Kardesimin hatasi gercekten cok sinirliyim!

Kardeşinin cahilliyi işte, sen ne yapasın,ağlasan nolur ağlamasan nolur,atı alan üsküdarı geçmiş

rabbim kimseye yasatmasin adiniza uzuldum.Kardesinizede cok sasirdim insanlar yillarca beraber olduklari adama guvenemiyor o nasil guvenmis.

Kız 19 yasinda. 16 dan beri sevgilisiyms bu cocço

Kardesin hak etmis
10 gunluk tanidigin adamla yatılir mi ya?
He yatiyosan da beni kulllandi bilmem ne demiceksin bu kadar basit
Allahim sen akil fikir ver

Cok garip seyler degil oluyor boyle seyler malesef iki taraf birbirini iyice tanimadan boyle bir asamaya gecmemeli . Ortada tecavuz falanda yok yani yapacak birsey de yok
Kardesinize destek olmaktan başka..
Yaşi da küçük. Ben hayret ediyorum bazı insanlara.
Benim bir arkadasim var,son zamanlarda iyice sacmalamaya basladi,aldığı fazla alkolden cesaretleniyor zannedersem,ya da sorunlari var. Tedavi gördü çünkü psikolojik.
Bir yerde barda,cafede birisiyle tanışıp evine gidip sevismis.
Cok büyük cesaret adam ya hirsizsa katilse. Allah korusun. Bu tip seyleri 3 4 defa yapti bana anlatti ben şaşırdım. E sevgili misiniz diyorum. Yoo diyor. Seviyor musun yok hoslaniyorum cok tatli cocuk gidiyor sonra baskasiyla sevgili oluyor falan en son anlattigi boyle biseydi. Kizkardesinizin yaptığı hata
Sevismesi icin demiyorum zaten yeni iliskiden cıkmış gidiyor birisiyle basliyor. Bu kafa karisikligi yaratir ve insani daha cok dibe batırır. Bir de ustune cocuk terk ediyor cinsellik olunca. Yazik yani üzüldüm. Destek olcaksiniz baska caresi yok cocuga falanda bulaşmayın hic

Kardesin hak etmis
10 gunluk tanidigin adamla yatılir mi ya?
He yatiyosan da beni kulllandi bilmem ne demiceksin bu kadar basit
Allahim sen akil fikir ver
Sen nasil bi insansin ya! Bi kadin bi kadina boyle dermi yaziklar olsun sana!

Kardeşinizin hatasına siz neden üzülüyorsunuz bırakın kendi üzülsün hata olduğunu görsün ömür boyu böyle başında bekleyip hatalarınız düzeltemezsiniz.

Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun

Hmmm.... sizin de konularınız da çelişkiler varmış, o yüzden bu tepkiniz :)
Kendiniz cinsel birliktelikten zevk almadıgınızı yazmışsınız bir konuda, sonra kardeşiniz yaşadı diye hayatının hatası olmuş.
Muhtemelen kardeş falan Yok ortada.
Bu da sizinle alakalı bir şey de öyle yazmış bulundunuz... yada tamamen dikkat çekmek için falan.
Ben de diyorum ne bu duyarlılık...

Sen harbi bos insansin :) cidden ceval vermicem aciklamada yapmicam sanki bir ailede sadece bir kisi cinsellik yasiyabiliyor :) ahaha..

Sen harbi bos insansin :) cidden ceval vermicem aciklamada yapmicam sanki bir ailede sadece bir kisi cinsellik yasiyabiliyor :) ahaha..

Hayır ailede bir kişi cinsel birliktelik yaşamıyor, sadece kendi 21 yaşında olup 19 yaşında yaşayan biri için fazla büyük tepkiler vermişsiniz.

Muhtemelen konuda bahsi geçen sizsiniz. Sinirden elemanın ailesine bulaşsanız mı diye kararsız kaldınız yada sonuçlarını merak ettiniz falan. Hatta biraz eski mesajlarınıza baksak Eminim burada namus bekçiliği de yapmışsınızdır. Her neyse.

Ben ogretmenim hanimefendi bence haddinizi asmayin. Bana biseyler ogreticeginize kendiniz ogrenin hadi gule gule

Hmm pekiiiiii olduuu o zamaaaannnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…