Kardesimin hatasi gercekten cok sinirliyim!

Bazen çivi çiviyi sökmüyor
Paslı çiviye denk gelebiliyoruz

Hayatı ve erkekleri tanımasına vesile olmuştur bu yaşananlar

Tecrübe hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır
Umarım çabuk atlatır ve aynı hatayı tekrarlamaz

Sizin tek yapmanız gereken kızkardeşinize yol göstermek şu durumda

Rabbim kötülerle karşılaltırmasın inşallah yüreği güzel insanları

Kardeşi icin endiselenip, dert yanan bir abla size bir de kendini izah etmek zorunda kalıyor.
İnsanlari didikliyor bazıları resmen. Kişisel saldiriya maruz bırakmadan genel bir görüş yapmak o kadar zor ki bazilariniza.
Aldırmayin demek istiyorum konu sahibi.
Umarım bir abla olarak doğru kararlarla doğru bir sekilde kardesinizi yönlendirirsiniz.
Ben yine de bazi özel durumlara fazla dahil olmamaniz taraftariyim.iyilik yapmak isterken kötü olmakta var. En doğru karar ve adımları reşit olmus kardesiniz verecektir.

3 yıllık bir ilişkiden çıkıp, 2 haftadır tanıdığı adamla birlikte olmaya karar vermiş kız.
Üstüne de korunma zahmetine de katlanmamış.
Abla kardeş Bozuldukları da ilişkiden sonra aramaması.
Zaten kardeşi ben onunla evlenecek falan değilim de diyor...
ama abla neden çocuğun ailesini arıyor onu hiç anlamadım.
Oğlunuz çok yalancı, öğretememişsiniz mi diyecek?

aile tutucu mu diye takılanlar olmuş.
Ailemin ne olduğunun hiç önemi Yok.
O kız o avm den ayrılmazsa ve de bu çoçuğa hiç bir şey olmamış gibi davranırsa açık hedef olacak... bu eleman orada burada konuşacak, kızın adı çıkacak.
Türkiye de İşler böyle.
Kadın istedim, yaptım ı zor söyler...

Bekaret mevzusuna diyecek bir şeyim Yok.
Ablası ne kadar önemsediyse incik cincik sormuş zaten. Tam kızlığı bozulmamış falan yazılmış, ayıptır. Böyle bir düşünce tarzı saçmalık.
Kızlık zarı yerindeyse de kardeşiniz bakire falan degil. Bu bu kadar önemli bir şey de değil. Boşuna kılıf uydurmaya çalışmayın..

Atı alan üsküdarı geçmiş
Bu saatten sonra giden gitmis zaten ...
Çocuğu bulsanız kızlık geri mi gelecek ?
Inşallah evlenir .

Ben bu yeni nesili anlamiyorum nasil boyle bir karari aniden verebiliyorlar..yada bizmi cok geri kafaliyiz bilmiyorum..biz gerdekte kendimizi esimize zor aciyoruZ millet 2 haftalik sevgilisiyle yatiyor..ya bi anormaliz ya yeni nesil
Çok doğru söyledin be arkadaşım ..
Millet ne kadar rahat ...

Hanımlar cogumuzun kiz cocugu var insanlari taşlamadan once iki kere dusunun. Yasi daha cok genc cok tecrubesiz hataya rn cok meyilli olunan yaşlarda. Bir erkekten sevgi ilgi beklemiş kendini onun vicdanina birakmis ama yanlis secim yapmis. Konu sahibi arkadasim artik yaoacak bisey yok kardesinin ustune gitme hayat onun tercih onun yaptığının sonuclarini kendisi gorecek ve katlanacak artik. Ne cocuga ne ailesine de ulaşıp konusmaya degmez . Kardesinin gururunu kirmaktan baska ise yaramaz. Birak artik önüne baksin zararin neresinden donse kârdır.

Demek istedigim kullanip atamaz! Anlamak istedigin yere cekme
Anlamak istedigi yer degil
sinirlisin anliyorum ama mantikli dusun kullanip atmak felan yok kardesinde onaylamis demekki olmus
Suan ki tepkilerinle rezil etmeyi dusunuyosun ama inan ki cocuga bisey olmaz sonucta ortada zorlama olmadigi icin kizkardesin rezil olur duyulursa toplumumuzu biliyosun

Cocugun yaptigi dogru degil evet ama onu suclayabilecek bise varmi elde
Evet karektersiz herifmis ama napabilirsinki bu durumda

Üniversite de okuyan aklı başında bir kız. Ne yapmışsa kendi isteği ile yapmış. Bu saatten sonra da sonuçları neyse ona katlanacak. Sevişmek sorun değil bunun sonucuna katlanamamak büyük sorun. Erkek aramış,aramamış önemli değil. Önemli olan kardeşinizin kendisine bakışı. Kullanıldım,yandım,mahvoldum derse daha da büyük yanlışlara sürüklenir. Önüne baksın. Bundan sonra da daha seçici olsun

Cok haklisiniz ben de evli barkliyim simdiye kadar hic kendimi rahatca birakamadim ben de sasiriyorum ama kinamamak da lazim. Hersey insanlar icin. O an'a gelindiginde dur demesi zor olabilir. Is o ana getirmemekte olayi. Kafelerde bulusmalilardi topluma acik kalabalik yerlerde gorusmelilerdi. Zaten avm bicilmis kaftan bence. Birbirini seven insan ne biliyim kuytuya cekilmemelisin iste.. :/

Valla bir anda nasil olmus ben de anlamadim. Biz evlendik bizim 1 ay olmadi yani malum is :) Cidden bir anda mı oluyormuş bu? Beni fazla korkutmuslar demek ki onca zaman ugrastik durduk
Al benden de o kadar 1ay sonra ancak. Halbuki beni korkutan eden de olmamisti hani ailem de oyle cok tutucu falan da degildir...
1ay sonra ilk defa tam olarak olmustu :/ . Valla evleneli 3yil oldu daha yeni yeni hatta rahat oluyor diyebilirim..

Valla bir anda nasil olmus ben de anlamadim. Biz evlendik bizim 1 ay olmadi yani malum is :) Cidden bir anda mı oluyormuş bu? Beni fazla korkutmuslar demek ki onca zaman ugrastik durduk
Aynen .bizde öyle vallaha şaştım kaldım insanlar ilk denemede bitiriyor işi

Dünyanın sonu gibi bir tavır takınıp kızı dönüşü olmayan kuyulara sokmayın olan olmuş olmasa iyiymiş kardeşinize artık bunun hayatındaki ilk ama ağır kazık olduğunu bunun bir tecrübe olduğunu anlatın artık karşı cinse karşı çok dikkatli olması gerektiğini anlatın

Kizlar duyduguna erkekler gordugune inanirmis, kizlar makyaj yapar erkeklerde yalan soylermis. Yalandan kim olmus deyip kizlari kandiriyolar. Hersey o 3 dk lik zevk icin hepsi bu. Iste bunlar gibi duygu somuruculerden kizlar kendini korumasi lazim. Kardesin bosluktan yapmis bunu belkide civi civiyi soker dedi ama olmadi.. ava giden avlandi.. Allahim hepimize cocuklarimiza vicdanli insanlarla karsilasmayi nasip etsin

Ayni seyi hemcinsimiz yapsa, yani bir erkekle yattim ama ten uyumunu yakalayamadim ayrildim dese, kullanip attin, serefsizsin mi deriz? Ailesine soylemekle tehdit mi ederiz?
Karsilikli riza ile yasanan bir iliski ve belli ki erkek tarafi sonlandirmak istemis, bitmis gitmis, emin olun cocugun amaci cinsel karsilama olsa aylarca srni seviyorum diye uyutur 3 gunde bir yataga atardi.

Karşıdakinin amacı tabii cinsel karşılama. Seviyorum derse sorumluluk alacaktı . Tek gecelik bir ilişki yaşamak istemiş.

18 yaş kanunlara göre reşit. Ama bence 17 ile 19 arasında akıl farkı yoktur.Hala çocuk 19 yasindakiler. Okuyup , iş sahibi olup 25 i gectiklerinde ancak doğru tercihi yapabiliyorlar

Bilmiyorum moralim cok bozuk... sinirimi cocuktan cikarmayi dusunuyorum
yapma hayır kızgınlıkla bir şey sakın
o aile bununla gurur duyar bir de iyice sinir olursunuz (maalesef bazı aileler böyle)
yapacak bir şey yok artık kardeşinin psikolojisini düzeltmeye çalışmaktan başka
onun için hayat tecrübesi olmuş bundan sonra arada güven ilişkisi kurmayı mesafesini ayarlamayı öğrenir ilişkilerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…