Böyle düşünmenize sebep nedir tam olarak yazmamışsınız. Öyle bir anlam çıkmıyor yazdıklarınızdanAma elmisim gibi davraniyorlar .
Ayrıca bu fikre de katılıyorumNe yasadiginizi bilemeyiz ama el gibi kaçarak zaten önce siz ailenizi el yerine koymuşsunuz gibi geldi bana.
Ben anlayamadım.Merhaba arkadaşlar
Ben 6 sene önce kaçarak evlendim . Evlendikten sonrada açiķçasi ailesel sebeplerden dolayi kendi ailemle cok sık göruşemedim. Uzerinede iki erkek evladina sahip oldum. Oyle böyle 6 sene geçti. Şimdi eşimle yeni bi iş kurduk evde simit yapıp satiyoruz . Inanin yorgunluktan evin islerinden bide iki kucuk bi bes biri uc yasinda erkek yavrum var gunun nasil gectigini anlamiyorum . Ama babam her firsatta Kaç ay oldu annesinin evine gelmiyor diyip duruyor . Ama inanin gidicek bi firsat bulamiyorum .
Herneyse asil konuya gelmek istiyorum
Bayramdan sonra erkek kardesime bursaya kiz istemeye gidilicek . Erkek kardesimle biz ikiziz. Ben edirnede oturuyorum . Ikiz kardesim canakkalede . Kendimi cok eksik hissediyorum sanki bi yabancimisim gibi elmişim gibi. Annem nişana gelirsin dedi . Oyle konusmuslar. Babamlarla Mecbur geliceksin nişana diyo Halanlarda gelicek o zaman diyo . Sonuçta benim ikiz kardeşim onun herseyinde yaninda olmak istiyorum . Ama elmisim gibi davraniyorlar . Uzuluyorum acaba cokmu kafaya takiyorum. Yardimci olun lutfen uzuntuden kendimi cok kotu hissediyorum
ayni sey degil mi ya isteme ve nisan farkli mi ona mi alinmis yani birine cagirdi birine cagirmadilar diye?Bayramdan sonra dediğiniz virüs hala var olacak. İstemeye cümbür cemaat gitmenin alemi yok belki kızın ailesi istemiyordur kalabalık
Ama babam her firsatta Kaç ay oldu annesinin evine gelmiyor diyip duruyor . Ama inanin gidicek bi firsat bulamiyorum .
Sonuçta benim ikiz kardeşim onun herseyinde yaninda olmak istiyorum . Ama elmisim gibi davraniyorlar
Mecbur geliceksin nişana diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?