Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Izin istemeden gelmemesi gerek. Bin türlü sey oluyor bu ülkede. Daha cok yeni tanışıyorlar, ben olsam da tedirgin olurdum.
Ya bu yorumu beğenmeyenler şaka mı? Tamam o zaman izinsiz herkesin evine gidelim. Arkadaşlar izinsiz iş yerine bile ziyarete gidilmez gidilmez gidilmez

Ne var bunda diyip ablayı kıskanç bulanlara şaşırdım.
Sizlerde nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama kardeşimin daha yeni konuşmaya başladığı kişi kapıya gelirse ay bana laf etmek düşmez mi demeliyim? Pardon da kardeş bu ve çocuğun yaptığı da uygunsuz, tabii ki tepki verecek.

3 haftadır konuştuğun insanın kapısına çat diye habersiz gidemezsin. Hele bi de ablanın olduğunu bilseydim gelmezdim demiş ve buna rağmen bi de dövseydiniz çocuğu diyen var. Bi iteklese kapıyı girse? Olmayacaklar şeyler yaşasa kız, çok mu imkansız sizce bu Türkiye'de?

6 aylık sevgilinin eve gelip çikolata getirmesiyle 3 haftadır tanıdığın kişinin kapıya gelmesini bir tutup, ayrım yapamayacak kadar düümdüüzz mü düşünüyorsunuz gerçekten?

İncelik yapmak isteyen aşağı iner misin bi şey vereceğim der, hem kızı görür hem vereceğini verir, hem de haberli olur.

Kardeşinize kızın bence. Daha 2,3 haftalık flörtte adamın hangi kişilikte olduğunu tam anlamadan apartmanına kadar öğrenmesini niye sağlıyor diye.
Çocuk iyi niyetli gibi. Ama ya takıntılı biri ise. İşler yolunda gitneyip kardeşiniz ayrılmak istese ve bu kapıya dayansa ikide bir. Çok yönlü düşünmek gerek.

Biraz fazla tepki vermişsiniz bence. Uyarsanız konu kapanırdı bi daha tekrarlarsa haklısınız derim ama gelmiş bi kere keşke tartışmak yerine kabul edip konuşsaydınız.

Kesinlikle dikkatli olun ben korkarım ve iletişimi keserim ne bu böyle. Allah korusun kardeşin ayrılmak istedi diyelim yine kapıdan ayrilmicak belki de ne belli ?

Kesinlikle dikkatli olun ben korkarım ve iletişimi keserim ne bu böyle. Allah korusun kardeşin ayrılmak istedi diyelim yine kapıdan ayrilmicak belki de ne belli ?
Bu saatten sonra devreye ben gireceğim kardeşime yazdığı mesaj bu
Ciddiyim akşam geleceğim konuscaz insan gibi şuan çok yoğunum birşey diyemiyorum

Akşam ben ineceğim yanına

Çocuk iyi niyetli zaten ama tek sorun takıntılı olması . Çocuğa bir şey dediğim yok asla

Ciddiyim akşam geleceğim konuscaz insan gibi şuan çok yoğunum birşey diyemiyorum

tabiki siz inin ama lütfen dikkatli olun
ne yapacağı belli olmaz
Allah a emanet olun

Hayır neden bişey demiyoruz çocuğa
Diyebiliriz Türkiye de can güvenimi var yok biz korucaz mecburuz yanlız olmayın lutfen

kesinlikle katılıyorum. evime işime okuluma gelse 3 haftalık flörtüm cok rahatsız olurum. sevgilim bile habersiz gelse hoşuma gitmez hatta. evi gözetlemek falan? bana rahatsız edici ve kısıtlayıcı geldi. kardeşinizi uyarın bence.

Ya bu yorumu beğenmeyenler şaka mı? Tamam o zaman izinsiz herkesin evine gidelim. Arkadaşlar izinsiz iş yerine bile ziyarete gidilmez gidilmez gidilmez
Şaka mı derken bana demişsiniz bari etiketleseydiniz daha hızlı görürdüm. İzinsiz misafirliğe de iş yerine de gidilmez doğru. Fakat çocuk da zaten misafirliğe gelmemiş. Size hiç sürpriz yapılmadı herhalde. 1 aya yakın görüştüğü çocuk elinde çikolatayla sürpriz yapmak istemiş bunda büyütecek bir şey yok. Şey mi desin ben sana çikolata aldım iznin varsa sürpriz yapmaya gelicem

Öyle de Türkiye'deyiz malesef o kadar kotu olay varki takıntılı yada sapik olabilir adam daha bir ayda rengini belli etmez. Bende olsam ne oluyor derim ki bir ayda bence adres belli edilmez ki canımızı biz korumalıyız bir yaptırım yok

Aşağı inebilir misin? Sana bir hediye aldım ya da görmek istiyorjm demesi yeterli

Türkiye'de yaşıyoruz temkinli olmak gerek doğru. Sizlerin gördüğü cinayet haberlerini ben de görüyorum. Ben demedim ki bir şey olmaz gelsin vesaire. Basit bir çikolata sürprizine bu kadar tepkiyi aşırı buldum. Bu kadar can güvenliğinden korkuyorsa kız kardeşi, 3 haftalık flört kişisine evinin adresini göstermeseydi madem. Hani hem dadanmasından korkuyor, hem evini gösteriyor. Mantıksız değil mi?

Kızın adresini vermesi çok yanlış.

Konudaki diğer mesajları görmediniz sanırım. Kızı sürekli takip edip o yokken bile evini gözetlemiş. Kız mahalleme gelme demiş çünkü bir kaç kez hem pencereden görmüş izlediğini, hem de kıza eve yeni girdin. Işığjn yandı, ablan yanındaydı hani ablan yok demiştin demiş. Babasının annesinin eve giriş çıkış saatlerini hesap etmiş ve gelme denilmesine rağmen öğlen arası ablasının evde olmadığını hesap ederek gelmiş. Bunu da söylemiş. Düşünün biri sizi takip ediyor, eve gelme, sakın mahalleme bile gelme diyorsunuz o da inadına kapının önünde beklemeye devam ediyor ve sizi yalnız yakalamaya çalışıyor

Bu çocuk hiç normal değil.

Son düzenleme:
Ay ne salak yorumlar okuyorum??? Kızlar hanımefendiler iyi misiniz???? Habersiz jest mi olur bu kızın evde babası annesi olsaydı ne olacaktı?? Madem jest yapıyor cama cik aşağı in derdi bu kadarı aşırı hadsizlik. Cahillik tabiki
Kendi anneniz babanız evde de olsa ağzınızi yaya ya abartma yeaa, jest yeaaa diyebilcek miydiniz acaba?? Hanginizin babası kocalarinizla sevgililerinizle görüştüğünü biliyoda burda en en modernlik yarısına giriyosunuz gizli gizli buluşanlara bak sen ya

Elbette haklısınız. Daha rengini belli etmeden adres gösterilmez. Eve girerken bile korkuyorum ben tek yaşıyorum biri var mı takip ediliyor mu normal de bile dikkat etmek lazım.ki daha tam tanımadan ne münasebet evi bilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…