ya arkadaşlar kac kere yazdım hadi diyelim gönderdim ya sonra armız kötü olmayacakmı ondan habersiz
araniz ne kadar kotu olabilir?
cuzdaninizi eski kadar parayla doldurmaz mi?
rahat yasayamaz misiniz?
eşin ailesine yardım yapıp senin ailenden 50 tlyi esirgiyorsa zaten bir yerde sorun vardır bence
eşinle konuş yani milyar değilki bu ya,
sen ve kardeşin söylemez ise eşinin bir şeyden haberi olmaz
annene ver o göndersin parayı onunla aranızda kalsın
yok ya ben böyle zoraki para alıpta gönderemem çünkü rızası dışında birşeye karışamam çünkü göndereceğim paradanda hayır gelmez
yok ya ben böyle zoraki para alıpta gönderemem çünkü rızası dışında birşeye karışamam çünkü göndereceğim paradanda hayır gelmez
gerçekten o kadar üzgünüm ki anlatamam akşam gelince nasıl tavır yapıcam bilmiyorum??
akşam geldğinde zaten konuşacağım neden böyle yaptın ihtiyacı olsa aramazdı biliyosun,zaten eve geldğinde suratımın asıklığından anlar
Vay beee benim kardeşim benden para isteyecek ben eşimle kötü olurum diye göndermeyeceğim hele ki okuyan birisi...
Heee şuda var madem aileninde durumu iyi onlar neden çocuğu harçlıksız bırakıyor???
Ben senin yerinde olsam cnm asla buraya yazmayı aklımdan geçirmeden yollara düşerdim..Bana hiç samimi gelmedi bu konu..
eşimle 2 yıla yakındır evliyiz eşim çok iyi şimdiye kadar bir dediğimi 2 etmez evde bana hap yardımcıdır her konuda yardımcıdır ben biraz rahat yaşamayı severim kendine almaz sürekli bana alır neler nelr alır bana, çok iyi çok anlayışlı bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim ama ..küçük bir sorunum var en basiti bugün sabah kardeşim aradı kardeşim başka şehirde ünv okuyo çok darda kalmış ilk defa benden para istedi kimbilir kackere düşünmüştür utana sıkıla beni aramıştır okula gitcek yol parası kalmamıs ustelik sınava gircek neyse beni aradı 2 3 lira olsada olsun gönder bende eşimi aradım hespta para yok dedi cok değil 50 gönder dedim yok, alllahım ne yapacağımı şaşırdım 15 dk kardeşimi arayamadım ne diyeceğimi bilemedim sonra aradım telefonu kapalı dedım eşimin,kardeşimde tamam dedi çok bozuldu bende çok üzüldüm..2 ay önce yine bu tür olay yaşadım ben arkadaslarla güne girdim eşime dedimki kardeşime çok değil 100 tl gönderelim yazık arkadaşlarının yanında eksık kalmasın hoş annemler sürekli gönderiyo neyse yok olmaz dedi ya niye dedim mırın kırın ettı neyse sonra gönderdi sonra ne oldu biliyomusunuz kardeşim o parayı bir türlü çekemedi para geri geldi çünkü eşimin rızası yoktu bidaha o parayı göndermedik..kardeşime çok üzüldüm o darda kalmazsa beni aramazdı benim gönderme imkanım yok şehirgirişinde oturuyorum merkez bana uzak off ya akşam eşim gelince ne tepki vereceğimi bilemiyorum yorumlarınızı beklıyorum lütfennnnn
Vay beee benim kardeşim benden para isteyecek ben eşimle kötü olurum diye göndermeyeceğim hele ki okuyan birisi...
Heee şuda var madem aileninde durumu iyi onlar neden çocuğu harçlıksız bırakıyor???
Ben senin yerinde olsam cnm asla buraya yazmayı aklımdan geçirmeden yollara düşerdim..Bana hiç samimi gelmedi bu konu..
valla arkadasım hata sende insanın kardesi para isterde bu kadar kocasından çekinirmi gönderirmisin bile dememen lazım gönder demen lazım valla ben değil kardesime hatta dün yaşanmış bir olay eşimin kuzeni ist.ünide okuyor ben dış kapının mandalıyım yani o para istemeye aradı bende eşime dedimki gönder vıze zamanı parası yokdur belki delikanlı bu ya para istemek kolaymı zorda kalmasa zaten istemez ,bence yanlış yapmışsın istediğin kadar lükx yaşa sehirden uzak yaşa kardesime faydası olmucaksa açıkcası ben başkalarına vermiş burs vermiş,yardım etmiş umrum olmaz
canım seni anlıyorum. bence eşinden habersiz iş yapma derim postane falan yakın degilse ne olur ne olmaz uzakmış hem böyle gizli kapaklı şeylerde mutlaka bi gören duyan olur. sen kardeşini ara kusura bakma de bence . eşine gelince aslına bakarsan ayıp etmiş.. ama kendi kazançı alın teri
işte bu yüzden bi kadın çalışmalı kendi ayakları üstünde durmalı !surat yapma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler konuyu uygun bi dille anlat ve çözmeye çalış razı olursa yarın gönderirsin.
hem burdan fikir almak önemli ama eşini en iyi kendin tanırsın ona göre davran derim. dert etme kardeş , olur böyle şeyler allah yardımcın olsun :79: :79: :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?