Kardeşimin benimle derdi ne?

Halalar köye yaşıyorlar ayda yılda bi görüyorr onları bayramda filan. Eğer ben onunla evlensem kardeşim ailesiyle bi sorun yaşasa bende arada kalırım öyle düşünürsek bunları düşünerek de yaşanmaz ki
Ablanızın dediklerini de bence dikkate alın. Erkek arkadaşınızı iyice tanımaya çalışın, iyi gözlem yapın hemen evlenmeyin. İlişkiye zaman verin. Hayırlısı ne ise o olsun..

Ben konu sahibine neden bu kadar yüklenildiğini anlamadım. Kardeşinin kıskanç olduğunu düşünüyo olabilir ve bunu da burda örnekler ile anlatıp acaba ben mi yanlış anlıyorum diye teyitlemek istiyo da olabilir. Yanlış anlıyo olmayı istediğini hissettim ben. Kardeş kardeşi nasıl kıskanır diye şaşırıyor konu sahibi. Anlattıklarından yola çıkıyorum tanımam etmem kendinisini neden savunayım. Küçükken ezilen taraf olarak büyümüş, kardeşi ise anladığım kadarıyla ailesi tarafından pofpoflanmış hep. Ve buda o kardeşte benlik duygusunu geliştirmiş. Böle kişiler Hep enn olmak ister. En iyi yerlere giden o olsun ister, en iyi kıyafetleri o giysin, arkadaşı olur ablasına söylemez, olaki ablası da o kişiyle arkadaş olur da daha samimi olurlar, bi yere gider haber vermez niye enn bilen enn gezen o.. Benim kardeşlerim böyle değil çok şükür ama annem ve teyzemden çok iyi biliyorum bunu. Bu durumdada konu sahibinin eşinin durumu ablasının sevgilisinden bi tık kötüyse, bi tık az yakışıklı ise yada daha anlayışsız ise gibi gibi şeyler de bile ablasının sevgilisi ile olan ilişkisini çekemiyor. Enn değil o çünkü. Bu çocukluktan gelen bi durum istemsizce anne babanın geliştirdiği duygular. Burda konu sahibine kardeşin öyle olamaz böyle olamaz kıskanmaz sen kıskanıyorsun vs diyen olmuş. Ama konu sahibi bi çok örnek vermiş done vermiş. Karşı tarafın hiç bi söylemini duymadan nasıl kıskanç olmadığını ve konu sahibinin sadece kardeşini kötülemek için konu açtığını düşünüyorsunuz? Haberlerde neler Görüyoruz nice kötü aile ilişkileri var. Malesef diyorum. Sizinki öyle değil diye sadece kendi dünyanıza bakarak yorum yapmayın derim.

Ben konu sahibine neden bu kadar yüklenildiğini anlamadım. Kardeşinin kıskanç olduğunu düşünüyo olabilir ve bunu da burda örnekler ile anlatıp acaba ben mi yanlış anlıyorum diye teyitlemek istiyo da olabilir. Yanlış anlıyo olmayı istediğini hissettim ben. Kardeş kardeşi nasıl kıskanır diye şaşırıyor konu sahibi. Anlattıklarından yola çıkıyorum tanımam etmem kendinisini neden savunayım. Küçükken ezilen taraf olarak büyümüş, kardeşi ise anladığım kadarıyla ailesi tarafından pofpoflanmış hep. Ve buda o kardeşte benlik duygusunu geliştirmiş. Böle kişiler Hep enn olmak ister. En iyi yerlere giden o olsun ister, en iyi kıyafetleri o giysin, arkadaşı olur ablasına söylemez, olaki ablası da o kişiyle arkadaş olur da daha samimi olurlar, bi yere gider haber vermez niye enn bilen enn gezen o.. Benim kardeşlerim böyle değil çok şükür ama annem ve teyzemden çok iyi biliyorum bunu. Bu durumdada konu sahibinin eşinin durumu ablasının sevgilisinden bi tık kötüyse, bi tık az yakışıklı ise yada daha anlayışsız ise gibi gibi şeyler de bile ablasının sevgilisi ile olan ilişkisini çekemiyor. Enn değil o çünkü. Bu çocukluktan gelen bi durum istemsizce anne babanın geliştirdiği duygular. Burda konu sahibine kardeşin öyle olamaz böyle olamaz kıskanmaz sen kıskanıyorsun vs diyen olmuş. Ama konu sahibi bi çok örnek vermiş done vermiş. Karşı tarafın hiç bi söylemini duymadan nasıl kıskanç olmadığını ve konu sahibinin sadece kardeşini kötülemek için konu açtığını düşünüyorsunuz? Haberlerde neler Görüyoruz nice kötü aile ilişkileri var. Malesef diyorum. Sizinki öyle değil diye sadece kendi dünyanıza bakarak yorum yapmayın derim.
Aynen öyle efendim.. Beni anlamanız bana çok iyi hissettirdi teşekkür ederim ayrıca olaylara sadece kendi çerçevenizden bakmamanız duyarlı olmanız içinde ayrıca teşekkür ederim🙏

3. Kisiler cok fazla iliskinizin icinde degil mi? Gerek sizin onlarla olup biteni paylasmaniz gerekse onlarin yorumlari.
Siz mahreminize özen gösterip paylasmazsaniz onlar da olumlu yada olumsuz yorum yaparak sizi etkileyemezler.
Bi de sanki sık sık tartisyormussunuz gibi anladim. Oyle mi?

Kardeşim bana kardeşi gibi davranmadı hiç bi zaman ilişkimde de böyle yaptığı için bende kıskançlığa yoruyorum haliyle aramızda geçenleri anlatsam sayfalar yetmez en basiti saçım çok dökülğyor açıklık var diye geçen yıl prp yaptırmaktan bahsettim başka derdin mi yok sen dertsizlikten herşeye takılıyorsun ünlülerin yaptırdığı şeyleri mi yaptıracaksın saçın çok kötü olacak pişman olucaksın dedi 2 ay sonra kendisinin prp ye başladığını rastgele öğrendim bu ne demek bana bunu anlatır mısınız
Kardeşiniz belli ki pek olgun değil.

O zaman, siz ne yapacaksınız ilişkinizle ilgili ser verip sır vermeyeceksiniz.

Arkadaşlar ben bekarım kardeşim evli gayet mutlu bi evliliği var eşinin akrabasıyla bi ilişkimiz var şuan gayet iyiyiz bu kişi maddi gücü gayet yerinde tanınan çevresi tarafından sevilen biri ilk olarak kardeşimin eşine benimle tanışmak istediğini söylemiş bi kaç kez kardeşim bana bunları sorarsam anca söylüyordu hep bana ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu ki hala diyor neden diye sorduğumda işte bekar halaları var onların çok sorunlu olduğunu herşeye karıştıklarını söylüyor ee sen neden evlendin eşinle o zaman diyorum ben bilmiyordum diyor bilseydin evlenmeyecek miydin dedim öyle suratıma bakakaldı sadece bi kez de onunla evlensen mutlu olursun çok iyi biri o da senin gibi gezmeyi de seviyor maddi gücü de var her yeri gezersiniz diyor ama çoğunlukla sevgilimle aramızda bi sorun olduğunda eniştem arayı bulmaya çalışıyor kardeşim hiç oralı bile olmuyor eşine sen karışma diyor..sevgilim sarışın eşine Ablam sarışınlardan hoşlanmıyor dedi hiç öyle bi şey olmadığı halde sevgilim bazen tartıştığımızda enişteme bahşediyor moralim bozuk tartıştık filan diyor kardeşim eşine Ablam bunu duysa onu terkeder diyormuş ki benim için hiç sorun değil ben nasıl kardeşimle paylaşıyorsam o da akrabasına anlatabilir ben bunu sorun etmiyorum. Kardeşim bugün bana sevgilin aranızda geçen herşeyi anlatıyor dedi bende enişteme sordum yok öyle bi şey deyip kardeşime döndü o bana herşeyi anlatıyor mu sen neden bahsediyorsun dsdi kardeşim öyle kalakaldı eveleyip geveledi istemediğini çok net biliyorum ama gerçekten neden yapıyor Anlam veremiyorum
İlişkinize kardeşinizi ve eniştenizi karıştırmayın. İlişkiye başkaları karıştığında ya o ilişki biter yada karışan ile olan ilişkiniz biter.

İlişkinize kardeşinizi ve eniştenizi karıştırmayın. İlişkiye başkaları karıştığında ya o ilişki biter yada karışan ile olan ilişkiniz biter.
Ya inanın bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum sürekli ikimizi de soru soruyorlar aramızda bi problem olduğunda kardeşim neden kavga ettiniz diyor olayı da öğrenmek istiyor söylemediğimde çok baskın sert davranıyor

Konunun başında adamı överek kardeşinizin sizi kıskandığını söylememizi istemissiniz.😅
Tarafsız olarak kardeşinizin uyarılarını dikkate alın ve sevgilinizi gözlemleyin. Aranızdaki sorunları enistenize anlatan sevgilinizin yaptığı hiç normal gelmesi bana. İlerdide evlenip sorun yaşarsanız gelin kızınızı alın diye kızın ailesini arayacak potansiyel var. Kardeşiniz uyarısını yapmış ve olaylara dahil olmamak için karışmıyor bence.

Ya inanın bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum sürekli ikimizi de soru soruyorlar aramızda bi problem olduğunda kardeşim neden kavga ettiniz diyor olayı da öğrenmek istiyor söylemediğimde çok baskın sert davranıyor
Eniştenize yada başka birine ilişkiniz hakkında konuşmamasını sevgilinize söyleyin, kavga etsek de anlaşamasak da kendi içimizde halledelim kimseye belli etmeyelim deyin. Bu ilişki sizin, kavganızı bile dışarı belli etmeyin. Hadi kardeşiniz anladı diyelim yok bir sorun nereden çıkardın de geç. Evlendikten sonrada her kavganızı başka birine mi anlatacaksınız bir söz var kol kırılır yel içinde kalır diye şimdiden sevgilinizle bu sözü uygularsanız kardeşinizle sorunda yaşamazsınız.

2 secenek var
1. Birsey biliyor seni korumaya calisiyor
2. Kiskaniyor mutlu olmani istemiyor.
BEn olsam mesafe koyardim herseyimide enisteme kardesime anlatmazdim. Sevgilinde anlatmasin.
Kesinlikle haklısın, 3. bir seçenek daha var ki, onu söylemiyorum bile.

Arkadaşlar ben bekarım kardeşim evli gayet mutlu bi evliliği var eşinin akrabasıyla bi ilişkimiz var şuan gayet iyiyiz bu kişi maddi gücü gayet yerinde tanınan çevresi tarafından sevilen biri ilk olarak kardeşimin eşine benimle tanışmak istediğini söylemiş bi kaç kez kardeşim bana bunları sorarsam anca söylüyordu hep bana ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu ki hala diyor neden diye sorduğumda işte bekar halaları var onların çok sorunlu olduğunu herşeye karıştıklarını söylüyor ee sen neden evlendin eşinle o zaman diyorum ben bilmiyordum diyor bilseydin evlenmeyecek miydin dedim öyle suratıma bakakaldı sadece bi kez de onunla evlensen mutlu olursun çok iyi biri o da senin gibi gezmeyi de seviyor maddi gücü de var her yeri gezersiniz diyor ama çoğunlukla sevgilimle aramızda bi sorun olduğunda eniştem arayı bulmaya çalışıyor kardeşim hiç oralı bile olmuyor eşine sen karışma diyor..sevgilim sarışın eşine Ablam sarışınlardan hoşlanmıyor dedi hiç öyle bi şey olmadığı halde sevgilim bazen tartıştığımızda enişteme bahşediyor moralim bozuk tartıştık filan diyor kardeşim eşine Ablam bunu duysa onu terkeder diyormuş ki benim için hiç sorun değil ben nasıl kardeşimle paylaşıyorsam o da akrabasına anlatabilir ben bunu sorun etmiyorum. Kardeşim bugün bana sevgilin aranızda geçen herşeyi anlatıyor dedi bende enişteme sordum yok öyle bi şey deyip kardeşime döndü o bana herşeyi anlatıyor mu sen neden bahsediyorsun dsdi kardeşim öyle kalakaldı eveleyip geveledi istemediğini çok net biliyorum ama gerçekten neden yapıyor Anlam veremiyorum
Gerçekten adamın çevirdiği işleri biliyor olabilir

Aynı aileden 2 kişinin evlenmesi büyük aşk olmadıkça gereksiz bence de biri kavga edince diğeri etkilenebilir

En büyük neden bu bence

Tabiki her şey para değil ama kardeşim gezmeyle kıyafetle kafayı bozmuş bi insan malesef
Azıcık şeninde hoşuna gitmiş ablan tarafından kıskanılmak ammma şunu diyeyim sizin gibi bir ilişkisi olsa kardeşimin, bende istemem çekemem evliliğimde birde sizin dertlerinizi 👍

Kıskançlık olarak asla değerlendirmiyorum.
Ben de istemezdim iki kardeş yakın akraba ile ilişki evlilik.
Sizin aranızdaki bir sorun daha çok büyüyebilir onları da huzursuz edebilir. Dolayısıyla herkes ilişkisi daha bireysel yaşayabileceği alanlarda olursa daha iyi olur. Ki daha evlilik yok ona rağmen enişteniz arayı bulmaya vs çalışıyor zor iş.

Kardeşim benim sevgilim 2 yıl önce başkasıyla sevgili olduğunda kız çok şanslı adam hem kendisi çok iyi hemde maddi gücü çok iyi diyordu bana da en başında ben olsam bende onla konuşurdum denerdim diyordu
Madem bunlrı diyen bir ablan vardı niye konu açtın ???
Ve neden o adamlasın ??? Sanki aranızda Ferhat Şirin aşkı var ….

Sende kıskandırmak mı istiyorsun ? Allah evlatlarıma böyle huylar vermesin.

Back
X