- 3 Aralık 2018
- 412
- 453
- 53
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
Haberi yok kardeşimin, O evdeyken yazismiyorgelininizin kocasi yok mu? kardesiniz ilgilensin, bence yeniden mudahale etmeyin.
Söyle o zaman.Haberi yok kardeşimin, O evdeyken yazismiyor
Sürekli telefonda eli istemsizce dikkat çekiyor kardeşime söylesem iyi şeyler olmazKardeşinizin hayatına bu kadar müdahil olmanız hiç doğru değil. Evlenir evlenmez kendi bileceği işti baskı yapmanız doğru olmamış. Sonuçları daha mı iyi oldu şimdi? Gözünüz neden gelinin telefonunda hep? Neden bu kadar her şeye karışma ihtiyacı hissettiğinizi hiç anlamadım. Yetişkin insanların hayatına müdahale etmeyin en azından bundan sonrası için. Bu durumu kardeşinizle paylaşın sonrasına da karışmayın artık karı koca kendi aralarındaki mesele
Başkalarının işine neden bu kadar burnunuzu sokarsınız ki. Kardeşimiz seviştiyse kız da sevişti. Karşılıklı bir eylem. Neden nikah için zorladınız. Hadi zorladınız, bunlar çocuk mu ki sizin zorlamanizla evlendi. Hepsini geçtim siz niye elalemin telefonunu kurcaliyorsunuz. Bir şeye de karışmayın.Kızlar hemen konuya giriyorum.Kedesim sevgilisiyle birlikte olmuş bende kızın bekâretinin bozulması sebebiyle evlenmesi için baskı yaptım ve sonucunda nikah kıyıldı ancak aradan zaman geçtikçe gelinimizin başka bir erkekle konuştuğunu fark ettim watsap üzerinden, kim olduğunu sordugumda sürekli akrabası olduğunu söylüyor.Numaranin kim olduğuna baktığımda Fransa dan biriyle görüştüğünü gördüm.Sonrasinda telefonuna bir sürü kilit koydu, ben bu kızın geriye dönük watsap meseajlarina ve arama geçmişine nasıl ulasabilirim.Hersey benim yuzumden oldu, avukat watsap msjlarinin fotoğrafını çek dedi ama hem şuan il dışında hemde telefonunda bir sürü kilit var.Yorumlariniz benim için değerli sevgiler...
Sürekli telefonda eli istemsizce dikkat çekiyor kardeşime söylesem iyi şeyler olmaz
munasip bi sekilde ogrenmesini saglayin, gerisine de karismayin.Haberi yok kardeşimin, O evdeyken yazismiyor
Kiz derdine düsmüyorda sana noldu da baski yaptin ayrica ne münasebet öyle bir sey oldu diye evlenmek zorunda olmak böyle böyle memleketin hali ortada zaten. Allah akil fikir versin.Kızlar hemen konuya giriyorum.Kedesim sevgilisiyle birlikte olmuş bende kızın bekâretinin bozulması sebebiyle evlenmesi için baskı yaptım ve sonucunda nikah kıyıldı ancak aradan zaman geçtikçe gelinimizin başka bir erkekle konuştuğunu fark ettim watsap üzerinden, kim olduğunu sordugumda sürekli akrabası olduğunu söylüyor.Numaranin kim olduğuna baktığımda Fransa dan biriyle görüştüğünü gördüm.Sonrasinda telefonuna bir sürü kilit koydu, ben bu kızın geriye dönük watsap meseajlarina ve arama geçmişine nasıl ulasabilirim.Hersey benim yuzumden oldu, avukat watsap msjlarinin fotoğrafını çek dedi ama hem şuan il dışında hemde telefonunda bir sürü kilit var.Yorumlariniz benim için değerli sevgiler...
Olayı araştırıyorsunuz ee bu ne demek şimdi olmasa ilerde söyleyeceksiniz. Ne farkediyorSürekli telefonda eli istemsizce dikkat çekiyor kardeşime söylesem iyi şeyler olmaz
Netlik kazansa ona göre söyleyeceğim aslındaOlayı araştırıyorsunuz ee bu ne demek şimdi olmasa ilerde söyleyeceksiniz. Ne farkediyor
Bence böyle bir evliliğe sebep olmanız çok büyük bir yanlış olmuş. Emin olmadığınız bir şeye karışmayın. Aşikar bir durum olsa tabiki göz yummak olma z.Netlik kazansa ona göre söyleyeceğim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?