Kardesimin hatasi gercekten cok sinirliyim!

inan benim bile basimdan kaynar sular dokuldu. Umarim kardesiniz cabuk atlatir bu durumu
Kendimi onun yerine koydum ben cocugun onla yatmasina kizmadim aslada kizmam. Bende erkek olsam bende bi kizla yatardim.. ama kizdigim onu bisey soylemeden birakmasi..

Uzulmekte cok hsklisinuz en azindan bundan sonra emin olmadigi bir iliskide boyle birsey yapmamasi gerektigini soyleyin.bu kadar kisa zaman icinde bunu yasamak cok yanlis.sizi dinler insallah tabi

Yapacak birsey yok. Bu durumu tecrübe olarak görmesini sağlayın.iki tarafin rızasıyla gerceklesen birşey bu. Kimse cinsellik yaşandiginda evlenme sözü vermiyor kimseye. Pat diye bitirmesinin sebebi sadece o iş için yakinlasmis olmasi ve kardeşinizin bunu farkedemeyecek tecrübesizlikte olması.

Bana ilkim diyor ama kanamasi olmamis tam olmadi diyor
Canım çocuğun ne söyleyeceği belli sen daha da sinirini bozacaksın, ya olaıçyı çok büyütüp namus meselesi haline getireceksin, ya da önümüze bakacaksınız, kız kardeşin de nasıl bir anda oldu diyor ya hiç de biranda olacak birşey değil kusura bakmasın

Aynen dun gece sonunda cevap vermis kardesim ona karaktersizsin demis oda evet haklisin demis saka gibi..

Yok soyliyememde zaten cocuk 23 yasindaymis marmara universitesinde dis ticaret okuyomus yazik bunlarda okuyup adam olucak guya..

Konustum cok piskin. Ben bir hata yaptim biliyorum nefret ediyor benden kardesiniz haklida ama pisman oldum bi anlik hataydi ne desem bos dedi

siz mi konuştunuz? kardeşiniz mi?

evet iki tarafın da rızası ile olmuş ama kardeşinizin psikolojik veya duygusal açlığından faydalanmış bir erkek var ortada.. karakter yoksunu ..

meseleyi aileleri katıp buyutmeyin bu bir işe yaramaz. hatta kardeşinizi daha da yaralar.işi bıraksın kardeşiniz. o kişinin de iş yerine gidin bağırın cagirin kalabalık bi saatte rezil edin . bir daha da konuyu açmayın.

Türk hukukunda evlenme vaadiyle kandırma qmuhabbeti var, yani bizim toplumda birlikte oldum sonra bırakayım demek namus meselesi, öyle tedbirsizliğime geldi bilemedim diye birşey olamaz. İki tarafın da sorumsuzluğu var ama çocukla konuşsunlar bu iş resmen yanına kalmış.

Dunyanin sonu degil, malesef kardesiniz boyle bi tecrube edindi olmasaydi iyidi. Umarim bundan sonra daha dikkatli olur ve herkese hemen guvenmemesi gerektigini anlamistir.

O zaman yanına kalmasın.Vaadlerde bulundugunu bilmiyordum.
Dava edilebilirse etsin.Onur gurur meselesi haline geliyor o vakit bu iş.

Kendimi onun yerine koydum ben cocugun onla yatmasina kizmadim aslada kizmam. Bende erkek olsam bende bi kizla yatardim.. ama kizdigim onu bisey soylemeden birakmasi..
Cok enteresan bir savunma tarzi icindesiniz . Bu savunma tarziyla bu dert pek inandirici degil. Ya da kendinizi savunmak icin biraz sacmaliyosunuz k bakmayin.
Bu arada kan gelmemesi ilk olmadigini belirlemez. Ilk iliskide kan gelmeyedebilir.

Sizin bir sucunuz yok. Boyle olacagini bilemezdiniz.İns kardesinizi kullanan cocuk bu yaptiginin pismanligini yasar ve hic mutlu olmaz

Is isten gecmis artik. Bundan sonra hayatina giren kisiye daha dikkatli davranacak iyice taniyip etmeden arkasinda duramayacagi bi işe kalkismayacak. Adam gibi korunmuşlar mı bari? Bide hamilelik olayı çıkmasın başınıza?

Cok enteresan bir savunma tarzi icindesiniz . Bu savunma tarziyla bu dert pek inandirici degil. Ya da kendinizi savunmak icin biraz sacmaliyosunuz k bakmayin.
Bu arada kan gelmemesi ilk olmadigini belirlemez. Ilk iliskide kan gelmeyedebilir.
Sunu demek istedim. Hangi erkek kabul eden bi kizla yatmaz? Konu bu. Her negse benim icin onemli olan bakirelikmi? Herkes ilk mi diye sormusta benim icin onemli olan kardesimin duygulari

Is isten gecmis artik. Bundan sonra hayatina giren kisiye daha dikkatli davranacak iyice taniyip etmeden arkasinda duramayacagi bi işe kalkismayacak. Adam gibi korunmuşlar mı bari? Bide hamilelik olayı çıkmasın başınıza?
Hayir korunmamislar ama tehlike yok..

Valla bir anda nasil olmus ben de anlamadim. Biz evlendik bizim 1 ay olmadi yani malum is :) Cidden bir anda mı oluyormuş bu? Beni fazla korkutmuslar demek ki onca zaman ugrastik durduk

Sunu demek istedim. Hangi erkek kabul eden bi kizla yatmaz? Konu bu. Her negse benim icin onemli olan bakirelikmi? Herkes ilk mi diye sormusta benim icin onemli olan kardesimin duygulari
Kardesinizin duygularini yadirgamiyorum asla ama hani siz diyosunuz ya bari iki uc gun sonra biraksaydi. Iki uc gun sonra da hayal kirikligina ugrardi. Mesele yatmak degilse onu belirtmenize gerek yok. Hepimiz deger verdigimiz erkeklerden kazik yersek uzuluruz . Eger mesele yatmaksa o apayri bi konu. Yani ben olaydan cok size sasirdim. Neye kizdiginizi anlamiyorum. Yatmaksa dedigim gibi apayri konu degilse gereksiz ayrinti

Hayir korunmamislar ama tehlike yok..

Ne bide korunmamislar mi! Buyuk cesaret!Ben ogluma tek seferde hamile kaldim. Neyse sansliymis kardesin. Bu kadar uzuldugunuze göre tutucu bir ailede yetiştiniz sanırım ikinizde. Dediğim gibi bundan sonra hayata karşı daha dikkatli olacak kardeşin. Dersini alsın bu olaydan. Daha da mesaj atıp bi taraflarını kaldırmasın o üç kagitcinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…