Çok doğru söyledin be arkadaşım ..Ben bu yeni nesili anlamiyorum nasil boyle bir karari aniden verebiliyorlar..yada bizmi cok geri kafaliyiz bilmiyorum..biz gerdekte kendimizi esimize zor aciyoruZ millet 2 haftalik sevgilisiyle yatiyor..ya bi anormaliz ya yeni nesil
Anlamak istedigi yer degilDemek istedigim kullanip atamaz! Anlamak istedigin yere cekme
Cocugun yaptigi dogru degil evet ama onu suclayabilecek bise varmi eldeKendi hemcinslerimize karşı ne acımasızız öyle. Evet isteyerek beraber oldu evet tek suçlu çocuk değil ama birlikte olmasalar bile bir anda hiçbir şeye cevap vermemesi normal mi bir insanın ? İstemiyorum dersin açıklamanı da yaparsın adam gibi. Bence çocuk hiç de masum değil. Erkekler bile buradaki kadar kendini savunamıyordur muhtemelen. Neyse inşallah atlatır kardeşin.
Cok haklisiniz ben de evli barkliyim simdiye kadar hic kendimi rahatca birakamadim ben de sasiriyorum ama kinamamak da lazim. Hersey insanlar icin. O an'a gelindiginde dur demesi zor olabilir. Is o ana getirmemekte olayi. Kafelerde bulusmalilardi topluma acik kalabalik yerlerde gorusmelilerdi. Zaten avm bicilmis kaftan bence. Birbirini seven insan ne biliyim kuytuya cekilmemelisin iste.. :/Kullanılıp atılacak bir durum yok bence kardeşiniz ilişkiye başka türlü bakmış oğlan da başka türlü bakmış
Kız kardeşinizi ilişkiye zorlamamış oyüzden yapacak bişey yok
Ders olacak hem ona hem ailecek size kafelerde buluşmak yerine evlerde görüşürlerse sonrası hep pişmanlık oluyor
Umarım çabuk toparlar hayatına devam eder
Bu iş birden bire nasıl oluyor anlamıyorum yani nasıl bukadar kendilerini kaybediyorlar bana çok saçma geliyor hatta şöyle söyleyim bu bir bahane kamufle etme isteği gibi geliyor ben hiç ilişkide kendimi kaybettiğimi hatırlamıyorum bekli de ondan
Al benden de o kadar 1ay sonra ancak. Halbuki beni korkutan eden de olmamisti hani ailem de oyle cok tutucu falan da degildir...Valla bir anda nasil olmus ben de anlamadim. Biz evlendik bizim 1 ay olmadi yani malum is :) Cidden bir anda mı oluyormuş bu?Beni fazla korkutmuslar demek ki onca zaman ugrastik durduk
Aynen .bizde öyle vallaha şaştım kaldım insanlar ilk denemede bitiriyor işiValla bir anda nasil olmus ben de anlamadim. Biz evlendik bizim 1 ay olmadi yani malum is :) Cidden bir anda mı oluyormuş bu?Beni fazla korkutmuslar demek ki onca zaman ugrastik durduk
Ayni seyi hemcinsimiz yapsa, yani bir erkekle yattim ama ten uyumunu yakalayamadim ayrildim dese, kullanip attin, serefsizsin mi deriz? Ailesine soylemekle tehdit mi ederiz?
Karsilikli riza ile yasanan bir iliski ve belli ki erkek tarafi sonlandirmak istemis, bitmis gitmis, emin olun cocugun amaci cinsel karsilama olsa aylarca srni seviyorum diye uyutur 3 gunde bir yataga atardi.
yapma hayır kızgınlıkla bir şey sakınBilmiyorum moralim cok bozuk... sinirimi cocuktan cikarmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?