Kardeşimin kiz arkadaşı ile gerildik

Ne bileyim karnımdaki ağzımda derler ya benimki de o hesap işte kendimi böyle açıklamak zorunda kaldım olanlar böyle yani Kafa yapısı olarak değiştirmesinde hiçbir sakınca görmüyorum göremem de zaten öyle bir hakkım yok altta yatan mevzu maddiyat olduğu için biraz da o yüzden konuşma tartışmaya ilerledi kızla aramızdaki

Konu sahibi benim Hayır istemeye daha gitmedik kız bize diyor ki tanışmaya gelmeyin nişan getirin direk nişan getirdiğiniz akşam da istemede olur Aradan çıkar tabir bu abartı yok eksik de yok anlattıklarım da

Aynen de öyle kızı daha istemeye gitmedik kızın istediğine göre ilerliyoruz ilerliyoruz derken kardeşim ilerliyor yani annem kızı istemeden nişan alışverişine çıkartmam sizi kardeşinin parası varsa Gitsin alsın yettiği kadarıyla ne kadarına yetecek s dedi çünkü kardeşimin birikimi asla yok oda yettiğince birkaç parça bir şey aldı kız da niye ucuz oldu diye tepki verdi Halbuki kendisi pazardan almıştı biz yine bir marka ürün aldık kardeşimle ikimiz yani durumda ürünü değiştirmesi değil sadece maddiyata saygı duymaması Bir de her şeyin acele olmasını istemesi Her şeyi zamanında yap dediğin olsun dedim Zamanında olmazsa destek da olmazlar doğal olarak da kardeşimin tek aylık maaşına kalırsın dedim beni anlamadı yine de alışverişe çıkmak istedi ve sonucuna razı gelmedi

Arkamdan değiştirmesine kızmanın tek sebebi o gün 10 kere sordum beğendin mi diye O da evet alalım dedi Ertesi gün de kardeşimi Ablan beğendi Ben beğenmemiştim Ben pahalı bir ürün beğenmiştim dedi ve gidip onu aldırmış halbuki böyle bir şey yoktu o gün sordum Beğenmediysen çıkalım başka yerden bakalım ya da beğendiğini alalım diye belirttim o da bana böyle oyun oynadığı için Tabii ki de kızarım niye olmayan bir şeyi kardeşime varmış gibi gösteriyor kardeşim de senin böyle bir şey yapmayacağını biliyorum dedi kestirip attı

Arkamdan değiştirmesine kızmanın tek sebebi o gün 10 kere sordun Beğenmediysen başka yerden alalım dedim O da hayır alalım dedi Ertesi gün de kardeşime değiştirmeye gidelim Ben pahalı bir ürün beğenmiştim onu istiyorum demiş Yani beni almamış gibi göstermiş Halbuki ben onu 10 kere sordum Beğenmediysen almayalım başka yere bakalım diye de belirttim Sorun kimde O zaman burada yine bende mi oluyor

Kıza masraf olacak ne var o da saçma.. Bi çay koyup bi kurabiye yapamıyolar mı? Valla öyle geline böyle görümce bence çok da üstüne gitmeyin konu sahibinin .
inanın amacım örümceklik yapmak da değil aslında niye öyle anladılar onu da anlamış değilim Arkamdan iş çevirdi O gün beğendiği ürünü almamış kardeşime öyle söylemiş ben pahalı bir ürün beğenmiştim ucuz diye ablanın yanında bunu aldım dememiş de ablan buna aldırdı demiş Halbuki 10 kere sordum Beğenmediysen almayalım diye doğal olarak suç bende mi olur Onu da mı yani ben Görümcelik mi yapmış oldum hiç suçum un olmadığı bir yerde

Aynen öyle beni istemeye geldiklerinde babam yani babama sordular ve isterseniz bizden adetlerimiz ne diye babam da ben mal satmıyorum kızıma emanet ediyorum ne yapıyorsanız kendi oğlunuza yapıyorsunuz dedi ve karşı taraftan da bunu beklerse çok üzülecek

Az once de dedim kimseyle anlasamazsin diye biraz sert mizacli olabilir mjsin kusura bakma oyle yazdim kirmak istemem ama sert konusiyorsun sanki. Bosver takilma boyle seylere. Kïzı istemiyorsanizda acik acik soyleyin bence olmaz diye. Istenmeyen aileye gelin olmak cok anlamsiz geliyor bana. Ama sizi kirdiysam ozur dilerim.

Saten gecelik takımı 7 ürün az çok bilirsiniz fiyatlarını 200E de var 600'e de var 800'e de var Ben de git 5 yüzlükten al dedim Yani aslında kısılan bir şey yoktu o da kardeşime demiş ki ben pahalı ürün seçmiştim ablam böyle aldırdı demiş Halbuki o gün 10 kere sordum Beğenmediysen almayalım başka yere bakalım diye kendi de kardeşime pazardan gecelik takımı alıyor kardeşim de Ben bunun isteklerini yetişemeyeceğim Kredi mi çeksem diyor Tabii ki de kardeşime destek olurum Bu konuda yani kızımı tutacağım mantıklı bir şey söyleseydi Kızı tutup kardeşim atardım Bu kadar da açık ve net konuşuyorum kız Bir de bana kanka diyor siz düşünün aramızdaki iyiliği kardeşim abla diyor O da kanka

Offf hiç anlamam ya neden şu alışverişlere gelin damat dışında birileri gider onların yapacağı söz nişandan kimene sonuçta kız tarafı yapmıyor mu gereksiz müdahalelerde bulunuyorsunuz gereksiz şeyler hakkında fikir beyan ediyorsunuz yapmayın huzur kaçırmayın...

Yok Yok hayır siz beni yanlış anladınız ben sert mizaçlı olarak sinirli bir şekilde yazmıyorum Sesli Okuyup da telefon öyle yazıyor ani İfade falan koymadan direkt gönderiyorum cevapları o yüzden yanlış anlaşılıyorum sanırım istememek gibi bir şey yok kardeşim seviyorsa biz de severiz oralarda pek bir problem yok kız Biraz maddi duruma saygı duymuyor sadece durum bu para kardeşimden çıksa Ben de yorum yapmam Tabii ki sonuçta eş olacaklar birbirlerine harcadıkları paraya asla karışmam ama para da babamdan çıktığı için e haliyle biraz babama da üzülüyorum

Benim o gün alışverişe gelmem için kardeşim ve kız arkadaşı 3 akşam üst üste evime gelip beni zorladılar desem ciddiyim abartmıyorum

Yok alınanlar kardeşim de duruyor nişana gelin dedi akşam götürmeyi düşünüyor yani eline vermedik hiçbir şey sadece alındı O da kardeşime aldı birkaç parça işte kardeşim de aynı şekilde birkaç parça ama herkesin aldıkları kendi elinde şu an

Ya haklisin tabi gõnül neler almak istiyor ama tabi her seyi alamayiz sınïrı var. O da butceye saygi gostermeli. Ama orda kafasi karısmis bence bu mu o mu derken sonra digeri daha cok aklinda kaldi demek ki gitti degistirdi bosver takilma uzmeyin birbirinizi boyle seylerle ilerde ne zorluklar olur ne yais anlasilmalar olur. Simdiden bunlarla yipranmayin.

Annem istemeye gitmiyor diye bir şey yok annem tanışmaya istemeye nişan yapmaya gitmek Tabii ki de istiyor kız istemiyor erkek tarafının gelip gitmesine Sadece nişan bohçası getirin bizimkileri de elden alın evinize dönün diyor ben mi anlatamıyorum

Annem istemeye gidecek böyle bir şey yazmadım ki ben bunu nereden çıkardınız Kız diyor ki tanışmaya gelmeyin nişan getirin o gün de istersiniz Aradan çıkar Annem de her şeyi adetine göre yapmak istiyor Ayrıca bu alışverişlerden kızın annesinin de haberi var kendisi ailesini ezdiriyor sa ben ne yapabilirim

Benim o gün alışverişe gelmem için kardeşim ve kız arkadaşı 3 akşam üst üste evime gelip beni zorladılar desem ciddiyim abartmıyorum
Ne yaşandı nasıl yaşandı bilmiyorum ama bence en iyisi fikir danışılırsa beyan etmek yada siz halledin bir konuda yardımcı olmamı isterseniz seve seve yardımcı olurum deyip kenara çekilmek ve başta da dediğim gibi onların yapacağı söz nişan isteme erkek tarafını ilgilendirmiyor ben yaptım ne oldu hepsini ayrı ayrı yaptım eşimin ailesi sadece bulunduğumuz şehrin en dandik düğün yerini tuttu görümcem alınacak çerez hakkında en kötüsünü alalım bana öyle almıştık dedi perde bakarken birden meydana çıktı bana akıl vermeye kalktı alacağım gecelik setinin çok parçalı olmasına gerek yok deyip az parçalı olandan aldırdı ben düğün üstü birde ona para verip çok parçalı aldım gerek yok bunlara yani lüzum yok...

Acaba bu alışveriş işinden kızın ailesinin haberi var mı ?? Yada sizden ?? Biz eşimle uzun süredir tanışıyoduk ama istemeden sonra gittik çarşıya ondada Nisan elbisesi yüzük aldık ikimize
Evet kızın ailesinin her şeyden haberi var ve nasıl müsaade ediyorlar ben gerçekten anlamıyorum önce bir isteme olur Ondan sonra nişan alışverişinde çıkılır ama kız diyor ki Dilek siz nişan getirin ve annesinin de haberi var Bütün bunlardan Benim annem de diyor ki önce tanışalım Ondan sonra ne olacaksa olsun Herkes birbirinin adetini bilsin diyor

Işte Biz de size davranıldığını erkek tarafı yapmış bize de kız yapıyor öyle anlatayım size de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…