- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
anacım tam ergenlik vakitleri. Kardeşine hayatta sadece onun olmadıgını aşıla yani. Ne munasebet cnm onun etrafında olmak istesin. Kızcagız yanaşmak istemiş bakmış olmamış geri çeksin kendini. Alışmasın bu sekilde. Kenıne guvensiz olmasın. Bazılarında bu alıkanlık oluyor biliyorum etrafımdan. Uzulme hem normal şeyler bunlar ama dediğim gibi bence kardesıne guzelce anlatmaya calış.
yahu kardeşim onun etrafından pervane felan oldugu yok siz yanlıs anladınız konuyuE normal. O yaşlarda ezik ezik etrafımda dolaşan kızlara ben de yapardım benzer şeyler. Kardeşinize daha kendine güvenli olmasını söyleyin. Sorun kızda değil kardeşinizde.
Hee bende arkadaslik falan kurmaya calisiyo, muhabbet etmek istiyor sandim. Akrabanizda istemiyorda bunalmis gibi geldi, siz yanasmaya calisiyo derken. Yani yinede neden yanasmaya calisiyo biciminde demek istedim.yanaşmak istiyor derken aynı tatlıyı söyledi diye dedim
ben söyle anladım. aynı tatlıyı ıstedi çunku yakınlık olsun arkadaslık pekişsin gibi??? yanlışmı anladımhayır kardesim ona zaten yanasmak istemedi öyle yılışıklık hayatta yapmaz zaten mevzu o değil. yanlış anladınız sadece yanasmak için tatlıyı istedi onun dediğini istedi
Aynı tatlıyı söylemesi yakınlık kurmak için değil miydi?hayır kardesim ona zaten yanasmak istemedi öyle yılışıklık hayatta yapmaz zaten mevzu o değil. yanlış anladınız sadece yanasmak için tatlıyı istedi onun dediğini istedi
Yaşlarına göre normal aslında.13 yaşındalar daha
doğru aynen yanlış anladılarben söyle anladım. aynı tatlıyı ıstedi çunku yakınlık olsun arkadaslık pekişsin gibi??? yanlışmı anladım
Şimdiki çocuklar çok acımasız maalesef.
Özellikle ergenlik döneminde biribirilerine karşı alaycı ve katı davranmaları sık karşılaşılan bir durum..
Özellikle kız çocukları taklit edilmekten pek hoşlanmıyor,bu nedenle tatlısını değiştirmek istemiş olabilir.
Kardeşinize bunun normal olduğunu belirtin ama siz fazla müdahil olmayın,kardeşiniz kendi halletsin.
Birtakım davranışlar bu yaşlarda şekillenir çünkü.
:) ona belli etmiyorum tabi ki ... ben sinirlendim.Yok her şeyi anladım da ; kardeşinin psikolojisini alt üst edecek ne yaşandı onu anlamadım ?
Tatlı mı ?
Ben onu hep yaparım eşime . Farklı şeyler sipariş verelim ki hepsinden tadayım diye
Sosyal medyadan hepinizi silmiş , sizde de bi yıkım var mı ??
Yaşları 13-14 olan iki kızın olası atışma/rekabet durmunu bu kadar ciddiye alırsan , kardeşinin psikolojisini Ayşe değil ama sen bozabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?