Kardesimin hatasi gercekten cok sinirliyim!

İste burda karsilikli bir cinsel ihtiyac karsilama var, cocuk asigim ölyorum, evlenelim dememis, bastan soylemis ciddi dusunmedigini, buna kullanmak denmez benim anlayisima göre, birini kullanmak, onun maddi ya da manevi zaaflarindan yalanlarla, dolandiricilikla yararlanmaktir. Biri size bana para ver ama geri odemeyecegim dese, sonra bidaha telefonlarima cikmadi, beni kullandi diyebilir misiniz?

Ha bu arada 19 yas mevsununa da kesinlikle katiliyorum, bence resit olma yasi 21 olmali, çünkü bireylerin ergenlik donemi bilimsel olarak 21 yasinda sona erer.

Yapacak bişey yok oldu bitti önüne bakıp hatalarından ders çıkaracak
Gerçekten çok üzücü kendimi annesi Kardeşi yerine koyunca daha çok üzülüyor insan gelecek kaygısı atlatıp atlamayacağı muamması
Allah yardımcınız olsun
Olan olayı deşerek ileriye bakamazsınız bence hem kendinizi hem de kardeşinizi toparlamaya bakın

Çocuğu savunacak değilim fakat hiçbir erkek birlikte olma fırsatını kaçırmaz..hele genç bir erkek hiç kaçırmaz..çocuk gerçekten ne desin..telefonlarına çıkmaması öküzlük..

-Kardeşiniz ön sevişmede çok keyif almıştır, o an bekaretini kaybetmiştir..fakat ilk birlikte olma ne kadar aşık olursan ol gergin bir andır..19 yaşında bu kadar rahat olabilmesi garip.

-Diğer ihtimalse, kardeşiniz ex sevgilisine çok aşıktı zaten onunla birlikte olmuştu, zarı esnekti kanaması olmadı ve bu çocukla da denedi.

-Kardeşiniz vereceğiniz tepkiyi tahmin ettiğinden birşeyleri saklamış olabilir.

Çocuğun ailesi, “kız reşitse oğluma ne diyeyim” diyecek..e haksızda sayılmazlar..ayrıca olay ailenizin kulağına gittiğinde kızkardeşiniz utançtan intihara dahi yönelebilir.

Olayda zorlama yok, evlenme vaadi yok, ikiside reşit istediler birlikte oldular..sizin öfkeniz kardeşinizin o çocukla tanışmasına vesile olmanıza mı?

Dünyanın sonu değil. Kardeşin sonuç olarak tecavüze de uğramadı. Kendi isteğiyle bir birliktelik yaşamış çocuk da serseri çıkmış. Bundan sonra kardeşin daha dikkatli olur.

Ayyy konu sahibi degilim ben

Her kelimesine katıldığım bir yorum. 3 yıllık ilişkide bişeyler yaşanmış en azından bir tatmin var ki 10 günlük ilişki yatağa uzanmış. Yani arayıp evlenelim deseydi kardeşiniz kabul edermiydi. adam tam avcı bakmış ortam müsait değerlendirmiş. Siz vicdan yapmayın kardeşiniz de kendi durumunu hafifletmek için sizin ortamınızdan biriyle olduğunu söyledi bence. Olan olmuş ama kardeşinize secici davranmasını söyleyin. Herzaman ablası olarak koruyamazsınız.

Çok büyütüp yipratmayin kendinizi. Ilk sevişen kardeşiniz mi? hayir!!
Karşılıklı karar vermişler olmuş bitmiş işte.
Geleceğine derslerine odaklansin kardeşin bağrına bas üzülmesin. O insan müsveddesi de layikini bulur!!

Oncelikle bence ilk bu cocukla olmamistir kardesin. bu olaydan once 3 yillik sevgilisi varmış. Onla yapmadi da birkac gündür tanidigiyla mi yapti hemen?

Evlenmeden olmaz zihniyetinde biri degilim ama bu kadar cabuk birlikte olmasi hata. Ama dunyanin sonu degil bu tabii. Bence sizin aşırı tepki vermeniz kizi daha da olumsuz etkileyip bunalima surukleyebilir. Daha sakin yaklasmalisiniz.

Kendimi onun yerine koydum ben cocugun onla yatmasina kizmadim aslada kizmam. Bende erkek olsam bende bi kizla yatardim.. ama kizdigim onu bisey soylemeden birakmasi..
Ben de iki haftalık ilişkide direk yatağa girilmişse, bu kadar hızlı bitmesine şaşırmam.

Hareketler Avrupai, modern ama beklentiler arabesk.

Yani cinsellik gayet normal bir şeyse kardeşiniz için, daha iki haftadır çıktığı, aslında doğru düzgün tanımadığı bir insanla sevişebiliyorsa, o zaman sıfır beklenti olması lazım. Bu bakışta tek gecelik ilişkiler de normal, ayıp değil yani. birbirini bir daha aramamak da normal.

Yok yurdum kızı, benimle sevişti, beni bırakamaz kafasındaysa, o zaman da bu kadar kısa süredir tanıdığı bir insanla sevişmesi normal değil.

Demek ki çocuğun derdi yatakmış. İstediğini almış ve gitmiş. Çocuğun hareketleri şaşırtmadı beni. Kızkardeşinizin ve sizin beklentileriniz şaşırttı.

Himm yasi oldukca ufakmis daha bedeni oturmamis 1 kiz cocugu
Gerci bende 18 yasindaydim.
Artik olan olmus bir jinekologa goturun elinden tutup.korunmamislarsa hastalik vs olmasin sonra.
Kanama olmadi gibi biseyse belkide birsey olmamistir bile

Kardeşinizin ilki değilse bunu bilerek bu kadar kısa sürede bu yola çıkmıştır size pekte hesap vermek gibi bir niyeti yok bence hayattan soguyorum böyle yazıları okurken cidden nasıl bi hayat seçimidir bilemiyorum

erkeğin zarı yok ondan olabilir mi acaba

Kardeşinizin ilk ilişkisi değildir bu. 3 yıldır bi çocukla beraber ve deli gibi aşık ama onunla değil 2 haftadır tanıdığı biriyle beraber olcak siz buna inanıyo musunuz? Kan gelmeme meselesi de ondandır büyük ihtimal. Çocuğa daha önce kimse olmadı diyip sonra böyle bişey olduysa çocuk bu tepkiyi vermiş olabilir. Ha doğru mu ? Asla değil. Ama ilk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum bu nedenle çocuğa veya ailesine ulaşmayı denemeyin bence. Sadece kardeşinizle konuşup kızıp,bağırmak yerine akıl vermeyi tercih edin. Hem böylelikle bi daha bi hata yapmadan önce(bence yine hata değil ama siz öyle söylediğiniz için) arkadaş olarak sizi kendine seçip rahat rahat akıl danışabilsin.

Zamanı geri alamayacağınıza göre yapacak tek şey kardeşinize destek çıkmak, tekrardan böyle bir hataya düşmemesi için yönlendirmek. Çok sert çıkarsanız bir daha asla sizinle paylaşmayabilir o yüzden aşırı sert olmayın. O zaten çok büyük dersler almıştır.

Olan olmus yapacak bsy yok. Ikisi de istemis beraber olmuşlar ama cocuk okuz cikmis. Karaktersizmis deyip gecsin. Iyi tanimadan yattigi adam uzun sureli iliski aramıyormuş belli ki. Kendini her duruma hazirlamasi lazimdi.
Not: umarim korunmuslardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…