kardeşimin psikolojisi ne olacak ÇOK ÖFKELİYİM

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Merhaba kızlar ne yapacağımı bilmiyorum o kadar sinirliyim ki bilmiyorum bir çocuk, hemde hemcinsine böyle şeyler neden yapar anlamıyorum...Ben böyle olaylara çok sinirlenirim bilmiyorum haksız mıyım...

Öncelikle sorun annemin kuzeninin kızı. kardeşimden 1 yaş büyük. biz toplandık akrabalarla kafede oturuyoruz anne yenge dayı var masada. Tatlı siparişi veriyoruz. Kardeşimde ona ayşeye yanaşmak istiyor oda onun dediği tatlıyı söylüyor ayşe de hemen ''BEN O ZAMAN BAŞKA TATLI ALAYIM'' diyor. Çocuk orada donakaldı o kadar hassas o kadar temiz kalplidir ki... İnanın ben o kadar sinirlendim ki... Daha öncede beni ve kardeşimi tüm ailede ekliydi facebookta bizleri birden siliverdi... Sonuçta uzakta olsa akrabayız bilmiyorum haksız mıyım sinirlenmekte...

önceleri de düğünlerde karşılaştığımızda kardeşimin yanındaki arkadaşları kendi tarafına cekmek istiyor kardeşim sessizdir birisiyle konuştugu zaman hemen deliriyor ayşe ve onunla konuşmasın diye arkadaşlarını meşgul ediyor...

Kardeşim ona hiç bir şey yapmadı oda diyor .. çok sinirlendim

**(yanlış anlaşıldı kardeşim kız erkek değil) ona yılışacak onu benzdirecek hareket yapmadı kardeşim sadece tatlıyı istedi oda aynısını istedi diye dedim yanasmak ıcın diye)

tepki vermedim kesinlikle çocuga kızmadım ama içimde kaldı

Son düzenleme:
ergen psikolojisidir, olur öyle şeyler, kardeşiniz kuzeninize çok yüz vermesin, başla birine yönelsin, o zaman kıymetli olur

Tipik görümce psikolojisindesin şu an. Bence kardeşine söyle ezik ezik kızın pesinden koşmasın bence. Ne o öyle aynı tatlidan istemekler falan. Ben de eğer istemiyorsam o kız gibi davranırım pas vermiyor işte. Bunda anlamayacak bisey yok

Ne Ayşeymiş be. Bence sorun Ayşe'de değil kardeşinizde. Biraz tuttuğunu kopartmayı, insanları umursamamayı, değer verilmeyecek kişilere değer vermemeyi öğretin. Bu kafayla giderse bir Ayşe gider başka Ayşe gelir, ömrünce hep Ayşeleri mi çeksin bu yavrucağız?

iyide belliki kardeşinizden hoşlanmıyor niyetinide anlamış uzak durmaya çalışıyor , erkek konuşuyor diye kızda illa yuzverecek diye bir şey herhalde. rahat bırakın kızı

Belli yaş aralığında bu tür dengesiz tavırlar gözlenebilir.
Kavga etme, kıskanma, uzaklaşmak ya da yakınlaşmak istemek gibi.

Bu kadar hassas olmayın, kardeşiniz de olmasın ya. Her zaman karşılaşır böyle insanlarla. Tanıştığı her insan kendisini sevmek zorunda değil.

Neyin psikolojisi?
Sosyal ağlardan silinmenin mi?
Tatlı değişikliği mi?

anacım tam ergenlik vakitleri. Kardeşine hayatta sadece onun olmadıgını aşıla yani. Ne munasebet cnm onun etrafında olmak istesin. Kızcagız yanaşmak istemiş bakmış olmamış geri çeksin kendini. Alışmasın bu sekilde. Kenıne guvensiz olmasın. Bazılarında bu alıkanlık oluyor biliyorum etrafımdan. Uzulme hem normal şeyler bunlar ama dediğim gibi bence kardesıne guzelce anlatmaya calış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…