Sizin hayata bakış açınızla kardeşinizin ve eşinin bakış açısı uymuyor demek ki. Bu noktada görüşmeleri en aza indirmek gerekiyor. Çünkü gidip kardeşinize "eşinin kıyafetleri çok rahatsız edici, bizim istediğimiz gibi şeyler giysin" demek hadsizliğin son noktası olur. Bana birisi bunu dese davalık bile oluruz büyük ihtimalle ve benim hafsalam bu cümleleri almaz zaten. Yalnız enteresan gelen bir şey var bana, kardeşinizle pek kardeşlik bağı oluşturamamışsınız sanırım, çünkü insan kardeşinin karısına bu cümleleri edip, bu bakış açısıyla bakıp samimi olamaz, saygı da duyamaz. Yani insan kardeşinin karısına benim kocama yürüyor demez, kendine bile bunu demeye çekinir. Benim geldiğim kültürde de mahremiyet çizgileri çok kalındır, ben de özellikle tanıdık çevre yanında kendime mahsus ölçüleri aşmam, kimsenin beni tanımadığı bir yerde rahatlıkla bikinimi giyebilirken, tanıdık bir çevrede bunu yapamam, ama gelininizin geldiği kültürel çevre farklı demek ki. Eğer size uymuyorsa görüşmeleri aza indirin ama bu etik dışı konuşmaları yapmayın bence.