Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Aynen kargocuya bile bekle deyip üstümüzü değiştirip kapıyı açıyoruz
Hiç romantik de değil bence çat diye kapıya gelinmesi falan, kargoyla gönderse bu sorunlar da olmazdı bence. Evimde pijama ve topuzumla otururken bir anda kapıyı açıp karşımda sevgilimi görsem de rahatsız olurdum hiç mutlu olmazdım o halde karşılaştığım için.

Ben mesajı yazdığım sirada bu Info daha paylaşilmamisti
Bu romantizm degil bu takıntı ve evet ürkütücü
Ya bir de hoşluk da hoşluk diyorlar.
Hoşluğun da yeri ve zamanı var. Sevgilin olur, nişanlın olur sana sürpriz yapar. Ama 3 hafta ya, 20 günlük tanıdığın adam için uygun kaçmaz. Stalker gibi ne öyle?

Gunces Hanım ama gelip aşağıdan kızın camını falan izliyormuş çocuk.
Çok da normal davranışlar değil bence.

Camdanda bir şey görünmüyor perde kapalı. Işığa bakıyormuş. İşte odana geldin işte diyormuş

Siz mahalle baskısını çocuktan kurtulmak için kullanmışsınız ki gelmesin diye.

Bu adam gece gündüz ne zaman vakit bulsa evin orada ve pusuda sizi takip ediyor. Eve girmeden, kızın odasını bile biliyor ve kızı yalnız yakalamaya çalışıyor. Anne babanın çalışma saatlerini, ablanın evde olmayışını hesap ediyor ve aniden, haber vermeden kız yalnız diye eve geliyor.
Kızla ortak zaman geçirmedikleri zaman bile orada ve sürekli kontrolde.

Bu jest falan değil düpedüz sapkınlık, takıntı. Kız kardeşiniz tepki vermekte iyi yapmış. Bence çok dikkatli olun bundan sonra. Asla yalnız görüşmesin. Kız da oğlana takıntılı olduğunu ve kesinlikle istemediğini söylesin. Kolay kolay bırakmak istemez. Tehdit falan etmeye başlarsa hiç çekinmeden polise gider şikayetçi olursunuz.

Gerekirse uzaklaştırma çıkarırsınız

Valla cocugun surpriz hevesini de sevincini de kursağında bırakmışsınız. Iyi niyetlidir düşünmeden saf bi hareket yapmış evet biraz absurd olmuş ama o an bozmayıp sonra uyarabilirdi kardeşiniz. Belli ki annen ilebabani iş te bildiği icinbu kadar cesaretli davranmis. Biraz abartmissiniz gibime geldi. Kapiya dayandi fazla iddiali bi giris olmus. Dusuncesiz hareket sadece.cocukcagiz kardeşinize bi daha surpriz yapacak heves bulur mu bilemem

konuyu tam okumadan yorum yapmışım ben kaçanzi
sapık mı ne ayol ışıklar yandı söndü takip etmek ne

Çok kıskandım bana çikolata alan yok. Kardeşimden nee eksiğim var benim yaaa

2-3 haftalık sevgili kızın ailesiyle yaşadığı eve çat diye gelemez. Hoşluk bu değil, başka şeylerde hoşluk yapsın.
Çat diye daire kapısına gelmek nedir? Medeniyetsizce, öküzlük.
Öte yandan daha tam olarak da tanımıyorlar birbirlerini. Belki niyeti bozacak, ne belli? Belki sapık belki manyak? Sizin evde olmadığınızı düşünmüş mesela.. Kardeşinizi yalnız sanmış, belki girmek isteyecekti.
Öyle bir zamandayız ki, bu kadar çabuk güvenilip ev adresi verilmemeli.
İnsanın evi güvenli alanıdır. Onu da daha 3 haftalık flört bilmeyiversin yani.

Oha, olaylar skandallar

Ben İstanbul'da tanışıp 2 gün zaman geçirdiğim flortun Rusya'daki evine bir Türk gondermistim doğumgünü için pasta ve çiçek getiren üstelik bana adresi verdiğini bile hatırlamıyor,öyle laf arasında mektup gönderirim diye istemiştim kaşla göz arasında.
Çiçek pasta getiren türkü de internetten buldum,tanimam etmem. Moskova'nın bir ucundan bir ucuna getirmişti sağolsun, dairenin kapısına kadar da gelmişti.
Yani bana normal geliyor böyle şeyler. Flört için yapılan her jest mübahtır.
Ama tabii ki 'su an odanın ışığını actin' diyen korkutucu stolkerlerinki başka bir boyut. Onu olayın dışında tutuyorum

Ama Yengenc bir de aile evi yani geldiği yer.
Benim ailem sorun etmez ama eden çok aile var, bu da bir gerçek.

Eğer sen adamın peşinden Moskova’ya gitseydin, bir yandan telefonla görüşüp diğer yandan da odanın ışığını açtın, yalnızsın yok yanında bu vardı deseydin. Hadi onu geç evi bir kere yemek yediniz eve bıraktın ve sürekli evini öğrenip yalnız yakalamaya çalıştın diyelim. Adam erkek haliyle tırsardı.

Bu sürekli görüştüğün kızın evine çiçek çikolata getirme olayı değil. Kız rahatsız oluyorum gelme diyor ve o sürekli geliyor, takip ediyor, izliyor. Bildiğin stalk

Tabii ki, zaten adami olayın dışında tuttuğumu yazmıştım. Bu adamın yaptığı, yok ablanla olduğunu soylemedin demesi, yok ışığı açtın odana geçtin demesi falan...bunlar hoşluk değil ürpertici şeyler.
Arkadaş 'sevgilisi nişanlısı olsa neyse,3 haftalik flört öyle supriz yapamaz' yazdı diye cevapladim onu. Üç haftaliktan daha kısa süren flortler neler neler yapar...ama tabii bu adaminki başka ,rahatsızlık veren bir boyut.
Umarım kız kardeşi adamdan sakince kurtulabilir.

Kardeşiniz bu kadar korkuyosa adresini belirtmeseydi. Ayrıca bu mahalleye gelme falan ne demek, size ne? Mahalle muhtarı mısınız?

Ayrıca camdan kardeşimi gözetlemiş dediğinizin de abartı olduğunu düşünüyorum "cama çık seni göreyim" gibi bir düşünce falandır siz abartmışsınızdır gibime geliyor çocuğun incelik yapmak istemesini bile bu kadar abarttığınıza göre
"Ablanın evde olduğunu bilseydim gelmezdim" cümlesinin altından seri katil potansiyeli çıkartmayı da sizde gördüm ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…