- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
rabbim kimseye yasatmasin adiniza uzuldum.Kardesinizede cok sasirdim insanlar yillarca beraber olduklari adama guvenemiyor o nasil guvenmis.Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum
Kız 19 yasinda. 16 dan beri sevgilisiyms bu cocçoKardeşiniz çok erken davranmış. İki haftalık ilişkiden dört günü düşersek, 10gün içerisinde görüştüğü biri ile birlikte olmaya kadar vermiş. Umarım ilk birlikteliği değildir çünkü atlatması çok zor olur maalesef.
Yapabileceğiniz tek şey kardeşinize yaşananların dünyanın sonu olmadığını, bir daha başkasına yaklaşırken inçe eleyip sık dokuması gerektiğini söylemek.
Sizin suçunuz yok nerden bileceksiniz ki görüşebilirsin dediğiniz kişi ile bu kadar sürede bu denli ileri gidebileceğini..
Polemik galiba okumadim tum yorumlari amaBende merak ediyorum
Hayır o eski sevgilisi. Ondan ayrılmış ve 10-15gün önce bu çocukla görüşmeye başlamış.Kız 19 yasinda. 16 dan beri sevgilisiyms bu cocço
Baya baya ılıskı olmus nasıl tam olmamıs diyor anlamadım belkide kanaması olmadıgım ıcın cocuk dusunceler daldı ki cocuk ta cok kucuk bana göre.
Atı alan üsküdarı geçmiş
Bu saatten sonra giden gitmis zaten ...
Çocuğu bulsanız kızlık geri mi gelecek ?
Inşallah evlenir .
Başka bir konuda yazdıklarından banlanmış.Neden konu sahibi banlanmis
Sen nasil bi insansin ya! Bi kadin bi kadina boyle dermi yaziklar olsun sana!Kardesin hak etmis
10 gunluk tanidigin adamla yatılir mi ya?
He yatiyosan da beni kulllandi bilmem ne demiceksin bu kadar basit
Allahim sen akil fikir ver
Kardeşinizin hatasına siz neden üzülüyorsunuz bırakın kendi üzülsün hata olduğunu görsün ömür boyu böyle başında bekleyip hatalarınız düzeltemezsiniz.Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum
Kural ogretmen senin haddin degil. Evet siz neden milletin profiline girip taa eski mesajlari konulari okuyosunuz biten bi konuyu gundeme cikartmaya calisiyosunuz sizene evet? Biraz dolu olun isiniz gucunuz olsun
Sen harbi bos insansin :) cidden ceval vermicem aciklamada yapmicam sanki bir ailede sadece bir kisi cinsellik yasiyabiliyor :) ahaha..Hmmm.... sizin de konularınız da çelişkiler varmış, o yüzden bu tepkiniz :)
Kendiniz cinsel birliktelikten zevk almadıgınızı yazmışsınız bir konuda, sonra kardeşiniz yaşadı diye hayatının hatası olmuş.
Muhtemelen kardeş falan Yok ortada.
Bu da sizinle alakalı bir şey de öyle yazmış bulundunuz... yada tamamen dikkat çekmek için falan.
Ben de diyorum ne bu duyarlılık...
Sen harbi bos insansin :) cidden ceval vermicem aciklamada yapmicam sanki bir ailede sadece bir kisi cinsellik yasiyabiliyor :) ahaha..
Merhaba eski konularimdan sozlumle ayrildigimi bilen vardir her neyse calistigim avmde biriyle tanistim konusmaya basladik. Is cikisi kahve icmek istedi. 6da ciktik starbucksa gittik kahve ictik o odedi.. 1 saat oturduk sonra avmyi gezelim dedim onuda yaptik be yapalim dedim tatli yiyelim dedi gittik yedik hatta cok para harcamasin diye 1 tabak soyledim ortaya onuda yedik kalkinca nezaketen cuzdanimi cikardim bunu senmi vericen deyip geriye cekildi.. bilmiyorum bence ilk bulusmada bayan odememeli hesabi.. sizce yaniliyomuyum.. zaten normal ve ciddi bi iliski olsa ben illaki oderim ama flort doneminde garip geldi.. yasiniz buyuk fikir almak istedim..
Merhaba bayanlar iyi aksamlae burda cok konu gordum bununla ilgili.. acaba hepimizmi alamiyoruz anlamiyorum? Bende zevk alamiyorum cok sık iliski yasamiyorum ama oldugundada alamiyorum icime girince sadece cisim geliyor oral ve dokunma yontemiylede alamiyorum sorun nedir sizce ve bunun icin jinekolagami gitmem lazim?? Bu hep boylemi surucek anlamiyorum
Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum
Ben ogretmenim hanimefendi bence haddinizi asmayin. Bana biseyler ogreticeginize kendiniz ogrenin hadi gule gule
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?