• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kardeşimin düğününde giydiğim abiyem:))) ıhtıyacı olan gıyebılır

canım ya eşimin arkadaşına sağdıç olcaz ama elbise bulamıyom şuan almak için bile bütcem yokk

Bravo bravooooo ayakta alkışlıyorum seni canım.Inanki insanlar öyle değişti ki başlığı görünce vay bee demekki INSAN kalmış dedim.. kimse kimseye güvenmiyor yan komsuna bile guvenemzken senin yaptigin mükemmel bisey.Allah karşına düzgün insanlar çıkarır inşallah

kızlar resım görunuyor bende burdan bakın bıde

Tokat ın bi ilçesınde oturuyorum ve dun alışverişe cıktık kınam için bi abiye bulamadım tokat a gittik 400 tl diyo giyecegım 2 saat nolur canım ya 38 bedense ilgilenebilir misin?? ağlamaktan gözlerim şişti.sabah kalkar kalkmaz sen geldın aklıma lutfen yardımcı olur musun

Tokat ın bi ilçesınde oturuyorum ve dun alışverişe cıktık kınam için bi abiye bulamadım tokat a gittik 400 tl diyo giyecegım 2 saat nolur canım ya 38 bedense ilgilenebilir misin?? ağlamaktan gözlerim şişti.sabah kalkar kalkmaz sen geldın aklıma lutfen yardımcı olur musun

tabıkı yollarım cnm ben sen adres bılgılerını yolla bana hemen yollarım

Bravo bravooooo ayakta alkışlıyorum seni canım.Inanki insanlar öyle değişti ki başlığı görünce vay bee demekki INSAN kalmış dedim.. kimse kimseye güvenmiyor yan komsuna bile guvenemzken senin yaptigin mükemmel bisey.Allah karşına düzgün insanlar çıkarır inşallah

canım çok beğendim boyum 1.75 benim olur mu bana 38 bedenim lütfen olursa gnder ltfen

kızlar her ıkınızede elbıse olur duzgun gıyıldıgı taktırde 2 nızde gıyebılırsınız ıkınızede yollarım elbıseyı ben yusnes sen nerde oturuyorsun bıde hangı tarıhlerde gıyceksın tarıhler tutmadıgı surece her ıkınızede uyar

Back
X