- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.569
- 548
İşi gücü yok herhal.Uuuu bayağı ürkütücü heeee.
Ben olsam kız kardeşime endişemi anlatırdım. Hala görüşmeye devam mı ediyor peki?
Ya zaten neden içeri davet edelim. Kim ki o? Ben en yakın arkadaşıma bile haber vererek gidiyorum .İçeri davet etmeye cekiniyorlar, anne baba işte. Soncuta sıkıntı yaşamak istemiyorlar bu durumdan o zaman nasıl Cat diye kahveye diye gelen komşuya müsait değiliz diyebiliyorsak nazikçe, bu iş de böyle olabilirdi.
Israrcı değilim bu söylemimde tabiki. Ben yapabiliyorum diye herkes yapar diye bişey yok.
Ama nasıl davranirsak etrafımızda o şekilde şekilleniyor.
Az önce bitirmek için mesaj attı. Çocuk hala “ dinlemeden yargılama bi akşam konuşalım yavrum” yazıyorİşi gücü yok herhal.
İşte şimdi odana girdin falan diye ışığı takip ediyormuş Yengenc ama.Yaaa ama nasıl olduğuna bagli. Mesela camin karşısına geçip 'ozledim seni , cama çıkıp el sallasana bi' dese gayet normal bir hareket bence. Benim ilk sevgilim de beni yurda bırakırdı, sonra 'ozledim' falan dersem esofmaniyla gelir, penceremin karşısına geçer, el sallar giderdi. Ya da evine dönerken yolunu benim yurdumdan tarafa uzatır 'cama çik da yüzünü goreyim' diye arardı.
Hiç de sapik gibi gelmezdi,bence gayet hoş bir davranis
Çocuğunki de bu şekildeyse sapıklık değil, ama arabayı evi gören yere çekip gözünü dikip izliyorsa evet korkutucu olabilir
İçeri davet etmeye cekiniyorlar, anne baba işte. Soncuta sıkıntı yaşamak istemiyorlar bu durumdan o zaman nasıl Cat diye kahveye diye gelen komşuya müsait değiliz diyebiliyorsak nazikçe, bu iş de böyle olabilirdi.
Israrcı değilim bu söylemimde tabiki. Ben yapabiliyorum diye herkes yapar diye bişey yok.
Ama nasıl davranirsak etrafımızda o şekilde şekilleniyor.
Hayır benim tam olarak derdim takıntılı olması . Ve kapıma gelmesiCat kapi gelinmesinden nefret ederim. 3 haftalik flortte gelmesin.
Tabi sizin kayginiz baska gibi. Siz daha cok el alem gorecek, dedikodu olacak, niyeti mi bozuk, vs gibi seylere kafayi takmissiniz.
Neyse iyicene dovmussunuz cocugu bir daha yapmaz umarim. 3 haftalik adamin kapiya dayanmasi hakkaten tuhaf ya. Dusunuyorum da…
Sevgililerimle bulusmadan once suslenir puslenir karsilarina oyle cikardim. Habersiz ev halimle gorulmek istemezdim
E hasta bu.Camdanda bir şey görünmüyor perde kapalı. Işığa bakıyormuş. İşte odana geldin işte diyormuş
Neden akşam?Az önce bitirmek için mesaj attı. Çocuk hala “ dinlemeden yargılama bi akşam konuşalım yavrum” yazıyor
Çocuk öğle molasında geldi. ÇalışıyorNeden akşam?
Şu an bitirdi… umarım çocuk kabul ederHabersizce yeni tanıştığın birinin kapısına gitmeyi jest olarak yorumlayanlara şaşırdım. Ben de böyle hareketleri hiç sevmem. Sevgilim bile olsa kimsenin çat kapı gelmesini istemem. Gözetleme olayı zaten baya sıkıntılı ben kardeşinizin yerinde olsam bitirirdim sanırım. Ürkütücü geldi biraz
Aynen kargocuya bile bekle deyip üstümüzü değiştirip kapıyı açıyoruzHabersiz kimsenin kapıya gelmesini istemem, ev halimle herkesin karşısına çıkmak zorunda değilim. Ev de müsait olmayabilir doğrudan daire kapısını açınca ev de görünebilir. Çocuk zaten sapık gibi bir şeymiş perdeden süzülen ışığı izlemesi falan aşırı garip. İlişkisini bitirsin ve sonrasında da dikkatli olsun bence.
Ben mesajı yazdığım sirada bu Info daha paylaşilmamistiİşte şimdi odana girdin falan diye ışığı takip ediyormuş Yengenc ama.
Bir de evin oraya pusu kurmuş, girip çıkarken izlemiş, ablamla döndüm dedin hani ablan yanında yoktu falan demiş.
Şimdi şunun neresi romantik?
Öyle bir stalkerla kardeşinizin ne işi var o zaman. Konuda en başa bunu yazmalıydınızKız ona önceden bizim mahalleye gelme demiş. Ve uyarmış. Önceden de mahalleye gelip camdan kardeşimi izliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?