Kardeşime yardım edemiyorum

Böyle bir durumda kaldığına üzüldüm, 3-5 kuruş kenarda bulundur sende, ne olur ne olmaz.
Kardeşine de bir açıklama yapsan fena olmaz, neler düşünmüştür kimbilir.

ablam ünivdeki son senesiydi aylardan ocak
dedemi kaybetmiştik ablamın haberi yoktu , bazı ailevi meseler olduğu için dedimin ölümüne çok üzülmüştüm. günlerce de kendime gelemedim zaten.
polisler telefon edip dedemin öldüğünü söyledikten 1 saat sonra iş bankasına ablama para yatırmaya gittim hemde gözlerim yaşlı perperişan , kendimde bile değildim.

demem o ki hiç birşey bahane olmaz .ben olsam para yatırmak için sabahtan düşerdim yollara ...

Son düzenleme:
kendi ailesine nasıl 2 möilyara tv alıyo ben hiç bi zaman senin ailen benim ailem polemiğine girmem kim bizi sömürmeye çalışsa tavrımı koyarım önemli olan karşıda bir art niyet olmamasıdır ailesi iyidir tok gözlüdür alır 2 milyara normal ama benimkine 50 tlyi vermezken onlara cömert davranması saçma

yazdığınız için teşekkür ederim buraya yazmam biraz beni ferahlattı çünkü kimseye diyemezdım aksama kadar patlardım heralde bide sizlerin düşüncesini merak ettim siz ne yapardınız diye.

Ailesine yardım eder tabi, parayı kendisi kazanıyor.
Senin kardeşine de 5 kuruş vermez, verirse kardeşin arsızca alışabilir, hiç alıştırmamak en iyisi..

Muhtemelen böyle düşünmüştür eşin, bence çok incitici.

cüzdanın dolu paran var ama kardeşine yardım edemiyosun.. üzücü bi durum olsa gerek..
ayrıca eşininde bu tutumunu anlayamadım her ay belirli yerlere yardımda bulunuyormuşsunuz ama iş senin okumakta olan eğitim gören kardeşine para göndermek olunca izin vermiyor!!

elinin altında internet var bankadan sende işlem yapabilirsin
yok eşim izin vermez diyorsan
kargo var koy bir zarfa çağır kargoyu nerede olursan ol gelip alırlar ertesi gün kerdeşine ulaşır
o an olmasada sonra işine yarar
rahatım diyorsun elindei bütün parayı harcama kendine birikim yap

kesinlikle sormaz paramın hesabını yapmaz ama ben gizli saklı iş yapmak istemiyorum sonra daha kötü olmazmı??

benim kendi ailem tenezzul etmez zaten bu seyler genelde koca tarafinda oluyor...arkadaslar gizli gondermek gunahmis dogrumu amaaan zaten kimse birseyimi beklemiyor esimde cok sukur cömerttir yani pinti degil...beni parasiz birakmaz...izinde bol bol verir hesap sormaz ama yazik kardesinle konusmani tavsiye ederim onunda gururu var gunah ama...mecbur olmasa istemezdi bu arada annem babam gonderiyor demissin canim...

esiniz anlayisli ve cok mu yardimsever?
bence eser yok onlardan.
esinizin hayri sadece kendine heralde.

kesinlikle sormaz paramın hesabını yapmaz ama ben gizli saklı iş yapmak istemiyorum sonra daha kötü olmazmı??

Eşin maddi ihtiyaçlarını karşılıyor, peki ya manevi ihtiyaçların?
50 TL için seni bu kadar üzdüğüne değdi mi? Ya da belki ne kadar üzüldüğünü sen ifade edemedin?

Bence eşin seni alıp kardeşinin yanına falan götürsün, telafi etsin bu hatasını.
Kendisi ailesi ile iyi ilişkiler kuruyor, ama seni de ailenden uzaklaştırıyor farkındaysan.

canım eşin nıye bu kadar katı bu konuda anlamadım uzuldum valla kardesıne

şehre gitmek bu kadar zor ve güçse ve bulunduğunuz yerde bir bankamatik veya banka yoksa. pardonda eşiniz cüzdanınızı neden para dolduruyor. veya o paraları harcayacak bir yerler bulabiliyorsanız bence merkeze gitmekte bu kadar zor olmasa gerek. siz sanki biraz da üşengeçlik yapıp eşinize söylemişsiniz o da olmayınca şimdi üzülüyorsunuz. hesabınızda 100-150 bişey bulundurun her daim acil birşey olduğunda en azından internet bankacılığını kullanarak halledebilirsiniz.

kaldıki çok merak ettim şimdi en küçük kasabada bile muhakkak bir bankanın şubesi ya da bankamatiği oluyor artık her bankamatikten para yatırılabiliyor. hiç olmadı postaneden veya banka şubesinden adına havele de yapabiliyorsunuz. kişi kimliğiyle bankaya gittiğinde hesabı orada olmasa bile adına yapılmış havaleyi alabiliyor. demokraside çareler tükenmez yeterki çözüm düşünelim

gerçekten o kadar üzgünüm ki anlatamam akşam gelince nasıl tavır yapıcam bilmiyorum??

canim valla bunu biz bilemeyiz herksin durumu farkli...ama tabiki esin bunu duyunca araya fitne karisir guvensizlik girer anladinmi...konus hallet...bende izinde hastalandim kardesimden 100 milyon almistim gonderirim diye....onunda durumu iyi degil...iki uc ay bekledim esime canim ne olur zaten elinde yok gonderirmisin dedim...habersiz yapamam yada bilmiyorum gondermeyi...zarftata cesaret edemedim...zaten harclik degil cocugun kendi parasi makbuzuda gosterdim sagolsun gonderdi bende rahatladim...

ya arkadaşlar kac kere yazdım hadi diyelim gönderdim ya sonra armız kötü olmayacakmı ondan habersiz

hesapta yoksa neki yani 50 100 krediden yada kullanılabilir bakiyeden yollanıyomu anlamadım hiç olmadı bi arkadaşına rica eder ona nakit verir eşin bence eşin göndermek istememişşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…