Karşıdakinin amacı tabii cinsel karşılama. Seviyorum derse sorumluluk alacaktı . Tek gecelik bir ilişki yaşamak istemiş.
18 yaş kanunlara göre reşit. Ama bence 17 ile 19 arasında akıl farkı yoktur.Hala çocuk 19 yasindakiler. Okuyup , iş sahibi olup 25 i gectiklerinde ancak doğru tercihi yapabiliyorlar
Yapacak bişey yok oldu bitti önüne bakıp hatalarından ders çıkaracakCok haklisiniz ben de evli barkliyim simdiye kadar hic kendimi rahatca birakamadim ben de sasiriyorum ama kinamamak da lazim. Hersey insanlar icin. O an'a gelindiginde dur demesi zor olabilir. Is o ana getirmemekte olayi. Kafelerde bulusmalilardi topluma acik kalabalik yerlerde gorusmelilerdi. Zaten avm bicilmis kaftan bence. Birbirini seven insan ne biliyim kuytuya cekilmemelisin iste.. :/
Dünyanın sonu değil. Kardeşin sonuç olarak tecavüze de uğramadı. Kendi isteğiyle bir birliktelik yaşamış çocuk da serseri çıkmış. Bundan sonra kardeşin daha dikkatli olur.Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum
Ayyy konu sahibi degilim benYapacak bişey yok oldu bitti önüne bakıp hatalarından ders çıkaracak
Gerçekten çok üzücü kendimi annesi Kardeşi yerine koyunca daha çok üzülüyor insan gelecek kaygısı atlatıp atlamayacağı muamması
Allah yardımcınız olsun
Olan olayı deşerek ileriye bakamazsınız bence hem kendinizi hem de kardeşinizi toparlamaya bakın
Neyse oda okur nasılsaAyyy konu sahibi degilim ben
Her kelimesine katıldığım bir yorum. 3 yıllık ilişkide bişeyler yaşanmış en azından bir tatmin var ki 10 günlük ilişki yatağa uzanmış. Yani arayıp evlenelim deseydi kardeşiniz kabul edermiydi. adam tam avcı bakmış ortam müsait değerlendirmiş. Siz vicdan yapmayın kardeşiniz de kendi durumunu hafifletmek için sizin ortamınızdan biriyle olduğunu söyledi bence. Olan olmuş ama kardeşinize secici davranmasını söyleyin. Herzaman ablası olarak koruyamazsınız.Çocuğu savunacak değilim fakat hiçbir erkek birlikte olma fırsatını kaçırmaz..hele genç bir erkek hiç kaçırmaz..çocuk gerçekten ne desin..telefonlarına çıkmaması öküzlük..
-Kardeşiniz ön sevişmede çok keyif almıştır, o an bekaretini kaybetmiştir..fakat ilk birlikte olma ne kadar aşık olursan ol gergin bir andır..19 yaşında bu kadar rahat olabilmesi garip.
-Diğer ihtimalse, kardeşiniz ex sevgilisine çok aşıktı zaten onunla birlikte olmuştu, zarı esnekti kanaması olmadı ve bu çocukla da denedi.
-Kardeşiniz vereceğiniz tepkiyi tahmin ettiğinden birşeyleri saklamış olabilir.
Çocuğun ailesi, “kız reşitse oğluma ne diyeyim” diyecek..e haksızda sayılmazlar..ayrıca olay ailenizin kulağına gittiğinde kızkardeşiniz utançtan intihara dahi yönelebilir.
Olayda zorlama yok, evlenme vaadi yok, ikiside reşit istediler birlikte oldular..sizin öfkeniz kardeşinizin o çocukla tanışmasına vesile olmanıza mı?
Ben de iki haftalık ilişkide direk yatağa girilmişse, bu kadar hızlı bitmesine şaşırmam.Kendimi onun yerine koydum ben cocugun onla yatmasina kizmadim aslada kizmam. Bende erkek olsam bende bi kizla yatardim.. ama kizdigim onu bisey soylemeden birakmasi..
helal olsun demek düşüyorAynen .bizde öyle vallaha şaştım kaldım insanlar ilk denemede bitiriyor işi
erkeğin zarı yok ondan olabilir mi acabaŞu mesajdan sonra anladığımı yazıyorum : Kardeşinizin kafası karışıkmış,birlikte olmak istemiş ama sonra pişman olmuş,çocuktan bir adım beklemiş o da zaten adım falan atmamış.
Bence ablası olarak kızmayın bu aralar bu mesele için,yanında olun.Hayatın sonu değil bu,kadınlarımızın bu konuyu böyle mesele haline getirmesi asıl sorun.Oldu bitti dünyanın sonu mu ? Bakın o çocuk nasıl yoluna devam ediyor,kadınlarımız neden ısrarla ''hata yaptım hata'' psikolojisinden çıkamıyor,asıl sorun bu.
Hareketler Avrupai, modern ama beklentiler arabesk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?