• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin eşinin hakkımda söyledikleri

Beddua etmesi hoş değil, kabul olmaz orası ayrı. Ama hiçbir kadın mutlu, kurulu yuvasını beş ay içinde üstelik hamileyken bırakmaz ve kimsenin de içi onun kadar yanmiyordur bence.
Kendi yerime onu koydum. Elbette cok üzücü ama ben ona hic bi kötülük yapmadım

Bak burda okuyoruz neler neler yaşıyorlar ama boşanmıyor kadınlar, bizde kızıyoruz o yüzden kimse kolay kolay hele bu kadar zamanda hamile haliyle boşanmaz.
Ayrıca madem hata onda siz birşey yapmadınız zaten tutmaz ;)

Yanlis anlamayin ama 5 aylik evli hamile bir kadin bosaniyorsa cok ciddi meseleler vardir annenizin yada kardesinizin sucsuz olduguna eminmisiniz.
Kimse tamamen sucsuz degildir ama binlerce kez düsündüm annemde kardesimde tamamen sucsuz. Zaten mesele bu da degil. Olaya hic mudahil olmayan bana niye beddua ediyor

Kimse tamamen sucsuz degildir ama binlerce kez düsündüm annemde kardesimde tamamen sucsuz. Zaten mesele bu da degil. Olaya hic mudahil olmayan bana niye beddua ediyor
Eger anneniz hatasizsa onada sizede edilen beddua tutmaz korkmayin.Ama eger en ufak bir hatasi varsa annenize edilen kizindan gorsun duasi tutar.Edilen ahlar elbet cikiyor.

Tedirgin degilim üzüldüm. Minnacık öte git demisligim olsaydı tedirgin olurdum.
Wala ben görümcelerimi hiç sevmedigim için ve gelininiz hamile oldugu için k.bkmayın aranzda ne yaşandı bilmememe ragmen gelinin tarafını tutuyorum minnacıkta olsa yapıyolar yapacaklarını :KK12:

Eger anneniz hatasizsa onada sizede edilen beddua tutmaz korkmayin.Ama eger en ufak bir hatasi varsa annenize edilen kizindan gorsun duasi tutar.Edilen ahlar elbet cikiyor.
Ben istesemde tarafsız olamam annem cok gözyası döktü ve evet bana sorsan annem melek gibidir. Herkesin annesi kendine melek. Ama annemin hatasi varsa ve bedduayıda Allah kabil ederse boynum kıldan ince.

Beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş, çok takılmayın siz kalbinizi temiz tutun.

Benim merak ettiğim, gelininiz neden annenize bu kadar öfkeli? Hamile olmasına rağmen 5 aylık evliliği bitirme noktasına getiren nedir?

Gelininizin kimbilir nasıl canı yanmıs ki hamile haliyle boşanıyor. Siz objektif olamayacağınız için tabiki annenizde suç bulmazsınız. Ama gelinin canınını yakan kayınvalideye bir çok gelin kızından bulsun diye beddua eder.Olayın sizinle doğrudan alakası yok belki ama anneniz ona yaşattığı acıyı ancak sizde yaşarsanız anlar çünkü kendi kızı kıymetlidir. Madem anneniz melek korkmayın bedduası tutmaz. Ama değilse gelinizin annesinin içi yandığı gibi sizin annenizinkide yanar. Hamilelerin duasının kabul olduğuna bende inanıyorum çünkü.

Gelininizin kimbilir nasıl canı yanmıs ki hamile haliyle boşanıyor. Siz objektif olamayacağınız için tabiki annenizde suç bulmazsınız. Ama gelinin canınını yakan kayınvalideye bir çok gelin kızından bulsun diye beddua eder.Olayın sizinle doğrudan alakası yok belki ama anneniz ona yaşattığı acıyı ancak sizde yaşarsanız anlar çünkü kendi kızı kıymetlidir. Madem anneniz melek korkmayın bedduası tutmaz. Ama değilse gelinizin annesinin içi yandığı gibi sizin annenizinkide yanar. Hamilelerin duasının kabul olduğuna bende inanıyorum çünkü.

Biliyor musunuz , yine anlamıyorlar.
O an kızına odaklaniyorlar. Asla akıllarından geçmiyor yaptıkları.

Aslında bir çok insan böyledir. Yaptıklarıyla başlarına geleni iliskilendirmiyorlar.
Çünkü haksızlık yaptığının farkında değiller.

Aslında bir çok insan böyledir. Yaptıklarıyla başlarına geleni iliskilendirmiyorlar.
benim arkadaşımın 6 teyzesi bir dayısı var
dayısının eşini istemediler ve resmen boşattılar
kendisi ile beraber 12,13 kız evlendi arkadaşımın ailesinden
ve hepsi istenmeyen gelin oldu
arkadaşımda annesine söyledi siz yaptınız acısınız biz çektik diye
dayısı tekrar evlendi şimdiki yengesine iyi davranıyorlar
çünkü tekrar beddua almak istemiyorlar

Kesinlikle haklısınız anlamıyorlar. Kızları kendilerine cevap verse güler geçer, gelin verince saygısız olur bunun gibi ufacık şeyleri büyütür, ortalığı bozar yuvayı yıkarlar. Ama sorsanız hiç birşey yapmamıştırlar.

İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı sen kendinden eminsen salla gitsin ama hamile haliyle beddua ediyor ya haksız yere inş ona dönmez beddua çift başlıdır derler olan karnındaki masuma olur

Back
X