Kardeşimin kız isteme mevzusu

Kacar22

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2021
8
4
1
29
Merhaba arkadaşlar
Ben 6 sene önce kaçarak evlendim . Evlendikten sonrada açiķçasi ailesel sebeplerden dolayi kendi ailemle cok sık göruşemedim. Uzerinede iki erkek evladina sahip oldum. Oyle böyle 6 sene geçti. Şimdi eşimle yeni bi iş kurduk evde simit yapıp satiyoruz . Inanin yorgunluktan evin islerinden bide iki kucuk bi bes biri uc yasinda erkek yavrum var gunun nasil gectigini anlamiyorum . Ama babam her firsatta Kaç ay oldu annesinin evine gelmiyor diyip duruyor . Ama inanin gidicek bi firsat bulamiyorum .
Herneyse asil konuya gelmek istiyorum
Bayramdan sonra erkek kardesime bursaya kiz istemeye gidilicek . Erkek kardesimle biz ikiziz. Ben edirnede oturuyorum . Ikiz kardesim canakkalede . Kendimi cok eksik hissediyorum sanki bi yabancimisim gibi elmişim gibi. Annem nişana gelirsin dedi . Oyle konusmuslar. Babamlarla Mecbur geliceksin nişana diyo Halanlarda gelicek o zaman diyo . Sonuçta benim ikiz kardeşim onun herseyinde yaninda olmak istiyorum . Ama elmisim gibi davraniyorlar . Uzuluyorum acaba cokmu kafaya takiyorum. Yardimci olun lutfen uzuntuden kendimi cok kotu hissediyorum

Uzun zamandır gidemiyormuşsunuz
Onlar da yoğunluğunuza saygı duyup nişana gelirsin demişler gibi geldi bana
Zaten yoğun olduğunuzu siz en başta söylemişsiniz
Ne yasadiginizi bilemeyiz ama el gibi kaçarak zaten önce siz ailenizi el yerine koymuşsunuz gibi geldi bana.
Ayrıca bu fikre de katılıyorum 👍

Şu yönden bakın virüs ortamında gitmemeniz sizin için daha iyi eşiniz ve çocuklarınız için ama elmişim gibi davranıyorlar demeniz belli ki sadece bu olayda hissetmediniz. Alt yapıda başka sebeblerde vardır tabi ama bence takmayın nişan istemeden daha önemli alt tarafı kahve içip gelicekler

Seni düşündükleri için çağırmamışlardır. 2 çocuk var sen Edirne desin kardeşin çanakkalede 2 cocuk la otobüsler de salgında telaş yapmaman için nişanı uygun bulmuşlardır özel arabanız varsa durumunuz da varsa ailenle görüşüp gitmelisin.
Seni düşündükleri için Kız istemeye çağırmamışlardır hemen Yalnış anlamamalısın.

Merhaba arkadaşlar
Ben 6 sene önce kaçarak evlendim . Evlendikten sonrada açiķçasi ailesel sebeplerden dolayi kendi ailemle cok sık göruşemedim. Uzerinede iki erkek evladina sahip oldum. Oyle böyle 6 sene geçti. Şimdi eşimle yeni bi iş kurduk evde simit yapıp satiyoruz . Inanin yorgunluktan evin islerinden bide iki kucuk bi bes biri uc yasinda erkek yavrum var gunun nasil gectigini anlamiyorum . Ama babam her firsatta Kaç ay oldu annesinin evine gelmiyor diyip duruyor . Ama inanin gidicek bi firsat bulamiyorum .
Herneyse asil konuya gelmek istiyorum
Bayramdan sonra erkek kardesime bursaya kiz istemeye gidilicek . Erkek kardesimle biz ikiziz. Ben edirnede oturuyorum . Ikiz kardesim canakkalede . Kendimi cok eksik hissediyorum sanki bi yabancimisim gibi elmişim gibi. Annem nişana gelirsin dedi . Oyle konusmuslar. Babamlarla Mecbur geliceksin nişana diyo Halanlarda gelicek o zaman diyo . Sonuçta benim ikiz kardeşim onun herseyinde yaninda olmak istiyorum . Ama elmisim gibi davraniyorlar . Uzuluyorum acaba cokmu kafaya takiyorum. Yardimci olun lutfen uzuntuden kendimi cok kotu hissediyorum
Ben anlayamadım.
Aileniz sizi çağırıyor.
Siz fırsat bulup gidemiyorum diyorsunuz.
Sonra el gibi davranıyorlar diyorsunuz.
Ailenizle arayı açan ya da açılmasına sebep olan sizseniz neden karşı tarafı suçluyorsunuz?
Üstelik insan "bence" ailesini görebilmek adına fırsat yaratır isterse.
Sonuçta önemli olan simit değil aile.

Bayramdan sonra dediğiniz virüs hala var olacak. İstemeye cümbür cemaat gitmenin alemi yok belki kızın ailesi istemiyordur kalabalık
ayni sey degil mi ya isteme ve nisan farkli mi ona mi alinmis yani birine cagirdi birine cagirmadilar diye?

Siz yoğunsunuz gidemiyorsunuz ziyarete, babanız gelmiyorsunuz diye sitem ediyor, ee el gibi hissettirecek bir şey yok burda?? Adamlar size el muamelesi yapsa ziyaret etmemenizi hiç takmazlar, aramazlar sormazlar. Siz hala kaçarak evlendiğiniz için suçluluk psikolojisi içinde olabilir misiniz acaba? İstemede bulunmak zorunda değilsiniz şehir dışına gidilecekse. Sonuçta yarım saatlik mesafe değil hastalık var çocuklar var gitmeyin tabi. Ben de abime kız istenirken gitmedim annem tek gitti. Bişey yok bunlarda abartmayın

Ama babam her firsatta Kaç ay oldu annesinin evine gelmiyor diyip duruyor . Ama inanin gidicek bi firsat bulamiyorum .

Sonuçta benim ikiz kardeşim onun herseyinde yaninda olmak istiyorum . Ama elmisim gibi davraniyorlar

?
Kız istemeye size mi gelsinler gidemiyormussunuz ya???
Babanız aylardir kac ay oldu gelmiyorsun derken onlara firsatım yok demissiniz ya?
Siz degil onlar el olmus size.

Yazılması gereken yazılmiş zaten.

Hem ailenizin rizası olmadan kacarak evlenin. hemen pes pese 2 cocuk dogurun. esinize is kurun simitleri siz yapın para kazınilacak ev geçinilecek yuku uzerinize alın. ailenizi yogunum cocugum var simit yapıyorum diye gormeye gitmeyin. sonra da bana el muamelesi yapıyorlar.

Yaparlar tabi siz kacmis kedinizi kocaniza adamişsınız. normal zamanda ortada yoksunuzki isteme de olsanız ne olmasanız ne. nisana gelirsin demisler işte.

hem pandemi var kız evi istememistir kalabalik. iki cocukla sehir değistirmek zaten zor. size kolaylık sağlamışlar işte.

Anlattiklarinizdan hic öyle bir anlam cikmiyor. Aksine siz onlari el yerine koymussunuz, istemeye zaten gitmeyeceksiniz ama aileniz bari nisana gel diye emrivaki yapiyor diye dusundum ben.

Mecbur geliceksin nişana diyo

Siz cok isteklisiniz ama sizi "mecbur" diye cagiriyorlar. Cok anlayamadim.

Pandemide cocuklarla sehirlerarasi yolculukla kiz istemeye zaten gitmeyin, o bambaska bir boyut.

Back
X