- 13 Nisan 2007
- 33.825
- 103.191
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
Ya ben bebelerle çok yakın temasta bulunulmasından ciddi hoşlanmam.Kim size ne kadar kiymet veriyorsa sizde ona o kadar kiymet verin. Gelin sizinle gorusmek istemeyebilir. Kardesinizle sizin iletisiminize karismaz.
----
Laale cigim, genelde senin yorumlarina katilirim ve cok begenirim ama bu sefer katilamadim. Yegenini sevmek ister insan. Evin icinde yabanci durmasin ister. Oynasin vakit gecirsin, bag kursun ister. Tamam bebektir alti degisir uyur huysuzlanir emer vs ama bunlarinda makul suresi vardir. Bu bahaneyle gelin kendini odaya kapatip uzun sure cikmiyorsa ben olsam bende uzulurum. Tabi gelini de dinlemek lazim. Birde onundan duymak lazim. Belki rahatsiz olup dile getiremedigi birsey vardir. Onu bilemem. Ayni seyi mi soyluyoruz acaba? Ben mi yanlis anladim senin yorumlarini.
ben de diyorum ki acaba geline karşı içinden çıkmayacak bir hata yaptınız mı?görüşmeyebilir ben bunu sorun etmem. kardeşimide görüştürmek istemiyor bizimle.
Bence siz karismayin gun gelir onlar iyi olur arada kalam siz olursunuz diycek bsey bulamiyorum baskaSelam Bayanlar kardeşimin karısı ile başımız dertte bir 3. kişinin görüşlerine ihtiyacım var.
Kardeşim iki sene önce severek evlendi. Annem çok istemese de kardeşim seviyor diye ses etmedi kabul etti. Başka şehirde görev yapıyor kardeşim. Gelelim konuya.
Gelin hanım baştan beridir bize soğuk bu çok önemli değil ama kardeşimi de bizden soğutuyor. Gelmesin gitmesin istiyor bize. Ben evliyim bi akşam çaya çağırdım vay efendim o çağrıldığı yere gitmezmiş canı gelmek istiyorsa gelirmiş. neyse ses etmedik. bu yüzden kardeşimle kavga etmiş sorumlusunun ben olduğumu söylemiş anneme. çok üzüldüm ve mesafe koydum.
daha iki yıl olmasına rağmen ağzında sürekli bir boşanacam lafı. sürekli kavgalar hakaretler birbirlerine karşı kardeşimle. neyse hamile kalmış. yine bir kavga çıkarıp buraya annesinin yanına geldi boşanacamda boşanacam. kardeşimde tamam boşanalım dayanamıyorum annesinin lafıyla huzurumuzu bozuyor bende istemiyorum dedi ve biz çocuk için barıştırdık. tabi bu arada kardeşime iftiralar yalanlar anneme karşı bana karşı yalan ve iftiraların sonu yok. ben iyice soğudum tabi. tamamen ilişkiyi kestim sosyal medya hesabından çıkardım telefon numarasını sildim.
bunlar barıştıktan sonra hepimizi aradı özür diledi falan. tamam dedik. Değişir belki. Ama yok ne zaman buraya gelseler bi huzursuzluk çıkararak kardeşimi yanına çekiyor ve ister istemez soğukluk oluyor kardeşimle. Bayramda yaptı yine yapacağını suratı asık bi şekilde bayram ziyareti yaptık anneme soruyorlarmış gelinle kavga mı ettiniz diye. oysaki ortada hiç bişey yok güllük gülistanlık bi şekilde piknik yaptık eğlendik hiç bişey yoktu. misafir diye elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız. ama yok anlamıyor yalan ağzında yer edinmiş. biz buna yaranamayacağımızı anladık ve hepimiz geri çekildik. edep ahlak hürmet saygı yok. çok üzülüyoruz kardeşim için. istiyorki kocasını alsın hep onun ailesiyle takılsın
Maddi anlamda da zora sokuyor. kardeşim yetiştiremediğini ve zorlandığını söylüyor. Birde baba evinde bişey görmemiş olacakki yani davranışları ve alışveriş çılgınlığından bunu anladık. Ama bu nereye kadar böyle gider bilmiyorum.
içimi dökmek istedim sadece. Kırıcı yorumlar yapmayın. hayatından bezmiş kardeşim bunu anlamak hiçte zor değil. Arada kalmasın diyede hiçbişey söylemiyoruz üzülmesin diye ama nereye kadar gider böyle...
Kardesini görüstürmek istemiyor bizimle derken neye dayanarak bunu söylediniz?
Yani gercekten istemiyorum dedi mi? Esinize bunu dedi mi?
Cünkü cok iyi biliyorum ki benim onca iyi niyetime ragmen, sabrima ragmen karsimda bana da böyle ithamlarda bulunan bir kaynana var. Hicbir zaman kocacim sen annenlere gitme demedim. Inan kari koca olarak ilk yilimizi zaten mahfettiler. Ama hep melek kanatlari altinda yaptilar bunu. Su an öyle bir hala geldim ki inan istemiyorum. Huzur istiyorum. Bastan beri bana hissettirdikleri yaptiklari yüzünden gitmek dahi istemiyorum. Hatta torunumu bize getirmiyor da dediler cok.
Bak sirf onlari dinlesen ben gercekten cadi ve birlik istemeyen bir gelinim. Inan böyle
Benim tarafimdan bakarsan ortaya öyle seyler cikar ki ortaya insanliktan utanirsin.
Sizi bilemem bunlari siz de yaptiniz gelin hakli da demem cünkü iki tarafli dinlemedim.
Iki taraftan dinleyince o kadar cok degisiyor ki düsünceler.
Dedigim gibi esimin ailesini dinlersen ben cok kötü biriyim. Onlar hep beraber olmak istediler bu.
Benim tarafimdan bakarsan da bir gün yüzü göstermediler. Gezmemize kadar gözlerine batti. Hergün yanina gelmemi istedi. Cocuk oldu hastalandim yardim etmedi. torun sadece sevmelik vardi. Yalnizken aile olarak bir yardimlari dokunmadi ama her seyde hak sahibi oldular.
Uzattim cok ama ben agzimi acinca sadece insanlik utanir. Onlar yine basinda taclari melek rolü yapmaya devam ederler ben hep günah kecisi olurum. Biktim biliyor musun sirf bunun yüzünden alin lan oglunuzu yeter artik diyesim geldi hep. Aile olduk biz artik biraz susun huzur verin diyesim geldi hep sustum kendi yuvam icin.
Size demiyorum bütün bu laflari yanlis da anlamayin ama bazen iki taraftan bakip problemleri cözmek gerekir.
Biz cözemedik cünkü hicbirzaman beni dinlemediler. Elinden ogullarini aldim ve aileyi bölmüsüm gibi bir algi olustu. Madem bu kadar düskünsünüz ogullariniza falan evlendirmeyin ne olur tüm anneler sesleniyorum. Sigir gibi dizinizin dibinde otursunlar. Bir erkegin kendi ailesinden baska bir yuvasi olmasi durumunu kaldiramiyorlar.
Konu sahibi üzerinize alinmayin genel konustum. Herkes kendine pay cikarmali.
Olur burada konuyu dagitmayalimbacım merhaba :) aynı dertten muzdaribiz galiba. kaç yıllık evlisiniz nasıl oldu düzeldimi herşey? istersen bi özelden konuşalım bacım yaa
Evet ben yanlis anlamisim seni. :) sigarayla ilgili hassasiyetinden dolayi kutlarim. Bir cok kisinin hatta bircok anne babanin dahi sahip olmadigi bir hassasiyet bu.Ya ben bebelerle çok yakın temasta bulunulmasından ciddi hoşlanmam.
Kendi adıma sigara içiyorum,bildiğim bilmediğim bir sürü hastalığım var.
Ne kadar banyo da yapsam diş de fırçalasam bir sürü mikrop barındırıyorum üzerimde.
Açık söyleyeyim ben kendim yanaşmam zaten bebelere.
O kadar savunmasızlar ki kıyamıyorum.
Herhalde kendi bebem de olsa al,sev ama abartmasınlar isterdim.
Gerçekten yeğenimi çok severim,5 yaşına kadar ellerimle büyüttüm,besledim,uyuttum,altını değiştirdim,yıkadım vs. Anne çalışmak zorundaydı. Ama annesi dokunma deseydi,üzülmezdim. Gerçekten bebeler çok minicikler çok fazla mıç mı. yapmak garip geliyor.
Büyüdüklerinde beraber oynamak ya da ders yapmak istediklerinde zaten kendileri geliyorlar yanımıza.
Ama büyüdükleri zaman da sevgi yağmuruna tuttukça daha çok soğuyorlar,uzaklaşıyorlar,rahatsız oluyorlar. Bunu da çok yakından tanık olduğum için söylüyorum.
Estağfurullah.Evet ben yanlis anlamisim seni. :) sigarayla ilgili hassasiyetinden dolayi kutlarim. Bir cok kisinin hatta bircok anne babanin dahi sahip olmadigi bir hassasiyet bu.
sizinkiler devam mı ediyor?
Cok iyi anliyorum sizi. Ilgilensen ustume geliyorlar der ilgilenmesen beni benimseyemediler. Kardesim hanim olda sen kendini kabul ettir zaten herkes kucak acmis sana...bosverin gitsin en guzeli. O tas atsada siz dimdik durun geri firlatmayinyok ben artık o laf verirse konuşuyorum. kesinlikle muhatap olmuyorum. ama bu kadar iyi niyetin suistimal edilmesi yıpratıyor bizi.
Estağfurullah.
Hiç yanlış anlama olur mu,ne güzel konuşuyoruz.
İnan ki ben de çok doğruyum,en iyiyim demiyorum.
Sadece kişisel görüşüm bu.
Sonuçta anne değilim,anne olmaya da niyetli değilim,yanılıyor olabilirim.
"Hamile kalmış" derken gelin hanım kendi kendine hamile kalmış galiba[/QUOTE buraya mi takildiniz.
Kardesimı ramazanda diğer kardeşim erkek erkeğe takılalım babunda iftardan sonra dışarı çıkalım hava alıp geliriz babında çağırdı. Kardeşim tamam dedi daha sonra eşi diğer odaya çekti bi süre çıkmadılar ve arayıp gelmeyeceğini söyledi. Bunu bi kaç kere daha önce yaptı. Eşi annesinin evindeyken ben annemdeyken kardeşime gel annemde yim Dedim geliyorum hemen dedi ve 15 dk sonra gelemeyecegim diye aradı. Bu bi kaç defa oldu. Bizde artık kabullendik bu durumuKardesini görüstürmek istemiyor bizimle derken neye dayanarak bunu söylediniz?
Yani gercekten istemiyorum dedi mi? Esinize bunu dedi mi?
Cünkü cok iyi biliyorum ki benim onca iyi niyetime ragmen, sabrima ragmen karsimda bana da böyle ithamlarda bulunan bir kaynana var. Hicbir zaman kocacim sen annenlere gitme demedim. Inan kari koca olarak ilk yilimizi zaten mahfettiler. Ama hep melek kanatlari altinda yaptilar bunu. Su an öyle bir hala geldim ki inan istemiyorum. Huzur istiyorum. Bastan beri bana hissettirdikleri yaptiklari yüzünden gitmek dahi istemiyorum. Hatta torunumu bize getirmiyor da dediler cok.
Bak sirf onlari dinlesen ben gercekten cadi ve birlik istemeyen bir gelinim. Inan böyle
Benim tarafimdan bakarsan ortaya öyle seyler cikar ki ortaya insanliktan utanirsin.
Sizi bilemem bunlari siz de yaptiniz gelin hakli da demem cünkü iki tarafli dinlemedim.
Iki taraftan dinleyince o kadar cok degisiyor ki düsünceler.
Dedigim gibi esimin ailesini dinlersen ben cok kötü biriyim. Onlar hep beraber olmak istediler bu.
Benim tarafimdan bakarsan da bir gün yüzü göstermediler. Gezmemize kadar gözlerine batti. Hergün yanina gelmemi istedi. Cocuk oldu hastalandim yardim etmedi. torun sadece sevmelik vardi. Yalnizken aile olarak bir yardimlari dokunmadi ama her seyde hak sahibi oldular.
Uzattim cok ama ben agzimi acinca sadece insanlik utanir. Onlar yine basinda taclari melek rolü yapmaya devam ederler ben hep günah kecisi olurum. Biktim biliyor musun sirf bunun yüzünden alin lan oglunuzu yeter artik diyesim geldi hep. Aile olduk biz artik biraz susun huzur verin diyesim geldi hep sustum kendi yuvam icin.
Size demiyorum bütün bu laflari yanlis da anlamayin ama bazen iki taraftan bakip problemleri cözmek gerekir.
Biz cözemedik cünkü hicbirzaman beni dinlemediler. Elinden ogullarini aldim ve aileyi bölmüsüm gibi bir algi olustu. Madem bu kadar düskünsünüz ogullariniza falan evlendirmeyin ne olur tüm anneler sesleniyorum. Sigir gibi dizinizin dibinde otursunlar. Bir erkegin kendi ailesinden baska bir yuvasi olmasi durumunu kaldiramiyorlar.
Konu sahibi üzerinize alinmayin genel konustum. Herkes kendine pay cikarmali.
keşke karışmasalarmış.Annemle babam baristirdi. Kardesim sizin yüzünüzden diyor ama hala kararsiz. Önceden her seyden kavga cikaran kiz gitti yerine sessiz biri geldi. Kardesim de acaba evlenince hangi yüzünü gösterir diyor. Hala net degil.
Bazen sırf yorum yapmak için yazan insanlar var yapmayın nolurBelki sizi sevmiyordur,hoslanmiyordur,mecbur da değil.birakin peşlerini kocaman insanlar ne yaparsa yaparlar.kocasinin parasi istediği gibi de harcar,bebek te onun isterse odaya girip sever ,ister emzirir ,ister alt degistirir.bunun laf olmasi bile gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?