Eveet bu saate kadar hep sizleri dinledim okudum . Kiminiz eleştirdi . Kiminiz ise moral verdi . Eleştirenlerde sagolsun moral vermeye çalisanlarda .
Ben aileme karsi kendimi cekmedim biz o sinirlari gectik . Ben 7/24 annem babamla telofonda gorusuyorum zaten gerek goruntulu gerekse konusarak . Bizim o konuda sorunumuz yok. Sadece isimiz dolayisiyla gidip gelemedigimi belirttim . Evet kacarak evlendim Ama o zamanki aile yasantimida bilmeden bu sekilde uzerime gelmenizde cok insafsizca . Sizler dort dortlukmusunuz dort dortluk mu yasarsiniz orasini bilemem ama herkes bu hayatta elbette hata yapar . Benim evliligim hata degildi. Babamin yanlis dusunceleri esimi tanimadan yargilamasi . Babamin sevgili oldugumu ogrendiginde beni esek sudan gelinceye kadar dovmesi sonucu kactim ben .Kacmayada niyetim yoktu. Ama iki senelik iliskimide bitiremezdim .
Esim 5 vakit namazinda niyazinda saygili bi adamdir. Ve babamin en kiymetli damadi. Eger babam esimi tanimayi secseydi buyursunlar gelsinler istesinler deseydi . Tabikide kacmazdim . Ama babam ayrilacaksin dedi . Biticeksin . Bitiremedim.
Yargilamak cok kolay