• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesimin dugunu bana dert oldu.

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Selam hanimlar.
Kismetse kasimda erkek kardesim evleniyor.
Taki merasiminde ben ve esim birer ceyrek takmayi dusunuyoruz. Cunku daha fazlasi icin maddi imkanimiz yok bu aralar. Gonul ister ki bilezik takalim ama ben calismiyorum, esim de is degistirecek, su an bosta. Sizce ayip olur mu? Hani abla ve eniste olarak daha fazlasi beklenir mi bizden?o_O

Selam hanimlar.
Kismetse kasimda erkek kardesim evleniyor.
Taki merasiminde ben ve esim birer ceyrek takmayi dusunuyoruz. Cunku daha fazlasi icin maddi imkanimiz yok bu aralar. Gonul ister ki bilezik takalim ama ben calismiyorum, esim de is degistirecek, su an bosta. Sizce ayip olur mu? Hani abla ve eniste olarak daha fazlasi beklenir mi bizden?o_O
bir yerden gecıcı bır surelıgıne destek alamazmısın valla gelın basına kakar durur ablan bır ceyrek getırdı dıye

Evet maalesef çeyrek takmak hoş olmazo_O Yalnız iki çeyrek almaktansa toplam parayla bir yarıma yakın altın alabilirsiniz. onların da gramları farklı ama en azından yarım gibi görünür daha mantıklı veya üstüne 50-100 lira daha koyup bi bilezik alabilirsiniz. İnce kalın her fiyata bilezik var artık. Hiç olmazsa adı bilezik yani.

Son düzenleme:
yoksa yapacak bir şey yok, eline para geçince de güzel bir ev hediyesi alırsın.. ama mutlaka düğünden önce söyle, sonra dırdırını dinleme gelinin..

2 ceyrek takıcaksınız sanırım toplamda.
tek tek takıcagınıza. birleştirip tam altın takın.
maddi durumunun imkanları dogrultusunda yaptıgını biliyolardır muhtemelen. bence sorun yok:KK54:

Allah aşkına zaten zor durumdaymissiniz. Elinizden ne geliorsa onu yapın. Gelin hanimda begenmiorsa laf edicekse keyfi bilir deyin geçin. Sonucta o düğüne bi cok masraf ediceksiniz, arti eminim evinede yardim etmissinizdir yada ediceksinizdjr hnai bi hediye falan alirsiniz. Düğünde de ne gelirse elden onu takin.

tabiki bilezik takmanız daha güzel olur ama yoksada kimse niye takmadın diyemez durumuda zorlamaya gerek yok ama söyle bence kardeşinle gelininize sonra dedikleri gibi kafana kakmasın.

Acikcasi ben soyle dusunuyorum, iki ceyrek ya da ayni fiyata bilezik almak istiyorum, ama bilezikler gercekten cok degersizlesiyor bozdurunca, gunah:KK43: İki ceyrek yerine yarim al demis bazi arkadaslar, bu olabilir yine ayni hesap ama olsun:KK48:
Benim gorumcem bana gram altin takdiydi sukretsin bizim gelin:KK45: zaten gozu yukseklerde hanfendinin, esya konusunda cok zorluyor ailemi.
En pahali markalardan istiyor esyalari. Babam coktu resmen.
Neyse İste elim biraz bollasinca evine soyle guzel bi hediye alirim diyorum. Ama dugunde gercekten cok bisey takamicam. Boyle seyleri dert etmem aslinda ama su an eve maddi olarak sadece esimin issizlik maasi geliyor. Kiradayiz bi de. Elimden gelse de daha fazla yapsam dedigim gibi.

eşinde işsizmiş çok zorlama kendini o halde ne geliyosa elinden onu tak ama çeyrekten yarım daha güzel durur olmadı o paraya hediyelik bileziklerden var onlardan alırsın.

eşinde işsizmiş çok zorlama kendini o halde ne geliyosa elinden onu tak ama çeyrekten yarım daha güzel durur olmadı o paraya hediyelik bileziklerden var onlardan alırsın.
Canim bilezik 150 tlye de var sorun o degil. İste bu meretler para etmiyor satinca. Hani ceyrek, yarim filan degeri dusse bile bilezik kadar dusmuyor satarken. Ben gene onlari dusunuyorum:KK51:

Back
X