- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
bende dağda yaşadığımı yazmadımki şehirdışında yaşıyorum lütfen dikkatli okuyunuz
tamam tamam yapmaya başlamış
arkadaşlar yorumlarınız o kadar acımaszki inanamadım yok samimiyetsizmişim yok vicdanımı rahatlatmak için ya ben vicadanımı rahatltamak için niye buraya yazayım ne bu derde gireyim şimdi buraya yazdım diye vicdanım rahat mı?? ne alaka ben sadece sizin görüşlerinizi merak ettm tutumlarınızı merak ettım siz olsanız ne yapardınızı merak ettım ...her neysee...
arkadaşlar dün akşam eşimle konuştum niye böyle yapıyosun hiçbirşey sorun olmuyor ama bu konuya girince niye böyle bir tavır alıyosun dedım senin kardeşın olsa ben senden önce koşardım dedim onu öyle bırakmazdım dedim,oda bende ünv okudum benimde darda olduğum günler oldu dedi ee dedim sen daha cok anlarsın parasızlığın ne demek olduğunu,gyet sesiz ve emin şekilde konuştum zaten sinirim yatışmıştı ,ee dedi ben zaten nisanda ben ona para göndercektim dedi sen sabah daha güzel söyleyebilirdin falan dedi...ye ben eşimin bence ailesinden çekindiğini düşünüyorum onların tepki vereceğini düşünüyo kesinlikle bence bu böyle ,hiçbirşeye birşey demiyo ama bu konuda birden takılyo benim kayınvalidemlere aram çokta iyi değil herneyse....bugün eşim hemen gitmiş parayı yatırmış hemde iyi miktarda aradı sabah yatırdım sonra kardeşimi aradım gönlünü aldım ....çok şükürrr evet beimde biraz hatam vardı gidip yatırmalıydım ama ne bileyim birden kitlendim ...
1.kocası onu zannettiği kadar sevmiyor
2.maddi durumu anlattığı kadar iyi değil
ben maddı durumumu olduğu gibi yazdım bu ne ki farklı göstereyim hani bide sizi tanımyorum ,ha tanıdğım görüştüğüm arkdaslar olsa onlara sallarım şöyle böyle diye yani derdim niye böyle yapayım
çok ufak şeyler insanı nasıl mutlu edebiliyor dimi??kesinlikle katılıyorum 50 tl ya lafımı olur kardeşin bide benim iş yerim tam okulun karşısında lise yani bigün bi çocuk geldi telefon edebilirmiyim dedi tabi dedim annesini aradı annesine diyoki servisi kaçırdım beni kimse alamazmı diyo anneside 1 saat sonra baban filan gelir dedi heralde tamam dedi kapattı çocuk dedimki çocuğa paranmı yok dedim evet unutmuşum para almayı dedi belliki parasız geldi servisle bendede 2 -3 tl anca vardı patronun oğlundan aldımda çocuğa verdim yolladım çocuğu nasıl sevindi görseniz kardeşi olmasa bile insanlık ölmediya ya herkesin çektiği ettiği kendine bugün varız yarın yokuz ver kız sende kardeşine 50 tl
bayaaa bi şehir dışı orası herhalde, ama internet çekiyorsa demek ki medeniyetten çokta uzak değilsiniz..
şimdi internet heryerde köylerde bile çekiyo ya ben medeniyetten uzakta yaşadığımı mı yazdım birşehre giriş yaparsın bend eöyle sehir girişinde oturuyorum niye saptırıyorsunuz anlamadım?
tanıdığınız arkadaşlara sallayamazdınızki, herşey ortada olacaktı : görünen köy kılavuz istemez
salllamma gerek yok zaten herkes biliyo hayır benim anlamadığım ben burda niye böyle yapayım ben buraya derdimi dökeceksem bu tür şeylere niye gireyim elime birşeymi geçecek anlamıyorum ya?
salllamma gerek yok zaten herkes biliyo hayır benim anlamadığım ben burda niye böyle yapayım ben buraya derdimi dökeceksem bu tür şeylere niye gireyim elime birşeymi geçecek anlamıyorum ya?
çok ufak şeyler insanı nasıl mutlu edebiliyor dimi??
5 sene önce işsizim hergün gazete alıp bakıyrum cebimde 1 lira yok ilana gidecek ..
neyse buldum biyer aradım ..hemen gel dediler..gelde cebime baktım sadece gidiş param var dönecek param yok.. oturdum ağladım hemde nasıl bir ağlama ..aradım görüştüğüm kişiyi anlattım geleceğim ama dönemem böyleyken böyle.. düşün artık bendeki utancı.. Allah razı olsun siz gelin hallederiz dedi ..o gün iş için biz ararız dediler çıkarken muhasebe 10 tl verdi .. dönüşte kızıma meyvalı yoğurtlardan almıştım artan parayla çünkü uzun bi süre işsizdim ve çocuğa hiç bişey alamıyordum o kadar utlu olmuştumki.. sonrasında girdim o işe .. çoook şükür rabbime kimseyi darda bırakmaz inşallah..diyeceğim o ki minik parayla bile insanlar eğer gerçekten zor durumdaysa çok mutlu olabiliyor ..verende alanda.. yeterki istesin insan..
eşin niye kendi ailesinden korkuyor ailesinin ruhu bile duymayacaktı 50 tl. den mi korkuyor hem allah allah.... üstelik eşinize de üzüldüm o zaman kendi ayakları üzerinde durabildiğini sanmıyorum o zaman baksana ailesinden çekiniyor bişey yapacakken... parayı babasından harçlık alıp da eşinin ailesine akıtmıyor ki... kendi kazanıyor kendi harcayacak kime ne? neyse eşininiz ailesinden tırsıyo siz eşinizden tırsıyo anlam veremedim bu ilişkiye ben....
kötülüğü haketmek diye bişey yok ..o zaman senin kötüden ne farkın kalıyor.. bu bana şöyle yaptı böyle yaptı diye yasarsak selam verecek kimse kalmaz.. herkesin kötülüğü kendine içimizdeki iyi insanı öldürmeyelim.. dinimizde bile düşene yardım etmek vardır yapmayın Allahaşkına..
Amin canım.. herkes bişeyler çekmiştir tabide bilmiyorum ben çok çektim.. büyüdü büyüdü ablası çok şükür..atlattık o günleri ama işte ..allahım kimseyi darda koymasın yazdıklarınızı okuyunca içim gitti kıyama o bebişe ben şimdi büyümüğtür
bu dertmi?
kusura bakma... neyse sildim yazdıklarımı
sinirlenmeye başlıyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?