- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
İt herifHanfendi kizdigim kardesimi o isten sonra birakmasi. Bari 2 3 gun sonra biraksaydi. Ve o olay olmadan once kardesime seni hep mutlu edicem hep yanindayim gibi sozler vermis
Kendimi onun yerine koydum ben cocugun onla yatmasina kizmadim aslada kizmam. Bende erkek olsam bende bi kizla yatardim.. ama kizdigim onu bisey soylemeden birakmasi..inan benim bile basimdan kaynar sular dokuldu. Umarim kardesiniz cabuk atlatir bu durumu
Canım çocuğun ne söyleyeceği belli sen daha da sinirini bozacaksın, ya olaıçyı çok büyütüp namus meselesi haline getireceksin, ya da önümüze bakacaksınız, kız kardeşin de nasıl bir anda oldu diyor ya hiç de biranda olacak birşey değil kusura bakmasınBana ilkim diyor ama kanamasi olmamis tam olmadi diyor
Aynen dun gece sonunda cevap vermis kardesim ona karaktersizsin demis oda evet haklisin demis saka gibi..
Yok soyliyememde zaten cocuk 23 yasindaymis marmara universitesinde dis ticaret okuyomus yazik bunlarda okuyup adam olucak guya..
Konustum cok piskin. Ben bir hata yaptim biliyorum nefret ediyor benden kardesiniz haklida ama pisman oldum bi anlik hataydi ne desem bos dedi
Kendimi onun yerine koydum ben cocugun onla yatmasina kizmadim aslada kizmam. Bende erkek olsam bende bi kizla yatardim.. ama kizdigim onu bisey soylemeden birakmasi..
Türk hukukunda evlenme vaadiyle kandırma qmuhabbeti var, yani bizim toplumda birlikte oldum sonra bırakayım demek namus meselesi, öyle tedbirsizliğime geldi bilemedim diye birşey olamaz. İki tarafın da sorumsuzluğu var ama çocukla konuşsunlar bu iş resmen yanına kalmış.Yapacak birsey yok. Bu durumu tecrübe olarak görmesini sağlayın.iki tarafin rızasıyla gerceklesen birşey bu. Kimse cinsellik yaşandiginda evlenme sözü vermiyor kimseye. Pat diye bitirmesinin sebebi sadece o iş için yakinlasmis olmasi ve kardeşinizin bunu farkedemeyecek tecrübesizlikte olması.
O zaman yanına kalmasın.Vaadlerde bulundugunu bilmiyordum.Türk hukukunda evlenme vaadiyle kandırma qmuhabbeti var, yani bizim toplumda birlikte oldum sonra bırakayım demek namus meselesi, öyle tedbirsizliğime geldi bilemedim diye birşey olamaz. İki tarafın da sorumsuzluğu var ama çocukla konuşsunlar bu iş resmen yanına kalmış.
Cok enteresan bir savunma tarzi icindesiniz . Bu savunma tarziyla bu dert pek inandirici degil. Ya da kendinizi savunmak icin biraz sacmaliyosunuz k bakmayin.Kendimi onun yerine koydum ben cocugun onla yatmasina kizmadim aslada kizmam. Bende erkek olsam bende bi kizla yatardim.. ama kizdigim onu bisey soylemeden birakmasi..
Bende konustum odasiz mi konuştunuz? kardeşiniz mi?
Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum
Sunu demek istedim. Hangi erkek kabul eden bi kizla yatmaz? Konu bu. Her negse benim icin onemli olan bakirelikmi? Herkes ilk mi diye sormusta benim icin onemli olan kardesimin duygulariCok enteresan bir savunma tarzi icindesiniz . Bu savunma tarziyla bu dert pek inandirici degil. Ya da kendinizi savunmak icin biraz sacmaliyosunuz k bakmayin.
Bu arada kan gelmemesi ilk olmadigini belirlemez. Ilk iliskide kan gelmeyedebilir.
Hayir korunmamislar ama tehlike yok..Is isten gecmis artik. Bundan sonra hayatina giren kisiye daha dikkatli davranacak iyice taniyip etmeden arkasinda duramayacagi bi işe kalkismayacak. Adam gibi korunmuşlar mı bari? Bide hamilelik olayı çıkmasın başınıza?
Canım çocuğun ne söyleyeceği belli sen daha da sinirini bozacaksın, ya olaıçyı çok büyütüp namus meselesi haline getireceksin, ya da önümüze bakacaksınız, kız kardeşin de nasıl bir anda oldu diyor ya hiç de biranda olacak birşey değil kusura bakmasın
Kardesinizin duygularini yadirgamiyorum asla ama hani siz diyosunuz ya bari iki uc gun sonra biraksaydi. Iki uc gun sonra da hayal kirikligina ugrardi. Mesele yatmak degilse onu belirtmenize gerek yok. Hepimiz deger verdigimiz erkeklerden kazik yersek uzuluruz . Eger mesele yatmaksa o apayri bi konu. Yani ben olaydan cok size sasirdim. Neye kizdiginizi anlamiyorum. Yatmaksa dedigim gibi apayri konu degilse gereksiz ayrintiSunu demek istedim. Hangi erkek kabul eden bi kizla yatmaz? Konu bu. Her negse benim icin onemli olan bakirelikmi? Herkes ilk mi diye sormusta benim icin onemli olan kardesimin duygulari
Hayir korunmamislar ama tehlike yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?