yazdığınız için teşekkür ederim buraya yazmam biraz beni ferahlattı çünkü kimseye diyemezdım aksama kadar patlardım heralde bide sizlerin düşüncesini merak ettim siz ne yapardınız diye.
valla eşinin kardeşine bir 50 tl göndermekten kaçındığını söylüyorsun, insan cebinde parası olmasa borç bulup yine yollar. ayrıca eşin cüzdanındaki parayı ne yaptığını kalem kalem istiyor mu ? arasından bir 100 tl 2 ayda bir göndersen kardeşine nereden farkına varacak. ki farketti desen bile kötü bişey yapmıyorsun. kardeşine harçlık gönderiyorsun.. ne var bunda anlamıyorum. eşinin her yaptığı harcamadan haberin var mı ? yani tamam eşler arasında saklı gizli olmaz ama her kuruşunda hesabı verilmez.
kesinlikle sormaz paramın hesabını yapmaz ama ben gizli saklı iş yapmak istemiyorum sonra daha kötü olmazmı??
Eşin maddi ihtiyaçlarını karşılıyor, peki ya manevi ihtiyaçların?
50 TL için seni bu kadar üzdüğüne değdi mi? Ya da belki ne kadar üzüldüğünü sen ifade edemedin?
Bence eşin seni alıp kardeşinin yanına falan götürsün, telafi etsin bu hatasını.
Kendisi ailesi ile iyi ilişkiler kuruyor, ama seni de ailenden uzaklaştırıyor farkındaysan.
canim valla bunu biz bilemeyiz herksin durumu farkli...ama tabiki esin bunu duyunca araya fitne karisir guvensizlik girer anladinmi...konus hallet...bende izinde hastalandim kardesimden 100 milyon almistim gonderirim diye....onunda durumu iyi degil...iki uc ay bekledim esime canim ne olur zaten elinde yok gonderirmisin dedim...habersiz yapamam yada bilmiyorum gondermeyi...zarftata cesaret edemedim...zaten harclik degil cocugun kendi parasi makbuzuda gosterdim sagolsun gonderdi bende rahatladim...kesinlikle sormaz paramın hesabını yapmaz ama ben gizli saklı iş yapmak istemiyorum sonra daha kötü olmazmı??
şehre gitmek bu kadar zor ve güçse ve bulunduğunuz yerde bir bankamatik veya banka yoksa. pardonda eşiniz cüzdanınızı neden para dolduruyor. veya o paraları harcayacak bir yerler bulabiliyorsanız bence merkeze gitmekte bu kadar zor olmasa gerek. siz sanki biraz da üşengeçlik yapıp eşinize söylemişsiniz o da olmayınca şimdi üzülüyorsunuz. hesabınızda 100-150 bişey bulundurun her daim acil birşey olduğunda en azından internet bankacılığını kullanarak halledebilirsiniz.
kaldıki çok merak ettim şimdi en küçük kasabada bile muhakkak bir bankanın şubesi ya da bankamatiği oluyor artık her bankamatikten para yatırılabiliyor. hiç olmadı postaneden veya banka şubesinden adına havele de yapabiliyorsunuz. kişi kimliğiyle bankaya gittiğinde hesabı orada olmasa bile adına yapılmış havaleyi alabiliyor. demokraside çareler tükenmez yeterki çözüm düşünelim
Eşiniz paranın hesabını sormuyor cüzdanınızı para ile dolduruyor ve siz kardeşinize 50 tl gönderemeyeceksiniz.... Ilginç....
ya arkadaşlar kac kere yazdım hadi diyelim gönderdim ya sonra armız kötü olmayacakmı ondan habersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?