Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Ya zaten neden içeri davet edelim. Kim ki o? Ben en yakın arkadaşıma bile haber vererek gidiyorum .

İşte şimdi odana girdin falan diye ışığı takip ediyormuş Yengenc ama.
Bir de evin oraya pusu kurmuş, girip çıkarken izlemiş, ablamla döndüm dedin hani ablan yanında yoktu falan demiş.
Şimdi şunun neresi romantik?

daha 3 haftalık ilişki arkadaşlar etmeyin
ben sizi haklı buldum konu sahibi

neler neler ne tipler var

kimse kusura bakmasın bana sormadan etmeden emrivaki bir şekilde gelen sevgilide iyi niyet aramam ben
bide ablan yok sandım öyle geldim falan demeler

Kiz oncesinde uyarmiş zaten gelme mahalleye diye ustune gidip kapiya dikiliyorsa cok kibar davranilmamayi goze almiş olmali.

Hayır benim tam olarak derdim takıntılı olması . Ve kapıma gelmesi

Habersizce yeni tanıştığın birinin kapısına gitmeyi jest olarak yorumlayanlara şaşırdım. Ben de böyle hareketleri hiç sevmem. Sevgilim bile olsa kimsenin çat kapı gelmesini istemem. Gözetleme olayı zaten baya sıkıntılı ben kardeşinizin yerinde olsam bitirirdim sanırım. Ürkütücü geldi biraz

Çok abartılı tepki vermişsiniz, çocuğa yazık. Bi hoşluk yapmak istemiş. Yanlış anlaşılacağını ve bir dahakine daha dikkatli olmasını güzel bir dille kardeşinize söylemeniz yeterdi. O da çocuğa çok yüklenmiş. Güzel, tatlı dille uyarın birbirinizi. Çocuk kötü niyetli değil ki. Sürpriz yapmak istemiş sadece.

Habersiz kimsenin kapıya gelmesini istemem, ev halimle herkesin karşısına çıkmak zorunda değilim. Ev de müsait olmayabilir doğrudan daire kapısını açınca ev de görünebilir. Çocuk zaten sapık gibi bir şeymiş perdeden süzülen ışığı izlemesi falan aşırı garip. İlişkisini bitirsin ve sonrasında da dikkatli olsun bence.

Şu an bitirdi… umarım çocuk kabul eder

Aynen kargocuya bile bekle deyip üstümüzü değiştirip kapıyı açıyoruz

Yeni tanıştığınız flörtleştiğiniz insanlara adresinize dair bilgi vermeyin lütfen yani çocuk jest de yapsa belli bir ilişki aşamasından önce çat kapı gelen biri herkesi tedirgin edebilir. Ama bundan önemlisi çocuğu tanımıyorsunuz devir kötü yani takıntı yapıp ev basan kaynıyor ortalık. Adres vb özel bilgileri belli bir tanışıklık oluşmadan paylaşmamak gerek

Ben mesajı yazdığım sirada bu Info daha paylaşilmamisti
Bu romantizm degil bu takıntı ve evet ürkütücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…