- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.971
- 33
Hiç romantik de değil bence çat diye kapıya gelinmesi falan, kargoyla gönderse bu sorunlar da olmazdı bence. Evimde pijama ve topuzumla otururken bir anda kapıyı açıp karşımda sevgilimi görsem de rahatsız olurdum hiç mutlu olmazdım o halde karşılaştığım için.Aynen kargocuya bile bekle deyip üstümüzü değiştirip kapıyı açıyoruz
Ya bir de hoşluk da hoşluk diyorlar.Ben mesajı yazdığım sirada bu Info daha paylaşilmamisti
Bu romantizm degil bu takıntı ve evet ürkütücü
Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk.
Çok da normal davranışlar değil bence.
Ben de öyle düşünüyorum kardeşim onu kaç kere uyardı. Bir de biz geçen kardeşimle eve 10 da geldik akşam. Kardeşimin 8 gibi şarjı bitmişti . Neyse eve geldik bu kardeşime mesaj attı ordan geçiyordum ablanla eve girdin. Hani yanında ablan yoktu diye? Ben asla inanmıyorum o bizi gözetliyordu
Camdanda bir şey görünmüyor perde kapalı. Işığa bakıyormuş. İşte odana geldin işte diyormuş
İşte şimdi odana girdin falan diye ışığı takip ediyormuş Yengenc ama.
Bir de evin oraya pusu kurmuş, girip çıkarken izlemiş, ablamla döndüm dedin hani ablan yanında yoktu falan demiş.
Şimdi şunun neresi romantik?
Valla cocugun surpriz hevesini de sevincini de kursağında bırakmışsınız. Iyi niyetlidir düşünmeden saf bi hareket yapmış evet biraz absurd olmuş ama o an bozmayıp sonra uyarabilirdi kardeşiniz. Belli ki annen ilebabani iş te bildiği icinbu kadar cesaretli davranmis. Biraz abartmissiniz gibime geldi. Kapiya dayandi fazla iddiali bi giris olmus. Dusuncesiz hareket sadece.cocukcagiz kardeşinize bi daha surpriz yapacak heves bulur mu bilememaz önce bir olaydan çok rahatsız oldum gerçekten çok mu abarttım bilmiyorum kardeşimle az önce evde birlikteydik 21 yaşında. 3 haftadır biriyle beraber konuştuğu çocuk çok efendi bir çocuk kardeşimi çok önemsiyor kardeşim bana anlatmıştı neyse az önce kapı çaldı. (Apartman kapısı değil daire kapısı) Ben de açtım çocuk gelmiş elinde bir kaç çikolata . Şok oldum kardeşim tuvaletteydi. Çağırdım. Çocuğu görünce şok oldu. Çocuğa kızdı sen ne hakla gelirsin diye atıştılar çocuk özür falan diledi ama ben de uyuz oldum. Kardeşime sordum dedim sen mi çağırdın. Kardeşim de bana sadece evde misin diye sordu ben de evet demiştim. Öylesine soruyor sandım dedi. Bu arada çocuk apartmanı biliyordu . Daireyi de zilden buldu sanırım. Çocuğa çok çıkıştı ben de kardeşimle atıştım ama bana göre yanlış bir hareket bilmiyorum çok rahatsız oldum bir genç kızın evine böyle gelmek (annem ve babam her gün işte bu arada çocuk bunun bilincinde )
Çok kıskandımabartıya bak nasıl bir kudurmaysa başlık açmışsın bi de... ne var çocuk ne yapmış sevgilisini mutlu etmek heyecanlandırmak istemiş almış çikolata getirmiş, sanki içmiş kapıya dayanmış, o saire sır sanki ajanlık yapıp öğrenmiş de gelmiş.. yazık garibim nasıl rencide olmuştur kimbilir. nerden bilsin despot tiplerin kapısını çaldığını.
sus sus devamını okumadan yazmışım utandım gidiyorumÇok kıskandımbana çikolata alan yok. Kardeşimden nee eksiğim var benim yaaa
Oha, olaylar skandallarSiz mahalle baskısını çocuktan kurtulmak için kullanmışsınız ki gelmesin diye.
Bu adam gece gündüz ne zaman vakit bulsa evin orada ve pusuda sizi takip ediyor. Eve girmeden, kızın odasını bile biliyor ve kızı yalnız yakalamaya çalışıyor. Anne babanın çalışma saatlerini, ablanın evde olmayışını hesap ediyor ve aniden, haber vermeden kız yalnız diye eve geliyor.
Kızla ortak zaman geçirmedikleri zaman bile orada ve sürekli kontrolde.
Bu jest falan değil düpedüz sapkınlık, takıntı. Kız kardeşiniz tepki vermekte iyi yapmış. Bence çok dikkatli olun bundan sonra. Asla yalnız görüşmesin. Kız da oğlana takıntılı olduğunu ve kesinlikle istemediğini söylesin. Kolay kolay bırakmak istemez. Tehdit falan etmeye başlarsa hiç çekinmeden polise gider şikayetçi olursunuz.
Gerekirse uzaklaştırma çıkarırsınız
Ben İstanbul'da tanışıp 2 gün zaman geçirdiğim flortun Rusya'daki evine bir Türk gondermistim doğumgünü için pasta ve çiçek getirenYa bir de hoşluk da hoşluk diyorlar.
Hoşluğun da yeri ve zamanı var. Sevgilin olur, nişanlın olur sana sürpriz yapar. Ama 3 hafta ya, 20 günlük tanıdığın adam için uygun kaçmaz. Stalker gibi ne öyle?
Ama Yengenc bir de aile evi yani geldiği yer.Ben İstanbul'da tanışıp 2 gün zaman geçirdiğim flortun Rusya'daki evine bir Türk gondermistim doğumgünü için pasta ve çiçek getirenüstelik bana adresi verdiğini bile hatırlamıyor,öyle laf arasında mektup gönderirim diye istemiştim kaşla göz arasında.
Çiçek pasta getiren türkü de internetten buldum,tanimam etmem. Moskova'nın bir ucundan bir ucuna getirmişti sağolsun, dairenin kapısına kadar da gelmişti.
Yani bana normal geliyor böyle şeyler. Flört için yapılan her jest mübahtır.
Ama tabii ki 'su an odanın ışığını actin' diyen korkutucu stolkerlerinki başka bir boyut. Onu olayın dışında tutuyorum
Ben İstanbul'da tanışıp 2 gün zaman geçirdiğim flortun Rusya'daki evine bir Türk gondermistim doğumgünü için pasta ve çiçek getirenüstelik bana adresi verdiğini bile hatırlamıyor,öyle laf arasında mektup gönderirim diye istemiştim kaşla göz arasında.
Çiçek pasta getiren türkü de internetten buldum,tanimam etmem. Moskova'nın bir ucundan bir ucuna getirmişti sağolsun, dairenin kapısına kadar da gelmişti.
Yani bana normal geliyor böyle şeyler. Flört için yapılan her jest mübahtır.
Ama tabii ki 'su an odanın ışığını actin' diyen korkutucu stolkerlerinki başka bir boyut. Onu olayın dışında tutuyorum
Su an çikolataları odanda ağlayarak yerken yazıyorsun buraya biliyoruz kıskanmaÇok kıskandımbana çikolata alan yok. Kardeşimden nee eksiğim var benim yaaa
Kıskançlıktan ben yedim hepsiniSu an çikolataları odanda ağlayarak yerken yazıyorsun buraya biliyoruz kıskanma
Tabii ki, zaten adami olayın dışında tuttuğumu yazmıştım. Bu adamın yaptığı, yok ablanla olduğunu soylemedin demesi, yok ışığı açtın odana geçtin demesi falan...bunlar hoşluk değil ürpertici şeyler.Eğer sen adamın peşinden Moskova’ya gitseydin, bir yandan telefonla görüşüp diğer yandan da odanın ışığını açtın, yalnızsın yok yanında bu vardı deseydin. Hadi onu geç evi bir kere yemek yediniz eve bıraktın ve sürekli evini öğrenip yalnız yakalamaya çalıştın diyelim. Adam erkek haliyle tırsardı.
Bu sürekli görüştüğün kızın evine çiçek çikolata getirme olayı değil. Kız rahatsız oluyorum gelme diyor ve o sürekli geliyor, takip ediyor, izliyor. Bildiğin stalk
Benim de aklima, Behlül 'ün, amcasiyla Bihter'i camdan gözetledigi sahne geldi.Aklıma gelen;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?