- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
teşekkür ederim. İnsanlarda azcık merhamet ve Allah korkusu olmalı bence.Ay ne güzel gorumcesinizbenim gorumcem abisiyle kavga ettik milletin içinde bana oh olsun dedi ve daha neler neler.....demek iyi görümce varmış
bazıları mutlu olmayı bilmediği gibi çevresini de mutsuz görmek içim uğraşır.Durduk yere neden aldattı desin şizofren mi bu kadın? Çok fazla olayların içindeyseniz görüşmek istemeyebilir. Ya da istemediğinizi anlamış olabilir. Annem istemedi ama abim seviyor diye bir şey demedi yazmışsınız, belki de gelininize anlattı istenmediğini.
annem kardeşime istemiyorum demediki biizmle paylaştı. duysaydı üzülürdü diye düşünüyorum.Durduk yere neden aldattı desin şizofren mi bu kadın? Çok fazla olayların içindeyseniz görüşmek istemeyebilir. Ya da istemediğinizi anlamış olabilir. Annem istemedi ama abim seviyor diye bir şey demedi yazmışsınız, belki de gelininize anlattı istenmediğini.
İyi ya sev.gözlerim sık dolar benim sulugözüm ben. çay içmeyede gelmesin zaten şu saatten sonra istemem. ama o bebe kardeşiminde bebesi seviyom napıyım
gözlerim sık dolar benim sulugözüm ben. çay içmeyede gelmesin zaten şu saatten sonra istemem. ama o bebe kardeşiminde bebesi seviyom napıyım
keşke bizim gelin de düzelse ama umudum yok.Benim abimle yengem de oyleydi surekli kavga ederlerdi. Yan yanaydi evlerimiz. Duyardik ama asla karismazdik kendi ic meseleleri. Yengem de surekli bizi karistirmak isterdi. Bi gun geldi annemden hesap soruyor. Biz kavga ediyoruz neden gelip bir seyler yapmiyorsun diye. Annem dedi ki kizim siz kari kocasiniz yarin ben kötü olurum diye. Neyse bir dahaki kavgalarinda annem gitti, yapmayin etmeyin bilmem ne, sonra yengem geldi sanane siz ne karisiyorsunuz bilmem ne!
Bir daha asla gitmedi, duymadi annem. Yengem bebege aldigimiz kiyafetlerin hepsini çöpe atardi gozumuzun önünde hic giydirmezdi. Hic demedik neden atiyosun diye, hic karismadik, yanimiza hic gondermezdi yegenimi hic demedik niye gondermiyorsun diye. Iyiki de karismamisiz cok sukur zamanla duzeldi. 2.cocugu oldu gonderiyor, simdi yegenimi tek basina bana kalmaya gönderecek.
O yuzden hic karismayin, zamanla duzelir insallah..
mıncıklamam asla. koklarım. kendimde öpülmekten hoşlanmam. Bebek bakımına karışmam neden karışayım herkesin kendi bildiği var.. ki zaten o kadar bir arada kalmıyoruzbebeği sevme tarzınızı merak ettim, öpüyor musunuz, mıncıklıyor musunuz? kızın bebek bakımına karışıyor musunuz? bunları farketmeden ya da bilinçli yapıyorsanız annesi rahatsız olabilir.
kavga ettiklerinde çocuğumu size göstermeyecem demiş anneme annemde çok üzülmüştü.keşke bizim gelin de düzelse ama umudum yok.
çocukları bize gelmek için can atıyor ama göndermiyor. hadi bizi sevmiyorsun, çocuğuna da mı acımıyorsun be kadın?
çocuk ağlıyor yırtınıyor ama göndermiyor.
bazıları mutlu olmayı bilmediği gibi çevresini de mutsuz görmek içim uğraşır.
abimin eşi de öyledir. asla mutlu olmaz, istersen dünyayı ser önüne.
16 yıldır evliler hala ağzında boşanacağım lafı döner, kızınca çocukları abime bırakıp evi terkeder, anasına gider. abim alıştığı için umursamıyor. iki gün sonra evine geri dönüyor bir şey olmamış gibi.
Bilemiyorum belki dışarıdan bakılamıyordur olaylara. Bizden taraf olan kişi çok süper bir kardeş, harika bir dayı, mükemmel bir abla falan olabilir ama berbat bir eştir. Cinsel hayatları sorunludur vs. Bir insan bu derece mutsuzluk saçıyorsa ya kaldıramadığı problemler vardır ya da ruhen sıkıntılıdır.annem kardeşime istemiyorum demediki biizmle paylaştı. duysaydı üzülürdü diye düşünüyorum.
keşke bizim gelin de düzelse ama umudum yok.
çocukları bize gelmek için can atıyor ama göndermiyor. hadi bizi sevmiyorsun, çocuğuna da mı acımıyorsun be kadın?
çocuk ağlıyor yırtınıyor ama göndermiyor.
büyük olan ailesine rest çekiyor şimdiden. 18 yaşına gelince kimse ona karışamayacakmış. o zaman istediği yere gidecekmiş. şimdi 14 yaşında, gün sayıyor 18 için.Bizimki de aynen oyleydi. Cocuk halam halam diye bi de bize oyle duskundu ki. Neyse sukur duzeldi yengem artik zorla gonderiyor biz bakalim diye :)) Biz de zaten cok seviyrouz onlari.
Insallah sizinki de duzelir. Insanin yegenini kucagina almamasi cok kotu bir duygu gercekten..
olabilir ben iç yaşamlarını bilemem ama bana saatlerce vatsapta kardeşimle ilgili yazması en sonunda boşanacam diyip hakaret etmesi ve benim boşanmak istiyorsanız sizin aldığınız kararların arkasındayız dedikten sonra benim onların boşanmasını istiyormuşum gibi davranması çok yıprattıBilemiyorum belki dışarıdan bakılamıyordur olaylara. Bizden taraf olan kişi çok süper bir kardeş, harika bir dayı, mükemmel bir abla falan olabilir ama berbat bir eştir. Cinsel hayatları sorunludur vs. Bir insan bu derece mutsuzluk saçıyorsa ya kaldıramadığı problemler vardır ya da ruhen sıkıntılıdır.
görüşmeyebilir ben bunu sorun etmem. kardeşimide görüştürmek istemiyor bizimle.ben hiçbir kadının gereksiz yere eşin ailesiyle ilgili problem çıkartıp huzursuz olacağını, evliliğini sarsıntıya uğratacağını sanmam.
itham etmek istemiyorum ama acaba düğün zamanı gelinin içinden çıkmayacak bir davranışta bulunmuş olabilir misiniz?
daha baştan istemeyen ama sesini çıkarmayan bir kv var. bunlar sözlere dökülmese de bir şekilde anlamış ve alınmış olabilir yengeniz.
bir de harcamalarından bahsetmişsiniz.benim yengem de köyden ilk geldiğinde çok alışveriş yapar annem de söylenirdi. anneme çok kızardım karışmasına hatta engel olurdum. zira yengemin hem yaşı küçüktü hem de zaman geçtikçe hevesini aldıkça bıraktı. yengeniz devam etse bile abiniz bir şekilde denge sağlamak zorunda.
ha bir de ben de görümcemle görüşmüyorum, ama eşimle konuşurlar, görüşürler ve hiçbir sorun olmaz.
Selam Bayanlar kardeşimin karısı ile başımız dertte bir 3. kişinin görüşlerine ihtiyacım var.
Kardeşim iki sene önce severek evlendi. Annem çok istemese de kardeşim seviyor diye ses etmedi kabul etti. Başka şehirde görev yapıyor kardeşim. Gelelim konuya.
Gelin hanım baştan beridir bize soğuk bu çok önemli değil ama kardeşimi de bizden soğutuyor. Gelmesin gitmesin istiyor bize. Ben evliyim bi akşam çaya çağırdım vay efendim o çağrıldığı yere gitmezmiş canı gelmek istiyorsa gelirmiş. neyse ses etmedik. bu yüzden kardeşimle kavga etmiş sorumlusunun ben olduğumu söylemiş anneme. çok üzüldüm ve mesafe koydum.
daha iki yıl olmasına rağmen ağzında sürekli bir boşanacam lafı. sürekli kavgalar hakaretler birbirlerine karşı kardeşimle. neyse hamile kalmış. yine bir kavga çıkarıp buraya annesinin yanına geldi boşanacamda boşanacam. kardeşimde tamam boşanalım dayanamıyorum annesinin lafıyla huzurumuzu bozuyor bende istemiyorum dedi ve biz çocuk için barıştırdık. tabi bu arada kardeşime iftiralar yalanlar anneme karşı bana karşı yalan ve iftiraların sonu yok. ben iyice soğudum tabi. tamamen ilişkiyi kestim sosyal medya hesabından çıkardım telefon numarasını sildim.
bunlar barıştıktan sonra hepimizi aradı özür diledi falan. tamam dedik. Değişir belki. Ama yok ne zaman buraya gelseler bi huzursuzluk çıkararak kardeşimi yanına çekiyor ve ister istemez soğukluk oluyor kardeşimle. Bayramda yaptı yine yapacağını suratı asık bi şekilde bayram ziyareti yaptık anneme soruyorlarmış gelinle kavga mı ettiniz diye. oysaki ortada hiç bişey yok güllük gülistanlık bi şekilde piknik yaptık eğlendik hiç bişey yoktu. misafir diye elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız. ama yok anlamıyor yalan ağzında yer edinmiş. biz buna yaranamayacağımızı anladık ve hepimiz geri çekildik. edep ahlak hürmet saygı yok. çok üzülüyoruz kardeşim için. istiyorki kocasını alsın hep onun ailesiyle takılsın
Maddi anlamda da zora sokuyor. kardeşim yetiştiremediğini ve zorlandığını söylüyor. Birde baba evinde bişey görmemiş olacakki yani davranışları ve alışveriş çılgınlığından bunu anladık. Ama bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum.
içimi dökmek istedim sadece. Kırıcı yorumlar yapmayın. hayatından bezmiş kardeşim bunu anlamak hiçte zor değil. Arada kalmasın diyede hiçbişey söylemiyoruz üzülmesin diye ama nereye kadar gider böyle...
olabilir ben iç yaşamlarını bilemem ama bana saatlerce vatsapta kardeşimle ilgili yazması en sonunda boşanacam diyip hakaret etmesi ve benim boşanmak istiyorsanız sizin aldığınız kararların arkasındayız dedikten sonra benim onların boşanmasını istiyormuşum gibi davranması çok yıprattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?