Kardeşimi Zorladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunu öğrense iyi şeyler yapmayacak kardeşiniz, ablasının zoruyla mı evlendi.
tuhaf bir hikaye.
bana siz durup dururken kızdan rahatsız oldunuz şimdide baskıyla boşatmak istiyorsunuz gibi geldi.
Herşey anlattığım gibi kızın ailesi vardı ortada ve bende vicdanen rahat edemezsin deyince nikah kıyıldı, kızdan neden rahatsız olayım?Bir kere elinden aldım telefonu sadece kodu gorebildim Fransa'dan biriyle konuşuyordu sordum akrabam dedi.

İstese tazminat bile alır. Müstehak bunu bilerek yapanada söke söke alsın da . Siz dua edin konu sahibine sözüm, adli tıpa gidip rapor almamış kız. O zaman vay halinize...

Siz de hata yapmış ama maşallah hic ders almamışsınız.
Bir kere karışıp her şeyi berbat etmişsiniz zaten.
Bir zahmet bundan sonrasına karışmayın.

Siz de hata yapmış ama maşallah hic ders almamışsınız.
Bir kere karışıp her şeyi berbat etmişsiniz zaten.
Bir zahmet bundan sonrasına karışmayın.
kardeşime zarar verdim ben kıza değil.bosanma olsa bile muhtemelen para isteyecek kızın ailesi bizde verecegiz.kizin umrunda değil eline telefon yapismiscasina mesgul

Yuh artık yuh. Dünyada bir tek siz ve kardeşciğiniz var. Kızın evliliği tepetaklak kurulmuş,tepetaklak da gidiyor siz hala sanki üç yaşında çocuk telefonda oynuyor gibi yazmışsınız. Kız da ailesi de parayı alır susar di mi. Arkalarından da “kardeşimi baştan çıkardı kandırdı, ağladılar zırladılar bize yamandı koparacağını kopardı gitti” dersiniz.
Yuh. Allah sizin gibi görümceyi hepimizden uzak etsin.

Siz neden bu kadar dertlendiniz onu anladım biz üstümüze düşeni yaptık.

Kardeşin kıza tecavüz etmemiş ki gayet iki tarafın da rızasıyla olmuş. Tecavüz bile olsa evlenmek zorunda değildiler. Gelin hanımın başkasıyla konuşması olayı da kocasını bağlar. Sadece tahmin üzerinden iftira atamazsınız.

Arada bir durup kendinize "BANA NE" diye sormalısınız...

Siz neden bu kadar dertlendiniz onu anladım biz üstümüze düşeni yaptık.
Dertlendim çünkü kendimi kızın yerine koydum.kardeşinizin yerine koydum.kızın ailesi yerine koydum.insan bencil değilse, haksızlık hadsizlik kime yapılırsa yapılsın fark etmez aynı tepkiyi verir kendine yapılmış gibi.

Üzülüyorum sadece, nikah olmasaydı nasıl olurdu acaba diye o zaman da ailesi için kötü olacaktı.kiz da inanın kim olsa huzursuz olur banyoya bile telefonla gidiyor.sakin bir insanım yorumlar hayli eleştirici cevap bile vermedim çoğuna ne olacak bilmiyorum bu durum.

Ne yapılması gerekiyordu sizce peki?bunu samimiyetle soruyorum ortada iki tarafın istediği bir birliktelik, sonrasında kızın ailesi ve annesinin gözyaşları.Akabinde sürekli telefon sesi ve msj sesleri.gizli konuşmalar yani neden bu gizlilik.

Kardesin baksın teline sen karısma kardeşine sordun Mu ki avukatla görüştn

Baştan evlen dememeliydiniz.sonra evliliklerinin bu kadar her kavgayı her olayı bilecek kadar içinde olmamalıydınız.kızın telefonuna filan bakmamalıydınız.hadi kazara gördünüz diyelim telefonu hackleme kanıt arama işlerine girmemelisiniz. Kardeşiniz nafaka mı verecek anlaşmalı mı boşanacak karışmamalısınız. Ha bu arada eğer kardeşiniz yetişkin erkek değil de kendi kararlarını alamayan bir oğlan çocuğuysa sonra yeniden evlendirmemelisiniz.

İlla neden birşey yapmak zorunda hissediyorsunuz onu anlamadım

kardeşime zarar verdim ben kıza değil.bosanma olsa bile muhtemelen para isteyecek kızın ailesi bizde verecegiz.kizin umrunda değil eline telefon yapismiscasina mesgul
Hanimefendicim yetişkin insanlarin hayatina müdahale edilmez.
Kardeşiniz de olsa edilmez.
Bir kere yapmışsınız.
Bakin pişman oldunuz
Aynısını yeniden yapmayın.
Su akar yolunu bulur, siz baraj kurmayın.

Ayrıca şu veririz parasini sustururuz tarzınız çok itici.
Binicem üstüne vurucam kırbacı, vurucam kirbaci.

Hos degil yorumunuz kardesimi mi sorguluyorsunuz?

Bende merak ediyorum neler olacağını, sadece kızı mağdur etmek istemedim ve ailesini ama bu iyiliğe karşılık kızda aynı hassasiyet yok.Bu şekilde olmasıni hiç istemezdim

Böyle birşeyi bilip de göz yummak yanlış olur tabiki. Erkek kardeşinize söyleyin araştırsın, aslı astarı varsa da versin mahkemeye boşansın. Çok zor bir durum gerçekten .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…