kızlar günaydın. bu seferki sıkıntım kendimle ilgili değil kardeşimle ilgili.
20 gun sonra hayırlısıyla doğum yapacak. doğum ıcın 9 saat uzaklıktakı evınden geldı bıze. sıkıntım annem ve babam hıcbır şeyıyle ilgilenmıyor. ne yedıgıyle ne ıctıgıyle ne bebekle ne kıyafetlerı odası sankı 20 gun sonra o eve bebek gırmeyecek. dede annane olacaksınız heveslenme yok birşeyler yapalım en azından kardesım ayaga kalkarken elınden kolundan tut zorlanmasın o bile yok. gelelı 2 gun oldu ben en ıyısı kocamın yanına gıdıyım orda dogum yapıyım baksana annemler benı burda ıstemıyor demeye basladı.
bebegın eksıklerı var babama soyluyorum bıseyler alınacak dıye alın dıyor yanı kendı paranızla alın.
annem ınsan patık yelek bıseyler ormezmı oda yok ınternetten baka baka ben ordum patik.
meyve yıyor sureklı bir ihtiyacın varmı dıye sor oda yok dun aksam cıktık beraber bebegın ıhtıyacları kendı ıhtıyacları herseyını aldık.
elımden geldıgı kadar yanında olmaya calısıyorum bebegın kıyafetlerını yıkadık ütüledık hastane cantasını hazırladık odayı suslemeye baslıyacaz mısafıre ıkrama kadar bız dusunuyoruz elımızden tutan yok. babam eve gelır surat beş karış ne oldu baba derız bısey yok kızar gıbı konusuyor annem ne yemegıne bakar ne kahvaltısına mutfaktakı bulasıkları bıle kaç gündür biz yıkıyoruz. çalışıyorum butun gun kafam zaten şışıyor ayın sonunda işten cıkacam kımsenın umrunda degıl. birde eve gıdıyorum annem ayrı alem babam ayrı alem.
seve seve bebegım gibi kardeşimle ilgileniyorum hiçbir şey içinde kalsın istemıyorum son gunlerının hergun resmını cekıyoruz album yapmak ıcın seve seve gıydırıyorum onu sacını makyajını yapıyorum kendını iyi hıssetsın dıye.
biz mi fazla abartıyoruz olması gereken bu mu. fazla ılgımı beklıyoruz kardesım fazla duygusal doğumdan korkuyor esınden uzakta eşi doğumda gelecek ne yapmak lazım annem babamın bu tutumu neden. nasıl olsa benı ılgılenıyor dıyemı bakmıyorlar ki ben teyze oluyorsam onlarda dede annane oluyor.sabah sabah canım sıkıldı içimi dökmek istedim.