Kardeşimin flörtü kapıya geldi

valla kimin ne olduğu belli değil kapıya kadar gelmesine izin vermeyin it mi ugursuz mu insanlar artık süpriz yumurta gibi içinden ne çıkacağı belli olmuyor

Kapiya gelen kişi kargocu mu cikolatayi alip kapiyi kapatacaklar tesekkur edip? Bu da saçma bir durum yani.
Amac cikolata vermekse geldim ben diyebilir kiz da inerdi 5 dakika kapida dikilip davet etmemekten daha iyi

Bende kız kardeşlerimi kıskanıyorum hatta gözümden kıskanıyorum bir abla olarak neye takildiginizi çok iyi anladım bosverin o yorumları
O sizin probleminiz ben kıskanmıyorum bi insan kardeşini büyüyünce kıskanmaz bence

O sizin probleminiz ben kıskanmıyorum bi insan kardeşini büyüyünce kıskanmaz bence
Yahu ne dediğimi bir okuyun kadın olarak kıskanmaktan mi bahsediyorum acaba başına birşey gelmesinden korkar insan diyorum

3 haftadır konuştuğu kişinin evin kapısında ne işi var. bence de gelmemeli kapıya bırakıp gidebilirdi sürpriz olacaksa ya da kızı dışarıda bir yere çağırabilirdi.
belki anne baba evde ya da o sırada eve geldi, kızı zor durumda bırakabilirdi.

Yahu ne dediğimi bir okuyun kadın olarak kıskanmaktan mi bahsediyorum acaba başına birşey gelmesinden korkar insan diyorum
Evet aslında korktuğum tam o kardeşim gözümde hala 10 yaşında çocuk gibi. Galiba ablalık iç güdüsü

Kıyamam, jest yapmak istemiş ağzına edilmiş.
Ama ben olsam ben de rahatsız olurdum çünkü neredeyse doğma büyüme aynı muhitteyim, biriyle görülüp millete dedikodu malzemesi olmak istemezdim.
Keşke Türkiye'de yaşadığınizi ve o evin aile evi olduğunu düşünseymis...
Neyse ,abartmayın daha fazla kapansın bari konu

Ki
Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk.
Çok da normal davranışlar değil bence.
Mesela bu detay rahatsız edici. Ama bu detay farkedildigi anda adamla iliski kesilmeli ki zaten.
Herkes haksızsın demiş bu arada ben çocuğa güler yüzle cevap verdim . Sonuçta kardeşimin konuştuğu . Kardeşime kızdım o gidince. Tepki veren kardeşim ve bence haklı da
Eğer siz uslubunca konustuysaniz problem yok. İlk mesajıniza istinaden bana kapıya gelene magdur olarak gözüktü.
Çok gereksiz bir yazı. Hepimiz korkuyoruz demek evde kalalım turşumuz kurulsun kusura bakmayın 2 günlük flörtlerimizi daha ciddi olmadan ailemize anlatmıyoruz

Ne kadar saçma bir söylem. Aynen flört edinmek sadece seküler ana babadan doğan kişilerin yapabileceği bir şey. Geri kalanlar görücü usulü görüşsün yeter de artar bile onlara.
Saçma ve gereksiz sizlere göre. Sekuler bir ortamda yetişmedim görücü usulü de evlenmedim. Sadece ana babadan ya da etraf ne derden bu kadar cekinmemek gerektiğini ifade etmeye çalıştım.

Konu sahibi bu cocugun caminizi izledigini ne zaman ve kimden ogrendiniz? Cocuk kapiniza gelince aslinda ben sizin caminizi izliyorum ama bu seferlik boyle oldu kapiya geldim mi dedi?
Kardeşim bana demişti odasına gitmiştim naber diye. Camdan bakıyordu . Ne oldu dedim. O gelmiş dedi. Ben o zaman gülmüştüm . Çünkü eski nişanlımda gelirdi arada . Camdan bak derdi ama bina kapısına hiç çıkmadı

Kapiya gelen kişi kargocu mu cikolatayi alip kapiyi kapatacaklar tesekkur edip? Bu da saçma bir durum yani.
Amac cikolata vermekse geldim ben diyebilir kiz da inerdi 5 dakika kapida dikilip davet etmemekten daha iyi
İçeri davet etmeye cekiniyorlar, anne baba işte. Soncuta sıkıntı yaşamak istemiyorlar bu durumdan o zaman nasıl Cat diye kahveye diye gelen komşuya müsait değiliz diyebiliyorsak nazikçe, bu iş de böyle olabilirdi.
Israrcı değilim bu söylemimde tabiki. Ben yapabiliyorum diye herkes yapar diye bişey yok.
Ama nasıl davranirsak etrafımızda o şekilde şekilleniyor.

Cat kapi gelinmesinden nefret ederim. 3 haftalik flortte gelmesin.

Tabi sizin kayginiz baska gibi. Siz daha cok el alem gorecek, dedikodu olacak, niyeti mi bozuk, vs gibi seylere kafayi takmissiniz.

Neyse iyicene dovmussunuz cocugu bir daha yapmaz umarim. 3 haftalik adamin kapiya dayanmasi hakkaten tuhaf ya. Dusunuyorum da…

Sevgililerimle bulusmadan once suslenir puslenir karsilarina oyle cikardim. Habersiz ev halimle gorulmek istemezdim

Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk.
Çok da normal davranışlar değil bence.
Yaaa ama nasıl olduğuna bagli. Mesela camin karşısına geçip 'ozledim seni , cama çıkıp el sallasana bi' dese gayet normal bir hareket bence. Benim ilk sevgilim de beni yurda bırakırdı, sonra 'ozledim' falan dersem esofmaniyla gelir, penceremin karşısına geçer, el sallar giderdi. Ya da evine dönerken yolunu benim yurdumdan tarafa uzatır 'cama çik da yüzünü goreyim' diye arardı.
Hiç de sapik gibi gelmezdi,bence gayet hoş bir davranis
Çocuğunki de bu şekildeyse sapıklık değil, ama arabayı evi gören yere çekip gözünü dikip izliyorsa evet korkutucu olabilir

Ya valla bana darilmayin ama bu gun hic gulecek halde degilim sayenizde guluyorum. Iki kardes cok degisiksiniz ya. Sizin de nisanliniz gelirmis. Ne diyim ben kactim konudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…