Ben konu sahibine neden bu kadar yüklenildiğini anlamadım. Kardeşinin kıskanç olduğunu düşünüyo olabilir ve bunu da burda örnekler ile anlatıp acaba ben mi yanlış anlıyorum diye teyitlemek istiyo da olabilir. Yanlış anlıyo olmayı istediğini hissettim ben. Kardeş kardeşi nasıl kıskanır diye şaşırıyor konu sahibi. Anlattıklarından yola çıkıyorum tanımam etmem kendinisini neden savunayım. Küçükken ezilen taraf olarak büyümüş, kardeşi ise anladığım kadarıyla ailesi tarafından pofpoflanmış hep. Ve buda o kardeşte benlik duygusunu geliştirmiş. Böle kişiler Hep enn olmak ister. En iyi yerlere giden o olsun ister, en iyi kıyafetleri o giysin, arkadaşı olur ablasına söylemez, olaki ablası da o kişiyle arkadaş olur da daha samimi olurlar, bi yere gider haber vermez niye enn bilen enn gezen o.. Benim kardeşlerim böyle değil çok şükür ama annem ve teyzemden çok iyi biliyorum bunu. Bu durumdada konu sahibinin eşinin durumu ablasının sevgilisinden bi tık kötüyse, bi tık az yakışıklı ise yada daha anlayışsız ise gibi gibi şeyler de bile ablasının sevgilisi ile olan ilişkisini çekemiyor. Enn değil o çünkü. Bu çocukluktan gelen bi durum istemsizce anne babanın geliştirdiği duygular. Burda konu sahibine kardeşin öyle olamaz böyle olamaz kıskanmaz sen kıskanıyorsun vs diyen olmuş. Ama konu sahibi bi çok örnek vermiş done vermiş. Karşı tarafın hiç bi söylemini duymadan nasıl kıskanç olmadığını ve konu sahibinin sadece kardeşini kötülemek için konu açtığını düşünüyorsunuz? Haberlerde neler Görüyoruz nice kötü aile ilişkileri var. Malesef diyorum. Sizinki öyle değil diye sadece kendi dünyanıza bakarak yorum yapmayın derim.