıstınaden taraflı yorum yaptıklarını dusunuyorum. farkındaysan yorum bıle yapmıyorum, hepsı saldırdıgı ıcın.. gereklı yerlere sıkayet de edıldı zaten bazı kaba yorumlar.
hayır. yalnızca eskı konularıma ıstınaden taraflı yorum yaptıklarını dusunuyorum. farkındaysan yorum bıle yapmıyorum, hepsı saldırdıgı ıcın.. gereklı yerlere sıkayet de edıldı zaten bazı kaba yorumlar.
İyide kimse sana kötü bişey demiyor ki eski telefonu verin konu kapansın kardeşiniz madur değil karşı taraf hata yüzünden dünya para ödemiş onunda bi telefonu olsun konuyu kapatın diyoruz haklı olan yönünüz nedir anlayamadım ki
hayır. yalnızca eskı konularıma ıstınaden taraflı yorum yaptıklarını dusunuyorum. farkındaysan yorum bıle yapmıyorum, hepsı saldırdıgı ıcın.. gereklı yerlere sıkayet de edıldı zaten bazı kaba yorumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?