- 5 Nisan 2017
- 394
- 337
- 103
- 32
Tek çocuk mu gelininiz ? Yani babanın yeri ayeı eşin yeri ayrı size katııyorum psikolgla görüşmeli. Birde annesi ile kardeşiniz neden küs.Ben fikrini değiştirmek istemiyorum. Kendi fikri olsun istiyorum. Çok pasif bir insandır. Ben diyeyim a detarjamı iyi ona tamam der. Başkası desin b deterjanı iyi ona da tamam der. Demez ki ben de c yi çok seviyorum, onu seçtim aldım.
Zamanında da babam ve kocam arasında denge kuramıyorum, babam ölüp gidecek ne kadar yaşayacağı belli değil onunla olmak istiyorum dedi. Ama o zaman boşanma fikri de yoktu. Ben de psikolog ile görüş, hayattan istediklerini seç, kararlarını ver dedim o zaman. Üzerinden 5 sene geçti sanırım hala aynı noktadalar, bu arada babalarımızı kaybettik, o annesine aşırı bağlandı.
Açıkcası ikna etmek istemiyorum. Evlenmek iatedikleri zaman abisi ve babası ile görüşüp ikna ettim ve çok pişmanım. Keşke kavuşamasalardı da birbirlerini bu kadar yıpratmasalardı. Açıkcası kardeşim her türlü güzel bir kız bulup evlenirdi. Gelinin de içinde kalırdı belki ama belki daha karakterine uygun biri ile evlenirdi. Dediğim gibi mülayim, saygılı, iyi kızdır.Tek çocuk mu gelininiz ? Yani babanın yeri ayeı eşin yeri ayrı size katııyorum psikolgla görüşmeli. Birde annesi ile kardeşiniz neden küs.
Bence bitirmek istemiyor gelininiz sıkışmış bunalmış. İkna edin istyor ama lahusada kafası yerinde değil…
Eger annesi biraz dolduruyorsa İçten içe ben abim gibi olmayacagım. Annemin kurtarıcısı olacağım zaten eşim bana değer vermiyor diyip eşi hem de yakışıklıysa belki yetersizlik hissiyle yaşıyor. Kendisinin uyanması lazım. Çok ince ve güzel kalplisiniz haklarında hayırlısı olsun.Açıkcası ikna etmek istemiyorum. Evlenmek iatedikleri zaman abisi ve babası ile görüşüp ikna ettim ve çok pişmanım. Keşke kavuşamasalardı da birbirlerini bu kadar yıpratmasalardı. Açıkcası kardeşim her türlü güzel bir kız bulup evlenirdi. Gelinin de içinde kalırdı belki ama belki daha karakterine uygun biri ile evlenirdi. Dediğim gibi mülayim, saygılı, iyi kızdır.
Lohusa kafasının yanına bir de 1 ay yoğun bakımda yatıp ölen babası eklendi. Gerçekten hali çok kötü olmalı. Yansımıyor ama içinde çok mutsuz olmalı diye düşünüyorum.
Hayır çok sevdiği bir abisi var. Abi evliliğini aileden uzak tutmayı başarmış durumda. Abinin eşi ile de sıkıntı yaşadı aile ama abi eşini korumayı bildi.
At sahibine göre kişner. Bu adam hep aynıymış, çocukluk aşkı olduğu için bu kadar zaman göz yummuş kadın belli ki. Bu şekilde bir baş etme yöntemi bulmuş olabilir.Ben kadinin sirf annesine duskun oldugu icin bebegiyle boşandigini dusunmuyorum.
Ayrica anne babam, işim evliligimden önce gelir diyen birinin de o dengeyi kurdugunu asla dusunmuyorum konu sahibi yazsa da yazmasa da.
Annesinin tüm giderlerini karşılıyor zaten. İşten çıkınca da önce annesine gidiyor çoğunlukla. Ama kim sönüp annesi ile yaşamak ister anlam veremiyorum 30 yaşından sonraEger annesi biraz dolduruyorsa İçten içe ben abim gibi olmayacagım. Annemin kurtarıcısı olacağım zaten eşim bana değer vermiyor diyip eşi hem de yakışıklıysa belki yetersizlik hissiyle yaşıyor. Kendisinin uyanması lazım. Çok ince ve güzel kalplisiniz haklarında hayırlısı olsun.
Kardeşime karşı olmuş. Yalan söylüyor, küfür ve hakaret ediyor. Mal saklıyor. Dün dedi ki kardeşime benim yanımda aen benim birikimimin nerede olduğunu nereden bileceksin.Şu saatten sonra kişilik özellikleri nasıl değişir bilmiyorum ama gelininiz devam etmeyi düşünürse sessiz sakin nazsız cici bir kadın olmaktan çıksın, azcık çirkef, bela, çeneli bir tip olmaya baksın, hayat naif insanlara yaşam alanı tanımıyor işte.
Ne oluyoruz ya? Vay maşallah. Ya bunu yazdıktan sonra okuya okuya geldim son sayfaya. Gelininizin sinsi olduğunu düşündüm. Ama bin beter bir yılanmış. Kardeşinizin notunu en baştan kırmışsınız, hiç onu da dinlediniz mi? Şu an en mağdur o gibi geliyor.Kardeşime karşı olmuş. Yalan söylüyor, küfür ve hakaret ediyor. Mal saklıyor. Dün dedi ki kardeşime benim yanımda aen benim birikimimin nerede olduğunu nereden bileceksin.
Bize karşı naif
o kadar çocuklarını düşünmüyorlar ki çocuga güvenli bir yatak bile almadılar. Montessori oda yapmışlar, odasında yatırmıyorlar, çocuk 2 kişilik yatakta etrafında yastıklarla yatıyor misafir evinde gibi. Yavrum kim bilir kaç kere düştü o yataktan. Ofiste de ana kucağında uyutuyorlarmış, bir park yatak almamışlar azıcık kıymet verip de. Bugun ben sipariş verdim park yatak, sıçarım inadınıza dedimGelinin en büyük hatası şuan çocuğunu düşünmeyip, ön sıraya annesini koyması bunu bir erkekte kadında yapsa çok yıpratıcı ve ayrılma sebebi
Tabi dinliyorum kardeşimi. Onu da kesinlikle haksız bulmuyor, yanlışsın demiyorum. Ama daha fazla empati yapmaya yönlendirmeye çalışıyorum.Ne oluyoruz ya? Vay maşallah. Ya bunu yazdıktan sonra okuya okuya geldim son sayfaya. Gelininizin sinsi olduğunu düşündüm. Ama bin beter bir yılanmış. Kardeşinizin notunu en baştan kırmışsınız, hiç onu da dinlediniz mi? Şu an en mağdur o gibi geliyor.
Gereğinden fazla iyi niyetlisiniz. Kardeşinizden daha tehlikeli gelininiz. Sizi özellikle karşısına almıyor , hoş siz de karşısına geçmiyorsunuz. Yüzünüze güle güle bildiğini okuyor. Gece gece bu yılanlığa şaştım kaldım.Tabi dinliyorum kardeşimi. Onu da kesinlikle haksız bulmuyor, yanlışsın demiyorum. Ama daha fazla empati yapmaya yönlendirmeye çalışıyorum.
Off üzüldüm bebeciğeo kadar çocuklarını düşünmüyorlar ki çocuga güvenli bir yatak bile almadılar. Montessori oda yapmışlar, odasında yatırmıyorlar, çocuk 2 kişilik yatakta etrafında yastıklarla yatıyor misafir evinde gibi. Yavrum kim bilir kaç kere düştü o yataktan. Ofiste de ana kucağında uyutuyorlarmış, bir park yatak almamışlar azıcık kıymet verip de. Bugun ben sipariş verdim park yatak, sıçarım inadınıza dedim
bunu bile söylemeyi düşünmüyorum. Nasıl daha mutlu olacaksanız, yiğenim nasıl daha mutlu bir çocuk olarak büyüyecekse öyle yapın diyeceğim. Eğer başbaşa kalalım derseniz çocugunuza bakarım, terapi görelim derseniz randevunuzu alırım. Kararınızı verene kadar her türlü desteğimi sağlarım diyeceğim. Çocuk olmasa boşanın derdim deBen olsam biraz daha düşünün çocuk küçük ayrı kalın zaman tanıyın gerisi sizin kararınız der çekilirim.
Gidiyorlar annesinin evine. Hal hatır soruyor ama başka muhabbet yok. Kayınvalide de buna laf ediyor, kardeşim onlarla çok konuşmuyormuş. Kardeşim de ne ortak noktamız var, kayınpwderle azıcık piyasaların durumundan konusurduk ama kayınvalide ile ne konusayım diyor.Gelininiz kocasının annesinden nefret ettiğini biliyordur ve bunu kaldıramıyordur kuvvetle muhtemel. Kocası rol yapsa, karısının annesini arada ziyarete gitseler, onunla hoş muhabbet etse, hal hatır sorup bir ihtiyacin var mı dese... Eminim ki gelin çok mutlu olur ve boşanmaktan vazgecer. Adım gibi eminim hem de. Kardeşiniz boşanmak istemiyorsa, çocuğu için, sadece bu kadar fedakârlik yapabilir mi? Ki bence bunu yapmasi da gerek. İçinden gelmese de rol yapsın, bu evlilik bence çok olumlu yönde değişecek
Sorunlarını cozemezlerse bu şekilde devam ederse çocuk için daha sıkıntıli değil mi ? Bazen boşan demek daha iyidir diye düşünüyorum . Genel sorunuza gelince aracı olmayın . Öyle de böyle de çocuk ikinci planda zaten şu an . Belki ayrı ayrı hayat kurarlarsa daha mutlu olurlar .bunu bile söylemeyi düşünmüyorum. Nasıl daha mutlu olacaksanız, yiğenim nasıl daha mutlu bir çocuk olarak büyüyecekse öyle yapın diyeceğim. Eğer başbaşa kalalım derseniz çocugunuza bakarım, terapi görelim derseniz randevunuzu alırım. Kararınızı verene kadar her türlü desteğimi sağlarım diyeceğim. Çocuk olmasa boşanın derdim de
İşte o yüzden boşanma, tekrar düşün, çocugunu düşün gibi şeyler söylemeyeceğim. Net kararınızı verin, nasıl mutlu bir çocuk büyütebilecekseniz öyle yapın diyeceğim.Sorunlarını cozemezlerse bu şekilde devam ederse çocuk için daha sıkıntıli değil mi ? Bazen boşan demek daha iyidir diye düşünüyorum . Genel sorunuza gelince aracı olmayın . Öyle de böyle de çocuk ikinci planda zaten şu an . Belki ayrı ayrı hayat kurarlarsa daha mutlu olurlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?