Ya bu yorumu beğenmeyenler şaka mı? Tamam o zaman izinsiz herkesin evine gidelim. Arkadaşlar izinsiz iş yerine bile ziyarete gidilmez gidilmez gidilmezIzin istemeden gelmemesi gerek. Bin türlü sey oluyor bu ülkede. Daha cok yeni tanışıyorlar, ben olsam da tedirgin olurdum.
Kardeşim için gelmesin? Evet diğer şekilde bizi bağlamaz.Kardeşiniz bu kadar korkuyosa adresini belirtmeseydi. Ayrıca bu mahalleye gelme falan ne demek, size ne? Mahalle muhtarı mısınız?
Biraz fazla tepki vermişsiniz bence. Uyarsanız konu kapanırdı bi daha tekrarlarsa haklısınız derim ama gelmiş bi kere keşke tartışmak yerine kabul edip konuşsaydınız.az önce bir olaydan çok rahatsız oldum gerçekten çok mu abarttım bilmiyorum kardeşimle az önce evde birlikteydik 21 yaşında. 3 haftadır biriyle beraber konuştuğu çocuk çok efendi bir çocuk kardeşimi çok önemsiyor kardeşim bana anlatmıştı neyse az önce kapı çaldı. (Apartman kapısı değil daire kapısı) Ben de açtım çocuk gelmiş elinde bir kaç çikolata . Şok oldum kardeşim tuvaletteydi. Çağırdım. Çocuğu görünce şok oldu. Çocuğa kızdı sen ne hakla gelirsin diye atıştılar çocuk özür falan diledi ama ben de uyuz oldum. Kardeşime sordum dedim sen mi çağırdın. Kardeşim de bana sadece evde misin diye sordu ben de evet demiştim. Öylesine soruyor sandım dedi. Bu arada çocuk apartmanı biliyordu . Daireyi de zilden buldu sanırım. Çocuğa çok çıkıştı ben de kardeşimle atıştım ama bana göre yanlış bir hareket bilmiyorum çok rahatsız oldum bir genç kızın evine böyle gelmek (annem ve babam her gün işte bu arada çocuk bunun bilincinde )
Kesinlikle dikkatli olun ben korkarım ve iletişimi keserim ne bu böyle. Allah korusun kardeşin ayrılmak istedi diyelim yine kapıdan ayrilmicak belki de ne belli ?Ben de öyle düşünüyorum kardeşim onu kaç kere uyardı. Bir de biz geçen kardeşimle eve 10 da geldik akşam. Kardeşimin 8 gibi şarjı bitmişti . Neyse eve geldik bu kardeşime mesaj attı ordan geçiyordum ablanla eve girdin. Hani yanında ablan yoktu diye? Ben asla inanmıyorum o bizi gözetliyordu
Bu saatten sonra devreye ben gireceğim kardeşime yazdığı mesaj buKesinlikle dikkatli olun ben korkarım ve iletişimi keserim ne bu böyle. Allah korusun kardeşin ayrılmak istedi diyelim yine kapıdan ayrilmicak belki de ne belli ?
Çocuk iyi niyetli zaten ama tek sorun takıntılı olması . Çocuğa bir şey dediğim yok aslaKardeşinize kızın bence. Daha 2,3 haftalık flörtte adamın hangi kişilikte olduğunu tam anlamadan apartmanına kadar öğrenmesini niye sağlıyor diye.
Çocuk iyi niyetli gibi. Ama ya takıntılı biri ise. İşler yolunda gitneyip kardeşiniz ayrılmak istese ve bu kapıya dayansa ikide bir. Çok yönlü düşünmek gerek.
tabiki siz inin ama lütfen dikkatli olunBu saatten sonra devreye ben gireceğim kardeşime yazdığı mesaj bu
Ciddiyim akşam geleceğim konuscaz insan gibi şuan çok yoğunum birşey diyemiyorum
Akşam ben ineceğim yanına
Hayır neden bişey demiyoruz çocuğaBu saatten sonra devreye ben gireceğim kardeşime yazdığı mesaj bu
Ciddiyim akşam geleceğim konuscaz insan gibi şuan çok yoğunum birşey diyemiyorum
Akşam ben ineceğim yanına
Ne konuscakmis ?Hayır neden bişey demiyoruz çocuğa
Diyebiliriz Türkiye de can güvenimi var yok biz korucaz mecburuz yanlız olmayın lutfen
kesinlikle katılıyorum. evime işime okuluma gelse 3 haftalık flörtüm cok rahatsız olurum. sevgilim bile habersiz gelse hoşuma gitmez hatta. evi gözetlemek falan? bana rahatsız edici ve kısıtlayıcı geldi. kardeşinizi uyarın bence.Hoşluk böyle bir şey değil ama. Kapıya gelmeden de hoşluk yapabilirdi, bin tane yolu var.
Flört diyor, 3 haftalıkmış bir de. Habersiz kapıya gelmek rahatsız edici bence. Ev özel alan sonuçta, sormadan etmeden dalması yanlış.
Bitirmeyelim vb.Ne konuscakmis ?
Şaka mı derken bana demişsiniz bari etiketleseydiniz daha hızlı görürdüm. İzinsiz misafirliğe de iş yerine de gidilmez doğru. Fakat çocuk da zaten misafirliğe gelmemiş. Size hiç sürpriz yapılmadı herhalde. 1 aya yakın görüştüğü çocuk elinde çikolatayla sürpriz yapmak istemiş bunda büyütecek bir şey yok. Şey mi desin ben sana çikolata aldım iznin varsa sürpriz yapmaya gelicemYa bu yorumu beğenmeyenler şaka mı? Tamam o zaman izinsiz herkesin evine gidelim. Arkadaşlar izinsiz iş yerine bile ziyarete gidilmez gidilmez gidilmez
Öyle de Türkiye'deyiz malesef o kadar kotu olay varki takıntılı yada sapik olabilir adam daha bir ayda rengini belli etmez. Bende olsam ne oluyor derim ki bir ayda bence adres belli edilmez ki canımızı biz korumalıyız bir yaptırım yokŞaka mı derken bana demişsiniz bari etiketleseydiniz daha hızlı görürdüm. İzinsiz misafirliğe de iş yerine de gidilmez doğru. Fakat çocuk da zaten misafirliğe gelmemiş. Size hiç sürpriz yapılmadı herhalde. 1 aya yakın görüştüğü çocuk elinde çikolatayla sürpriz yapmak istemiş bunda büyütecek bir şey yok. Şey mi desin ben sana çikolata aldım iznin varsa sürpriz yapmaya gelicem
Aşağı inebilir misin? Sana bir hediye aldım ya da görmek istiyorjm demesi yeterliŞaka mı derken bana demişsiniz bari etiketleseydiniz daha hızlı görürdüm. İzinsiz misafirliğe de iş yerine de gidilmez doğru. Fakat çocuk da zaten misafirliğe gelmemiş. Size hiç sürpriz yapılmadı herhalde. 1 aya yakın görüştüğü çocuk elinde çikolatayla sürpriz yapmak istemiş bunda büyütecek bir şey yok. Şey mi desin ben sana çikolata aldım iznin varsa sürpriz yapmaya gelicem
Türkiye'de yaşıyoruz temkinli olmak gerek doğru. Sizlerin gördüğü cinayet haberlerini ben de görüyorum. Ben demedim ki bir şey olmaz gelsin vesaire. Basit bir çikolata sürprizine bu kadar tepkiyi aşırı buldum. Bu kadar can güvenliğinden korkuyorsa kız kardeşi, 3 haftalık flört kişisine evinin adresini göstermeseydi madem. Hani hem dadanmasından korkuyor, hem evini gösteriyor. Mantıksız değil mi?Öyle de Türkiye'deyiz malesef o kadar kotu olay varki takıntılı yada sapik olabilir adam daha bir ayda rengini belli etmez. Bende olsam ne oluyor derim ki bir ayda bence adres belli edilmez ki canımızı biz korumalıyız bir yaptırım yok
Kızın adresini vermesi çok yanlış.Şaka mı derken bana demişsiniz bari etiketleseydiniz daha hızlı görürdüm. İzinsiz misafirliğe de iş yerine de gidilmez doğru. Fakat çocuk da zaten misafirliğe gelmemiş. Size hiç sürpriz yapılmadı herhalde. 1 aya yakın görüştüğü çocuk elinde çikolatayla sürpriz yapmak istemiş bunda büyütecek bir şey yok. Şey mi desin ben sana çikolata aldım iznin varsa sürpriz yapmaya gelicem
Ay ne salak yorumlar okuyorum??? Kızlar hanımefendiler iyi misiniz???? Habersiz jest mi olur bu kızın evde babası annesi olsaydı ne olacaktı?? Madem jest yapıyor cama cik aşağı in derdi bu kadarı aşırı hadsizlik. Cahillik tabikiaz önce bir olaydan çok rahatsız oldum gerçekten çok mu abarttım bilmiyorum kardeşimle az önce evde birlikteydik 21 yaşında. 3 haftadır biriyle beraber konuştuğu çocuk çok efendi bir çocuk kardeşimi çok önemsiyor kardeşim bana anlatmıştı neyse az önce kapı çaldı. (Apartman kapısı değil daire kapısı) Ben de açtım çocuk gelmiş elinde bir kaç çikolata . Şok oldum kardeşim tuvaletteydi. Çağırdım. Çocuğu görünce şok oldu. Çocuğa kızdı sen ne hakla gelirsin diye atıştılar çocuk özür falan diledi ama ben de uyuz oldum. Kardeşime sordum dedim sen mi çağırdın. Kardeşim de bana sadece evde misin diye sordu ben de evet demiştim. Öylesine soruyor sandım dedi. Bu arada çocuk apartmanı biliyordu . Daireyi de zilden buldu sanırım. Çocuğa çok çıkıştı ben de kardeşimle atıştım ama bana göre yanlış bir hareket bilmiyorum çok rahatsız oldum bir genç kızın evine böyle gelmek (annem ve babam her gün işte bu arada çocuk bunun bilincinde ) k
KONUYA EKLEME YAPAYIM ben sadece şu an anlattım bunun öncesi de var daha aralarında ilişki olmadan kardeşimin iş çıkışına gitmişti. Kardeşim buna sinirlenmişti ama ben ona bunun güzel bir şey olduğunu onu görmek isteği olduğunu söyledim . Sonra flört başladı bu konu unutuldu. Sürekli çikolata getirdim diye mahalleye gelmesi. Camdan odasını gözetlemesi. Biz geçen hafta dışarı çıktık. Kardeşim ona işim var demiş ve 2 saat ortadan kayboldu. Eve geldik kardeşime mesaj attı. Ben çocuklarla okeye gidiyordum sizi gördüm ablanla eve giriyordunuz. Hani ablan yoktu yanında dedi. Asla inanmıyorum . Geçen hafta yine kardeşime saat öğlen 12 gibi in aşağı yemeğe gidelim sizin mahalleye geldim dedi. Kardeşim de ona kızdı. Neden bana sormadan geldin neyin emrivakisi bu diye. Çocuk seni aradım ama meşguldü dedi. Kardeşim annemle bir konu hakkında telefonda tartışıyordu. Mesaj atabilirdin dedi. Ve çocuğu mahalleden gönderdi inmedi. O gün onu uyardı emrivaki yapma diye ve bugün de bu olay.
Elbette haklısınız. Daha rengini belli etmeden adres gösterilmez. Eve girerken bile korkuyorum ben tek yaşıyorum biri var mı takip ediliyor mu normal de bile dikkat etmek lazım.ki daha tam tanımadan ne münasebet evi bilecek.Türkiye'de yaşıyoruz temkinli olmak gerek doğru. Sizlerin gördüğü cinayet haberlerini ben de görüyorum. Ben demedim ki bir şey olmaz gelsin vesaire. Basit bir çikolata sürprizine bu kadar tepkiyi aşırı buldum. Bu kadar can güvenliğinden korkuyorsa kız kardeşi, 3 haftalık flört kişisine evinin adresini göstermeseydi madem. Hani hem dadanmasından korkuyor, hem evini gösteriyor. Mantıksız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?