- 3 Aralık 2018
- 412
- 453
- 53
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
İnşallah dediginiz gibidir, makyaj yapıp görüntülü konusuyor bir de kardeşim evde olunca bu durum gerceklesmiyor.telefonj hep ters koyuyor yere, banyoya giderken bile yanında götürüyor bilemiyorum suan sağlıklı düşünemiyorum belki de.ne günahını almak ne de kardeşim magdur olsun istiyorum.Bence sizin kuruntunuz.
Zoraki bir evlilik ve baskıcı bir aile nabsın depresyona mı girsin kız. Otturcak telefon ile oynuycak tabi. Ortada gördüğünüz bir mesaj yok yakaladığınız birşey yok?. Bu benim 3 sokak asağıdaki markete gidip nabıyordu orda diye arıyan kayınpederin olayına benziyor. İsteseniz telefon da kullanmayalım dışarıda çıkmayalım. Sizi şüpheye sokucaz diye. Çünkü biz kuyudan ya da tombaladan çıktık ya geliniz diye nefes almamız bile skntı bizim bir hayatımız olamazda . Önceden yaşadığımızı varsaymanızı düşünmekte hata. Açık ve net lütfen kendi işinize bakın .
Ya. Yapıyor olsa manyak mı sizin yanınızda yapsın . Onuda geçtim makyaj yapması görüntülü knşmada aldattığını göstermez. Şimdiki nesil hepsi böyle. Kendi kız arkadaşları ile görüşüyorken bile makyaj yapıyor. Görüntülü konuşmasada yapıyor. Ayrıca makyaj yaptığı aldattığını göstermez hiç bir kadının. Ve başkası için makyaj yaptığı anlamınada gelmez. Kişi kendini değer verdiği için yapar makyajını. Ben yapmıyorum hiç arada sırada yapsam yada canım istedi diye güzel bir toka aksesuar taksam hiç yapmadığım halde; aldatıyor mu oluyorum. Ki işim olmaz. Umarım kıza böyle bir imada bulunmadınız. Çünkü hayattan soğutuyor bu düşünceler. Ortada birşey yokken yaptığınız bu hareketler ile bitirtirsiniz evliliği ;oturur ağlarsınız gene benim yüzümden diye. Kusura bakmayın ağır konuşuyorum . Konuşmamda gerek. Herkes bir birey bayan olması bu gerçeği değiştirmez kendimize bir önem vermemiz gerçeğinş değiştirmez. Bayanız geliniz kızcocuğuyuz, abla, kızkardeşiz ama köle değiliz. Bir süre sonra ortada birşey yok ise de oklar size döner. Hayırdır sen yapıyorsunda ondan mı biliyorsun; bu kadar şüpheleniyorsun diyiverirler benden söylemesi. İstenmeyen bir evlilik ise bir yılı bekliyordur onlar emin olun kasmayın bence.İnşallah dediginiz gibidir, makyaj yapıp görüntülü konusuyor bir de kardeşim evde olunca bu durum gerceklesmiyor.telefonj hep ters koyuyor yere, banyoya giderken bile yanında götürüyor bilemiyorum suan sağlıklı düşünemiyorum belki de.ne günahını almak ne de kardeşim magdur olsun istiyorum.
. Anladım, seneye bitecek bu durum en iyisi karsimamak kızı mağdur etmeden nafakasini ödeyip yolları ayiracak kardesim.Ya. Yapıyor olsa manyak mı sizin yanınızda yapsın . Onuda geçtim makyaj yapması görüntülü knşmada aldattığını göstermez. Şimdiki nesil hepsi böyle. Kendi kız arkadaşları ile görüşüyorken bile makyaj yapıyor. Görüntülü konuşmasada yapıyor. Ayrıca makyaj yaptığı aldattığını göstermez hiç bir kadının. Ve başkası için makyaj yaptığı anlamınada gelmez. Kişi kendini değer verdiği için yapar makyajını. Ben yapmıyorum hiç arada sırada yapsam yada canım istedi diye güzel bir toka aksesuar taksam hiç yapmadığım halde; aldatıyor mu oluyorum. Ki işim olmaz. Umarım kıza böyle bir imada bulunmadınız. Çünkü hayattan soğutuyor bu düşünceler. Ortada birşey yokken yaptığınız bu hareketler ile bitirtirsiniz evliliği ;oturur ağlarsınız gene benim yüzümden diye. Kusura bakmayın ağır konuşuyorum . Konuşmamda gerek. Herkes bir birey bayan olması bu gerçeği değiştirmez kendimize bir önem vermemiz gerçeğinş değiştirmez. Bayanız geliniz kızcocuğuyuz, abla, kızkardeşiz ama köle değiliz. Bir süre sonra ortada birşey yok ise de oklar size döner. Hayırdır sen yapıyorsunda ondan mı biliyorsun; bu kadar şüpheleniyorsun diyiverirler benden söylemesi. İstenmeyen bir evlilik ise bir yılı bekliyordur onlar emin olun kasmayın bence.
O zaman uğraşmanın anlamı yok siz zaten çoktan boşatmışsınız buraya yazmadan. Anladım, seneye bitecek bu durum en iyisi karsimamak kızı mağdur etmeden nafakasini ödeyip yolları ayiracak kardesim.
Konuyu dagitmamak için yazmadım kız hırsızlık yaptı kardeşim o zaman bosarim ben bunu dedi.telefon görüşme olayından haberi yok henüzO zaman uğraşmanın anlamı yok siz zaten çoktan boşatmışsınız buraya yazmadanen son kardeşinizin haberi yoktu çünkü. Nafaka sanırım sorun ne diyelim ....
Konuyu dagitmamak için yazmadım kız hırsızlık yaptı kardeşim o zaman bosarim ben bunu dedi.telefon görüşme olayından haberi yok henüz
Bosarim ben bunu mu? Nafakasini verip yollamak mi? Yazik kiza acidim sanki bir malmis gibi konusuyorsunuz.Konuyu dagitmamak için yazmadım kız hırsızlık yaptı kardeşim o zaman bosarim ben bunu dedi.telefon görüşme olayından haberi yok henüz
Sürekli telefonda eli istemsizce dikkat çekiyor kardeşime söylesem iyi şeyler olmaz
Bir kaç kere telefonu elinden almak istedi ama vermedi kardesime telefonu.konusmiyor gerçi kardeşim yanındayken ama telefon hep ters vaziyette duruyor yani ekranı görünmeyecek şekilde duruyorSize özel hayatin gizliliğini ihlal etme yolu göstermemizi istiyorsunuz ?
Suça mı teşvik edelim.
Hem bir arkadaş yazmış belki de erkeksiniz ve eşinizin gecmisini kurcalayacaksiniz ??
Erkek olmadığınızı varsayarsak en iyisi kardeşinize söylemeniz diyorum ben de
Ayynen öyle bence çok haklısınız.güya nikahlayarak “zavallı(!)” kızın namusunu temizlediler kahraman oldular,bir yandan da nafaka alamasın diye kızın açığını arıyorlar.yoksa bir yılı bekliyorsa boşanacaksa, başka olayları niye inceleyesiniz ki madem boşanacaksa? Ha zaten burada şunu da gördük; her kavgada her olayda bu abla orada.O zaman uğraşmanın anlamı yok siz zaten çoktan boşatmışsınız buraya yazmadanen son kardeşinizin haberi yoktu çünkü. Nafaka sanırım sorun ne diyelim ....
Katılımınizdan dolayı teşekkür ederim ancak aldatma durumu varsa beklemenin de anlamı yok, biran önce dava açılır .nafaka olayına da zaten hakim karar verecek, kızın evlenme durumuna ya da başka işte çalışma durumuna kadar devam edecek nafaka olayı tahminen 1000 lira civarı tutar miktarıAynen madem zaten bosanacak kardesiniz daha siz neyin derdindesiniz?
Kız evlendiğinde ya da sigortalı bir işe girdiğinde nafaka verilmesi kesiliyorAyynen öyle bence çok haklısınız.güya nikahlayarak “zavallı(!)” kızın namusunu temizlediler kahraman oldular,bir yandan da nafaka alamasın diye kızın açığını arıyorlar.yoksa bir yılı bekliyorsa boşanacaksa, başka olayları niye inceleyesiniz ki madem boşanacaksa? Ha zaten burada şunu da gördük; her kavgada her olayda bu abla orada.
Umarım kız boşanır çatır çatır nafakanızı alır ve sevdiği biriyle gerçekten istendiği bir yuva kurar. Veya umarım kardeşiniz artık büyür ve sizden uzakta evliliklerini baştan inşa ederler düzgünce.
Bir kaç kere telefonu elinden almak istedi ama vermedi kardesime telefonu.konusmiyor gerçi kardeşim yanındayken ama telefon hep ters vaziyette duruyor yani ekranı görünmeyecek şekilde duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?