Kardeşime yardım edemiyorum

ya arkadaşlar kac kere yazdım hadi diyelim gönderdim ya sonra armız kötü olmayacakmı ondan habersiz

eşin ailesine yardım yapıp senin ailenden 50 tlyi esirgiyorsa zaten bir yerde sorun vardır bence
eşinle konuş yani milyar değilki bu ya,
sen ve kardeşin söylemez ise eşinin bir şeyden haberi olmaz

annene ver o göndersin parayı onunla aranızda kalsın

araniz ne kadar kotu olabilir?
cuzdaninizi eski kadar parayla doldurmaz mi?
rahat yasayamaz misiniz?

ne alaka ben paracı ınsan değilim alllaha şükür görmüş geçirmiş bir insanım benım huzurum olmadıktan sonra ben parayı ne yapayım ben hiçbirzaman eşime şunu al bunu al demiş ınsan değilim hep kendinin söylemleriyle olmuş birşey ve para konusunda cok gururluyum

yok ya ben böyle zoraki para alıpta gönderemem çünkü rızası dışında birşeye karışamam çünkü göndereceğim paradanda hayır gelmez

yok ya ben böyle zoraki para alıpta gönderemem çünkü rızası dışında birşeye karışamam çünkü göndereceğim paradanda hayır gelmez

o zaman eşinle açıkca konuşup yaptığından dolayı rahatsız olduğunu ve üzüldüğünü söyleyeceksin
yani kardeşin her gün seni arayıpta abla para abla para demiyor anladığım kadarıyla çok sıkışmışta aramış eşine bunu anlat mecbur olmasa istemeyeceğini açıkla başka çözüm yok

en mantıklısı internet bankacılığı kullanın,o zaman eşinize yalvarmanızda gerekmez, gönlünüzden geçtiği zamanda kardeşinizi maddi olarak destekleyebilirsiniz

akşam geldğinde zaten konuşacağım neden böyle yaptın ihtiyacı olsa aramazdı biliyosun,zaten eve geldğinde suratımın asıklığından anlar

Vay beee benim kardeşim benden para isteyecek ben eşimle kötü olurum diye göndermeyeceğim hele ki okuyan birisi...
Heee şuda var madem aileninde durumu iyi onlar neden çocuğu harçlıksız bırakıyor???
Ben senin yerinde olsam cnm asla buraya yazmayı aklımdan geçirmeden yollara düşerdim..Bana hiç samimi gelmedi bu konu..

canım seni anlıyorum. bence eşinden habersiz iş yapma derim postane falan yakın degilse ne olur ne olmaz uzakmış hem böyle gizli kapaklı şeylerde mutlaka bi gören duyan olur. sen kardeşini ara kusura bakma de bence . eşine gelince aslına bakarsan ayıp etmiş.. ama kendi kazançı alın teri
işte bu yüzden bi kadın çalışmalı kendi ayakları üstünde durmalı ! surat yapma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler konuyu uygun bi dille anlat ve çözmeye çalış razı olursa yarın gönderirsin.
hem burdan fikir almak önemli ama eşini en iyi kendin tanırsın ona göre davran derim. dert etme kardeş , olur böyle şeyler allah yardımcın olsun :79: :79: :79:

sana katılıyorum..bana da samimiyetsiz geldi...ya burada vakit harcanacağına yürüyerek bile gitmeye kalkılsaydı şimdi o para yerine ulaşmıştı...

valla arkadasım hata sende insanın kardesi para isterde bu kadar kocasından çekinirmi gönderirmisin bile dememen lazım gönder demen lazım valla ben değil kardesime hatta dün yaşanmış bir olay eşimin kuzeni ist.ünide okuyor ben dış kapının mandalıyım yani o para istemeye aradı bende eşime dedimki gönder vıze zamanı parası yokdur belki delikanlı bu ya para istemek kolaymı zorda kalmasa zaten istemez ,bence yanlış yapmışsın istediğin kadar lükx yaşa sehirden uzak yaşa kardesime faydası olmucaksa açıkcası ben başkalarına vermiş burs vermiş,yardım etmiş umrum olmaz

benimde üniv okuyan kardeşim var ve eşimle hemen hemen her ay para yollarız geçen ayakkabı beğenmiş gönderdim eşim karışmaz bu konuya kardeşin üzülmüştür tabiki öğrenci sonuçta eşim benden habersiz de verir sigarasını alır hiç ayırmaz siz eşinin ailesine hiç mi yardım yapmıyosunuz ki ondan mı bu kadar katı abisi sayılır sonuçta

evt ailemin durumu iyi ama kardeşim parası var zannedıyomus bankaya gıtmıs kalmamış sizin hiç başınıza gelmedimi o arada beni aradı insanın boş bir anı bulunur öyle değilmi

benim için önemli olan içinden gelmesı yoksa bende giderim sizin yazdıklarınız gıbı yaparım ama içinden gelmedıkten sonra neye yarar

düşündüm... düşündüm... ne söyleyeceğimi şaşırdım.... madem ki eşiniz sizi hiç harçlıksız bırakmıyor, size verdiği paranın hesabını görmüyor o zaman bu demektir ki sizin cüzdanınızdaki parayı özgürce harcama hakkınız var... cüzdanınızdaki parayı siz istediğiniz gibi harcaıp istediğiniz gibi birikim yapabilirsiniz o cüzdandaki para artık sizi ilgilendirir... ya nasıl olur da ben anlamıyorum içiniz bu kadar rahat edebildi... anlıyorum üzgünsünüz ama yine de eşim ne der? aramız bozulmaz mı diye düşünüyorsunuz... alt tarafı 50 tl. ben de şuan canım ailemden kardeşimden çoook uzaktayım başka şehire gelin geldim. şuanda kardeşim arasa beni abla bana para gönder dese ne yapar eder ben o parayı kardeşime ulaştırırım canımı verim ya canımı.... kardeşinize çok üzüldüm şimdi. benim de arabam kapımın önünde kullanabiliyorum ama kalabalık olan yerlerde sıkıntıya düşebilirim mesela ama öyle bişey olsa gözüm de kararır valla hiç bişey gelmez gözüme... şimdi gözümde canlandırdım da ne biliyim ya

eşim cüzdanımı doldursa, al dove bu para senin harçlığın istediğin gibi harca dese,
ben de 50 lirasını bir elbise almak yerine ihtiyacı olan birine, kardeşime gönderdim diyemiycem mi eşime?
bu nasıl bir soruna yol açabilir ki?
neden aramız bozulsun?

ben daha şimdiden sevgilimin lisedeki kardeşi için, üniversiteye giderse biz okutalım diyorum. o da aynı şekilde benim erkek kardeşim için diyor. yanımıza alırız vs. diye.
onunki aile de seninki değil mi?
ki sadece 1 kerelik bir şey olacak bu. sürekli de değil..
valla anlayamadım ben bu düşünce tarzını......

beni anladığın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…