Kardeşimin eşi ile yapacağımız konuşma

Ayy bence böyle bir sorumluluk almasın Allah korusun bebeğin başına birsey gelir annesinin yanında durması daha iyi

Aynısını kardeşiniz yapsa ona da aynısını derdim madem anan kıymetli neden elin kızını aldın evinden
Aynisini konu sahibinin kardeşi de yapiyordur zaten daha evliligin başinda once annem babam sonra evliligim gelir diyen biri, gerci öyle dese gene iyi anne babasindan sonra işi geliyormuş en son evliliği geliyormuş.
Tabi ki kadin da kendi annesine daha çok düşkün olur, bu adamami baglanacakti ki.

Bana hic te pasif bir insan gibi gelmedi,
Abinizin huyunu bilerek evlenmesi, ailesi ve uzman yardimi alma konusunda gayet kendi fikri var ve hatta sabit fikirli.

Iki tarafta problemliyken hem bireysel olarak, hem de
sizden yardim/yorum isteyeceklerine aile terapisi almis olsalar belki de olay buralara gelmeyecekti.

Ay çok tatlı bir görümcesiniz, bence çok fazla müdahil olmadan destek olun , belliki yengeniz baya travmatik şeyler yaşamış, adaletli olun ve anneniz çok fazla dahil olmasın olaylara...

sağduyulu yaklaşımınız için tebrik ederim sizi, bir kardeş olarak doğru yerdesiniz. Lakin nereye kadar yönlendirebilirsiniz koca insanlar sizin yönlendirmenizle nereye kadar evlilikleri devam edebilir. Gelin hanım yüzünüzü yumuşak buldu da, size naz mı çekiyor yoksa ? Çocuk yapmış, tedaviler görmüş o kadar..
Anne-baba kıymetli evet, sizin de anneniz babanız hatta kardeşiniz kıymetli..
Kimin ne kadar yaşayacağı nerden belli ??
İkiniz de baba acısı yaşamışsınız üstelik.
Hep kendine yontmak olmaz ki..

Babası gitti, şimdi evladını da babasız bırakacak. Aman bşy olmaz boşansınlar diyemeyeceğim. Kocasına sarılsın, evini dağıtmasın eğer gerçekten çözülemeyecek problemler yoksa.
Ama sanki sevgisi, tahammülü yok, bahaneler üretiyor, evlilik istemiyor gibi geliyor. biraz da kardeşinizle konuşun, yönlendirin bakalım değişmez ama en azından eşini ikna edebilir birlikteliğe..

Kardeşi yapsaydı konu sahibi belirtirdi. Anne babaya düşkün olmak çok normal ama ben anama düşkünüm bunu biliyorsun diyip evlilik bitirmek anormal. Evet kardeşi zor bir erkekmiş ama kadının bu ana baba takıntısı adamı hepten çıldırtmış olabilir mi? Ben erkeklere tırnağımı vermem hiçbirinide haklı bulmak istemem bana göre kadın her daim üsttedir ama eğri oturup doğru konuşmak lazım sonuçta bir bebeğin ailesi dağılıyor ve kapris yüzünden resmen Madem öyle tüp bebek için uğraşmasaydı. Uğraştıysa hakkını verecek o evladın. Kocamı artık sevmiyorum/tahammül edemiyorum/ şiddet tarzı sebeplerden dolayı ayrılmak isterse amenna ona da laf yok. Ama evli birisi ebeveyni ile eşi arasında denge sağlamaya mecburdur.

Çok güzel soylemiss8niz. Bu ayrılıkta o haklı bu haksız diye hakem gibi davranmamalı .
Sadece dinleyip konuya müdahil olmamal

AYNEN ÖYLE.

Ben kadinin sirf annesine duskun oldugu icin bebegiyle boşandigini dusunmuyorum.
Ayrica anne babam, işim evliligimden önce gelir diyen birinin de o dengeyi kurdugunu asla dusunmuyorum konu sahibi yazsa da yazmasa da.

Karışmayın .Cagirsalar fa gitmeyin.Zateb sizin gelinle degil abinizle konusmaniz lazim.Karisina kendini degersiz hissettirip bu noktaha getirmek.icin neler yapmış diye.
Çocuğuna iyi baba demissiniz iyi baba olmak icin önce çocuğunun annesine iyi bir eş olacak deger verecek ki o ev yaşanılır olsun cocuk icin.
Siz suçu geline kesip taraf olmuşsunuz .Daha fazla karışıp ah almayın

Onu söyleyen kadınmış

Bende kardeşime dedi diye okumuştum . Bence gelin demiş çünkü konu sahibinin hep vurguladigi nokta kadının ailesine aşırı düşkünlüğü gebito bizi aydınlatır misin

Eger onu soyleyen gelinse konu sahibinin kardeşi için geçerli olur yorumlarim, oyle bir kadinla evlenerek dev hata yapmiş. Biraksin nereye giderse gitsin.

Eger onu soyleyen gelinse konu sahibinin kardeşi için geçerli olur yorumlarim, oyle bir kadinla evlenerek dev hata yapmiş. Biraksin nereye giderse gitsin.
Cümlenin gidişatından da gelinin dedigini çıkardım bence de bunu söyleyen kadın erkek farketmez biriyle evli kalmamak lazım. Ben açıkçası çocuk olsun diye beklediğini düşünüyorum kadının çocuk da olmuş gorevini tamamladı adam alıp annesiyle büyütecek .

Aynen cocuk için durmuştur. Bu durumda zaten oyle birini tutamazsin evlilikte.

Ben kadinin sirf annesine duskun oldugu icin bebegiyle boşandigini dusunmuyorum.
Ayrica anne babam, işim evliligimden önce gelir diyen birinin de o dengeyi kurdugunu asla dusunmuyorum konu sahibi yazsa da yazmasa da.
Önce annem babam gelir diyen gelin hanım yalnız kocası değil. Evet altta başka sebepler olabilir adam kötü davranmış olabilir ama bu şekilde ebeveyninden ayrışamamış bir kadın adamı tetiklemiş olabilir. Dediğim gibi erkeklere zerre hak ve yüz vermem ama iyi analiz etmek lazım. Ben kusurlu olarak kadını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…